kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

öz_90

snp57

Yazdigim maile bu sabah cevap geldi
Sayın ......,

gönderiniz için teşekkür ederiz.

Evraklariniz Almanya´daki ilgili yabancilar dairesine gönderilmistir.

Vize işleminiz için Almanya'daki sorumlu yabancılar dairesinden cevap
beklenmektedir. Yabancılar dairesinden onay gelmeden, Konsolosluk vize
işlemlerine devam edememektedir. Dolayısıyla işleminiz biraz daha zaman
alacaktır.

Saygılarımızla

Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, İstanbul
Vize Bölümü

Inönü Caddesi 10
P.K. 6 34431 Istanbul
Fax: +90-212-2452624 (D-Visum)
Fax: +90-212-2934810 (Schengen)
E-Mail: visa@ista.diplo.de
Internet:www.istanbul.diplo.de

beklemekte

Galiba bu aciklamayi herkeze ayni yaiorlar benimle ayni gun muraacat eden arkadasada ayni cvp geldi :zopa:

snp57

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 14, 2015, 12:13:37 ÖS
Galiba bu aciklamayi herkeze ayni yaiorlar benimle ayni gun muraacat eden arkadasada ayni cvp geldi :zopa:

Kopyala yapistir yapiyorlar desene  :haha:

öz_90

Az önce bende İzmir Konsolosluğuna mail attım bakalım bana ne cevap gelicek  tickoff:)

snp57

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 14, 2015, 01:11:08 ÖS
Az önce bende İzmir Konsolosluğuna mail attım bakalım bana ne cevap gelicek  tickoff:)

Ben bi cevap vermezler umursamazlar diye düsündüm
Gayet yardımsever bi yazı atmıslar utanan:)
Top Almanyada karınca gibi çalısıyorlar sanırımmmm :zopa: :zopa:

akmann

Bana da bunu yazmıslar:
Sayın Akman,

gönderiniz için teşekkür ederiz. E-mailiniz ilgili birime iletilmiştir.

Saygılarımızla

Vize Bölümü

Adresse:
Inönü Caddesi 10
P.K. 6 34431 Istanbul

28 kasım

Alıntı yapılan: akmann - Ocak 14, 2015, 02:06:27 ÖS
Bana da bunu yazmıslar:
Sayın Akman,

gönderiniz için teşekkür ederiz. E-mailiniz ilgili birime iletilmiştir.

Saygılarımızla

Vize Bölümü

Adresse:
Inönü Caddesi 10
P.K. 6 34431 Istanbul

ilgili yer neresi olabilir.  kimine acıklanıyor kimine böyle ucu acık kısa bi msj. bişey anlayan varsa söylesin offoff:)

beklemekte

Valla 28kasim ben 7 kasimdan buyana ne nerde kimin eli kimin cebinde cozmus deyilim ve artik sunu cok iyi anladimki sadece bekliycez baska bir yoluda careside yok yoruldumda zaten artik okuyorum almanyada yasayan eslerimizinde ortak bir sorunu var aman sormayalim aramiyalim acele etmeyelim ters teper sorun cikartirlar bi tirsmislar bunlardan o yuzden oralarda eziliyorlar bence herkez hakkini arasa kimse kimseyi ezemez diye dusunuyorum

28 kasım

haber alan yokmu bugün kimseden ses çıkmıyor hayırdır  offoff:)

Postam yola çıkmıs bugün, yarın elime ulaşır inşAllah hayırlısıyla. Herkesin gelmeye başlar artık arkadaslar. Sabrın sonu selamet. Böyle beklemekle herkesin yarı ömrü gitti. Allah herkese eşine kavuşmayı nasip etsin inşAllah alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)  yuppi:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) dance:) dance:) dance:) dance:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) clap:) clap:)

Aşkımmmmmm sana geliyorummmmmm   yuppi:)

Busrasalih

Alıntı yapılan: 28 kasım - Ocak 16, 2015, 01:26:59 ÖÖ
haber alan yokmu bugün kimseden ses çıkmıyor hayırdır  offoff:)

Postam yola çıkmıs bugün, yarın elime ulaşır inşAllah hayırlısıyla. Herkesin gelmeye başlar artık arkadaslar. Sabrın sonu selamet. Böyle beklemekle herkesin yarı ömrü gitti. Allah herkese eşine kavuşmayı nasip etsin inşAllah alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)  yuppi:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) dance:) dance:) dance:) dance:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) clap:) clap:)

Aşkımmmmmm sana geliyorummmmmm   yuppi:)

Hadi gözünüz aydınn rabbim inşAllah bizede nasip eder :(çok zor görünüyor bizim için galiba :(

28 kasım

Amin inşAllah Busrasalih senin çok sürmüş hepsini okudum ama tez zamanda hallolur işlerin inşAllah. Allah burada eşine kavusmayı bekleyen tüm arkadasların işlerini rastgetirsin. Sevgimizle yola cıktık sabır ve dua ile ericez inşAllah...

Busrasalih

Alıntı yapılan: 28 kasım - Ocak 16, 2015, 02:28:20 ÖÖ
Amin inşAllah Busrasalih senin çok sürmüş hepsini okudum ama tez zamanda hallolur işlerin inşAllah. Allah burada eşine kavusmayı bekleyen tüm arkadasların işlerini rastgetirsin. Sevgimizle yola cıktık sabır ve dua ile ericez inşAllah...

Aminn inşaAllahh herşeyin hayırlısı olsun.

28 kasım

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 16, 2015, 02:31:42 ÖÖ
Aminn inşaAllahh herşeyin hayırlısı olsun.

şimdi senin red sebebin neymiş öğrenebildinmi. alman vatandaslıgına gececekti o süre içinde turist olarak git yanına bence ayrı ayrı bekleyeceginize

28 kasım

Alıntı yapılan: linux - Ocak 16, 2015, 02:34:14 ÖÖ

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun..

Rumuzunuz randevu tarihimi ?
Amin inşAllah sagol linux. evet rumuzum 28 kasım görüşme tarihimdi

Busrasalih

Alıntı yapılan: 28 kasım - Ocak 16, 2015, 02:36:04 ÖÖ
şimdi senin red sebebin neymiş öğrenebildinmi. alman vatandaslıgına gececekti o süre içinde turist olarak git yanına bence ayrı ayrı bekleyeceginize

Çalışma saatleri yüksek olduğundan işe yeni girdi görüldüğünden. Aksine kaç senedir çalışıyo. Aile birleşii yüzünden red olduğundan dolayı turist vizesi çıkmaz diyo herkes.

28 kasım

Alıntı yapılan: Busrasalih - Ocak 16, 2015, 02:38:04 ÖÖ
Çalışma saatleri yüksek olduğundan işe yeni girdi görüldüğünden. Aksine kaç senedir çalışıyo. Aile birleşii yüzünden red olduğundan dolayı turist vizesi çıkmaz diyo herkes.

baska ülkeden al vizeyi. tur acentelerine danış yardımcı olurlar sen hangi şehirdesin işlemlerin için gelir gidersin. resmi yoldan gitcen sonucta kacak gitmiyon sonucta turistsin ve gider gelirsin