ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YASABIR

ilker kaya hangi şehre gidiyorsun evraklardan haber varmı??

ilkerkaya

Yok Eşim çagrılmadı benim Hannovere gidicem inşAllah olursa  dance:)

YASABIR

Alıntı yapılan: ilkerkaya - Ocak 20, 2015, 06:53:18 ÖS
Yok Eşim çagrılmadı benim Hannovere gidicem inşAllah olursa  dance:)
inşAllah en yakın zamanda onayı alırız..

munih

evraklari ulasan varmi peki yabancilar polisine ? gecen hafta aradik biz email olrak geldi orjinallerini bekliyoruz dediler onumuzdeki hafta (yani bu hafta) tekrar arayin dediler bu hafta sonunda ariycaz tekrar

YASABIR

evraklar elımıze  ulaşmadan bunun bilgisini veremeyiz demişler sen 12 ocak dı dimi

kara2929

Arkadaslar bende 12 ocakta ankarada alman vatandasi cocuk uzerinden basvurdum acaba ne zaman evraklar ulasir merak ediyommm gunler zor geciyooo beklemek zorrŕ

YASABIR

Alıntı yapılan: kara2929 - Ocak 20, 2015, 10:40:15 ÖS
Arkadaslar bende 12 ocakta ankarada alman vatandasi cocuk uzerinden basvurdum acaba ne zaman evraklar ulasir merak ediyommm gunler zor geciyooo beklemek zorrŕ
Allah kerim

romit

22 aralikta izmirden baswurdum ewraklarim bugun osnabruc e ulasmis noelin gazabina ugradik 9 ocakta baswuran bir arkadasiminda munih e bugun ewraklari ulasmis ... 1 hafta icimde eslerimizi cagirirlar diye umuyoruz.

YASABIR

Alıntı yapılan: romit - Ocak 21, 2015, 03:20:06 ÖÖ
22 aralikta izmirden baswurdum ewraklarim bugun osnabruc e ulasmis noelin gazabina ugradik 9 ocakta baswuran bir arkadasiminda munih e bugun ewraklari ulasmis ... 1 hafta icimde eslerimizi cagirirlar diye umuyoruz.
7 ocak ist başvuru. Emaili gorduler ama orjinalleri bkloyorlarmos bir iki gune gelir mktup  dediler..bakalim nasip kismet hakkimizda hayirlisi.tum bekliyenlere Allah sabir versin...bizim Hayır gorduklerimizde şer.şer gorduklerimizde bir hayir vardir biz bilemeyiz Allah bilir.vardir herşey de bir hayir gonlumuzu ferah tutalim..

munih

Alıntı yapılan: romit - Ocak 21, 2015, 03:20:06 ÖÖ
selam kardesim arkadasin hangi konsolosluktan basvurdu ? bende 9 ocakta izmirden munih icin basvurdum ulasmismidir acaba evraklarim.bugun bi esime arayipsordutsammi diye dusunuyorum

romit

Arkadasimda izmirden munih icin baswurdu 9 ocakta gitmis orjinalleri ... Sorsun tabi esin seninde gitmis olmasi gerekir bence

trhn

Merhaba,

Bende 15.01.2015 tarihinde İstanbul Alman Başkonsolosluğundan çocuk üzeriden aile birleşimi başavurusu yaptım. Bekliyorum hayırlısı bakalım :)

YASABIR

Allah herkeze hakkında hayırlısını versin...sabreden derviş muradına ermiş misali...

munih

biraz once telefon acti esim.evraklarim ulasmis polonyali bi bayan ilgileniyormus evraklarimla, islemler suruyor mektubun gelmesini bekleyin demis. yani beklemeye devam arkadaslar.9 ocak izmir basvurum...

YASABIR

munih

munih

benim evraklara bakan memuru ariyoruz telefona cevap vermiyor.nasil bir insan bunlar.sizde bir gelisme varmi arkadaslar ?