Kasım ayın'da basvurup vizesi gelen varmı?

Başlatan akmann, Ocak 26, 2015, 12:26:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akmann

Basvuru tarihi: 17 kasım 2014 ve hala ortada birsey yok...

YASABIR

akmann

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 26, 2015, 01:57:16 ÖS
akman  eve mektup falandamı yok offoff:)
yok ya ne mektup ne bisey.bugün gidicektim konsolosluğa ama kapalıymıs yarına kaldı.sende durum nasıl?

YASABIR

7 ocak muracaat ettim mail ulaşmış mektubu bekliyorum

beklemekte

Akman 7 kasim ve bekliyorum sade ben deyil o gun 3 arkadaş müracat ettik pes pese 3 muzde bekliyoruz

akmann

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 26, 2015, 10:54:23 ÖS
Akman 7 kasim ve bekliyorum sade ben deyil o gun 3 arkadaş müracat ettik pes pese 3 muzde bekliyoruz
vay arkadas ya ne vizedir bir türlü gelmedi,kafasızlık etmeyip bir önceki sınava girseydim keske.

beklemekte

Akman arkadasim o konsolosluk neden kapaliymis bugun gene ne tatiliymis angry:)

beklemekte

Akman cok tuhaf bir durum hic birseyin gitmemesi sen kesinlikle konsoloslukla irtibata gec arkadasim 2 ayi gecti tuhaf tickoff:)

SB-8587

Alıntı yapılan: akmann - Ocak 26, 2015, 02:05:01 ÖS
yok ya ne mektup ne bisey.bugün gidicektim konsolosluğa ama kapalıymıs yarına kaldı.sende durum nasıl?
ne vatandasi esiniz?

akmann

Alıntı yapılan: SB-8587 - Ocak 26, 2015, 11:14:05 ÖS
ne vatandasi esiniz?
Alman vatandası,1 sene oldu geçeli.bugün gidicektim kapalıydı konsolosluk yarına kaldı.

YASABIR

akman kardeş hazır gitmişken bi on kişi varız de bekliyen hızlandırsınlar işi  :police:

akmann

Arkadaslar esime bugün mektup gelmiş kira sözlesmesi ve is bodrosu istiyorlarmıs esim alman vatandası isi süresiz ama maas 900-1000 euro arası sanırım sıkıntı cıkarmı sizce?

akmann

Arkadaslar esime bugün mektup gelmis,kira ve is sözlesmesini istiyorlar,esim alman vatandası,isi süresiz ev de var ama maası 800-1000 euro arası sıkıntı cıkarmı sizce?

YASABIR

beklemekte

Akman arkadasim esin alman vatandasi problem yok bunlari prasedür grregi istiyorlar kirada odese sorun yok cabuk sonuclanir merak etme  byby:)

akmann

Alıntı yapılan: beklemekte - Şubat 02, 2015, 01:06:38 ÖÖ
Akman arkadasim esin alman vatandasi problem yok bunlari prasedür grregi istiyorlar kirada odese sorun yok cabuk sonuclanir merak etme  byby:)
inş. öyledir tesekkür ederim:) gelsede kurtulsak artık.

uğurrrr

Alıntı yapılan: akmann - Şubat 02, 2015, 12:25:37 ÖS
inş. öyledir tesekkür ederim:) gelsede kurtulsak artık.
EVET KARDEşİM O İSTENEN EVRAKLAR PROSEDÜR GEREĞİ BENİM EşİMDENDE İSTEMİşLERDİ VE EşİM ÖĞRENCİYDİ AMA VİZEDE PROBLEM OLMADI RAHAT OL  okey:)