VİZEM GELDİ ARKADAşLAR DARISI HEPİNİZİN BAşINA..

Başlatan uğurrrr, Şubat 01, 2015, 12:14:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uğurrrr

VİZEM GELDİ ARKADAşLAR DARISI HEPİNİZİN BAşINA..  yuppi:) yuppi:) yuppi:)

pakinta

Hyrli ugurlu olsun insAllah darisi bizlere biraz aciklatmisin basvuru ne zman yaptn ne zaman mktup ulasti onay verildi die

uğurrrr

Alıntı yapılan: pakinta - Şubat 01, 2015, 12:22:50 ÖÖ
Hyrli ugurlu olsun insAllah darisi bizlere biraz aciklatmisin basvuru ne zman yaptn ne zaman mktup ulasti onay verildi die
vize başvuru tarihi 05.01.2015
evrakların yabancılar şubesine ulaşması 16.01.2015
vizenin elime ulaşması 30.01.2015
toplam 25 günde çıktı vizem darısı herkesin başına inş..

pakinta

Hayirli ugurlu olsun adin gibi krdesim.esin alman vatandasimiydi

uğurrrr

Alıntı yapılan: pakinta - Şubat 01, 2015, 12:28:55 ÖÖ
Hayirli ugurlu olsun adin gibi krdesim.esin alman vatandasimiydi
evet eşim alman vatandaşı sen ne zaman başvurdun?

pakinta

Bnm 7 ocak ewraklarim gitti esimi grusmeye cgirdilar cuma gunu esim alman vatandasi haber bekliyorum suan

uğurrrr

Alıntı yapılan: pakinta - Şubat 01, 2015, 12:37:03 ÖÖ
Bnm 7 ocak ewraklarim gitti esimi grusmeye cgirdilar cuma gunu esim alman vatandasi haber bekliyorum suan
memur söylemişmi onayını gönderiyorum filan bize söylemişti çünkü yarın onay mailini yollluyorum demişti. 3 gün sonrada vize elime ulaştı zaten.

pakinta

Yok demiski bi arastrma yapicaz esiniz hakkinda sabikasi sucu varmi die en gec 4 hafa sonra onayini gndeririz demis

uğurrrr

Alıntı yapılan: pakinta - Şubat 01, 2015, 12:40:20 ÖÖ
Yok demiski bi arastrma yapicaz esiniz hakkinda sabikasi sucu varmi die en gec 4 hafa sonra onayini gndeririz demis
anladım kardeşim inş bi an önce alırsın sende vizeni..

beklemekte

uğurrrr

soyer

Selam aleyküm kardeşim çok sevindimsenin adına hayırlı olsun darısı bizim bbaşımıza ınsAllah  :)

uğurrrr

Alıntı yapılan: soyer - Şubat 01, 2015, 09:54:24 ÖS
Selam aleyküm kardeşim çok sevindimsenin adına hayırlı olsun darısı bizim bbaşımıza ınsAllah  :)
sağol kardeşim inşAllah darısı başınıza

trhn

Bende çocuk üzerinden aile birleşimi için 15 ocakta başvuru yaptım. Eşim yabancılar şubesini aramış evraklar gelmiş fakat hala eşime mektup gelmedi bu süreç normal mi?