Ankara Altıngeçit A1 Kursu Hakkında ?

Başlatan Oberfranken, Ocak 01, 2015, 10:04:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oberfranken

Merhaba arkadaşlar. İnternette baktığım zaman Altıngeçit A1 Kursunun başarı oranının çok yüksek olduğunu gördüm. Aradım 1350 Lira 20 günlük kurs olduğu söylendi ve %95 başarı oranlarının olduğunu söylediler.Kursun yanında randevu için gerekli bütün evrak dosyasınıda hazırlıyorlarmış. Açıkcası bu kursa yazılmayı düşünüyorum. Varmı burayı bilen duyan giden ? Yorumlarınız nelerdir.

mürsel63

hemen git yazıl yüzdeyüz kazanırsın selamı söyle almanca öğretmeni urfadan Abdullah tanrıverdi

gocayörük

eğer kedıne guvenıyorsan  hıc gıtmederım . ben hıc gıtmeden sınava gırdım dırekt. fakat almanca a1 sınava ıle ılgılı guzel bır kıtap aldım onunla calıstım . ve 90 puan ile sehr gut geçtım.  a1 ıcerklı kıtap esın bulabılır  sana yollayabılır. 1300 tl  ye yazık etmek ıstemıyorsan benım gıbı durumu olmayan hırslı bırısı ıcın cok ıyıydı ve gayet guzel geçti. yınede sen bılırsın kurs la tabııkı %100 basarı saglayabılırsın cunku sınavı bırebır aynısını kursta yapıyorlar cunku sınavda neler cıktıgını bılıyorlar.

Oberfranken

Alıntı yapılan: gocayörük - Ocak 07, 2015, 09:14:17 ÖS
eğer kedıne guvenıyorsan  hıc gıtmederım . ben hıc gıtmeden sınava gırdım dırekt. fakat almanca a1 sınava ıle ılgılı guzel bır kıtap aldım onunla calıstım . ve 90 puan ile sehr gut geçtım.  a1 ıcerklı kıtap esın bulabılır  sana yollayabılır. 1300 tl  ye yazık etmek ıstemıyorsan benım gıbı durumu olmayan hırslı bırısı ıcın cok ıyıydı ve gayet guzel geçti. yınede sen bılırsın kurs la tabııkı %100 basarı saglayabılırsın cunku sınavı bırebır aynısını kursta yapıyorlar cunku sınavda neler cıktıgını bılıyorlar.

Kendime güveniyorum ve evde çalışsam kesinlikle hertürlü sınavı geçeceğimi düşünüyorum. Fakat benim olayı şansa bırakma gibi bir lüksüm yok.Çünkü askerlik tecil tarihim yaklaşıyor.Ama zamanın olsa mutlaka evde birazcık kasar sınavıda geçerdim. Hem birazda Almanca hakkında bilgim olsun uzaylı gibi oraya düşmeyeyim diye gidiyorum. Sonuçta evde çalışarak sadece ezber yapabilirim ama kursta insanlarla konuşarak görsel örnekler yaparak en azından gerçek A1 seviyesinde öğrenirim diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlündekini versin.