biz kaç kisi kaldik; oz_90, snp57 ve ben disinda.

Başlatan beklemekte, Ocak 15, 2015, 12:08:13 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

öz_90

Alıntı yapılan: akmann - Ocak 15, 2015, 01:30:28 ÖS
sana kargo ile ilgili bir kağıt verdilermi?

Hayir benle ayni gun basvuran arkadslrimda kargo istedi ama verilmedi hic birimize sadece bu var bunlada hic birsey bulamiyorum gonderi kodu hangisi bilmiyorumm ki

akmann

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 15, 2015, 01:33:06 ÖS
Hayir benle ayni gun basvuran arkadslrimda kargo istedi ama verilmedi hic birimize sadece bu var bunlada hic birsey bulamiyorum gonderi kodu hangisi bilmiyorumm ki
istanbul ups ile çalıstığından bize vermislerdi.senin ozaman kargoyu araman isim üzerinden sorgulatman gerek.o fotosunu yolladığın kağıt kargo ile ilgili değil.

öz_90

Alıntı yapılan: akmann - Ocak 15, 2015, 01:34:53 ÖS
istanbul ups ile çalıstığından bize vermislerdi.senin ozaman kargoyu araman isim üzerinden sorgulatman gerek.o fotosunu yolladığın kağıt kargo ile ilgili değil.

İzmir Konsolosluğu sadece bunu veriyor bildiğim kadarıyla off cildiricam artikk tickoff:)

öz_90

Alıntı yapılan: linux - Ocak 15, 2015, 01:40:09 ÖS
@öz_90

Makbuzdaki numaralar da tarih falan var. Konsoloslukta kargo için para yatırdığında sana bir makbuz 'gönderi takip no fişi' vermiş olmaları gerekiyor.  (Büyük bir ihtimalle aramışsındır)  Olmazsa, kargo firmasına telefon ile ara sor. Kargonun çoktan gelmesi gerekiyordu..

Hayir arkadasim parayı teslimatta oduyorsun izmirde hic bir makbuz yok hic birimizde yok simdi kargoyuda aradim konsolosluktn gonderi takip numarasi verilmesi gerekiyordu arayin ögrenin diyor bunların hepsi kafayi yemis bu ne bicim iş yaa

antalya88

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 15, 2015, 01:44:44 ÖS
Hayir arkadasim parayı teslimatta oduyorsun izmirde hic bir makbuz yok hic birimizde yok simdi kargoyuda aradim konsolosluktn gonderi takip numarasi verilmesi gerekiyordu arayin ögrenin diyor bunların hepsi kafayi yemis bu ne bicim iş yaa

Özelden bana ulaş!!!

beklemekte

Snp57 insAllah cok sagol temennin icin bugun esyalarimi kargoya verdim onlar bile benden cok once giderler :haha: :haha:

beklemekte

Öz_90 kargoyu ara ama 444 luden ordan tc yada pasaport nonla takip numarani iste verilmedigini söyle

öz_90

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 15, 2015, 01:54:36 ÖS
Özelden bana ulaş!!!

Ulaştım canım bugün bir arkadasimin da vizesi cikmis 17 Aralıkta basvurdu bugun almis vizeyi Allahimmmm  offoff:)

öz_90

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 15, 2015, 03:15:55 ÖS
Öz_90 kargoyu ara ama 444 luden ordan tc yada pasaport nonla takip numarani iste verilmedigini söyle

Aradim kadin diyoki konsoloslugu arayip gonderi numaranizi ögrenin 12 haneli anca öyle bilgi verebilirim

beklemekte

Bende simdi istanbul konsoloslugunu aradim 7 keresindede düstü ama acan yok  offoff:)

akmann

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 15, 2015, 03:44:26 ÖS
Bende simdi istanbul konsoloslugunu aradim 7 keresindede düstü ama acan yok  offoff:)
sabah 9-11 arası cevap veriyorlar.adamların keyfini bekliyoruz ya resmen 2 ay oldu bir vize cıkmazmı ya.

öz_90

Simdi konsolosluğu aradim kadin o kadar guzel konustu ki pasaportunz kargoya verilmis dedi  alkis:) ben dedim gonderi numaram yok bu kadar sabretmissinz 1 2 gun daha sabredin geliyor dedi halayy:) halayy:)

beklemekte

Oleyyyyyyyyyy yasasinnnnnnn oz_90 tebriklerrrr ayyyy cok sevindim inannn kendime gibi halayy:) halayy:) halayy:) alkis:) alkis:) halayy:) dance:)

munih

selam arkadaslar.9 ocakta izmirden basvru yaptim.sizde evraklar email olarak ulasmismidir ?

beklemekte

öz_90

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 15, 2015, 04:00:55 ÖS
Oleyyyyyyyyyy yasasinnnnnnn oz_90 tebriklerrrr ayyyy cok sevindim inannn kendime gibi halayy:) halayy:) halayy:) alkis:) alkis:) halayy:) dance:)

Tesekkür ederim arkadasim insAllah darisi hepinizin basina bir elime gelsin de hala inanamiyorum valla ben kadin oyle deyince şok oldum resmenn  funny:)

beklemekte

Aminnnn arkadasim insAllah zaten artik sona yaklastik die dusunuyorum