15 ocakta başvuranlar?*

Başlatan muratbdr, Ocak 22, 2015, 12:35:15 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YASABIR

Alıntı yapılan: muratbdr - Ocak 26, 2015, 11:33:41 ÖÖ

valla  ben bunları anlamıyorum zaten 2  haftada  vıze  alan tanıdıklarım var evraklar  daha  almanya ya gıtmemıs  bıle sacma  gelıo  bana.
eşin türk vatandaşıysa herşey çok daha farklı oluyor

SB-8587

Ark. Bu arada istanbul konsoloslukg kapali 23-26 kadar bilginiz

YASABIR

Alıntı yapılan: SB-8587 - Ocak 26, 2015, 11:44:39 ÖÖ
Ark. Bu arada istanbul konsoloslukg kapali 23-26 kadar bilginiz
neden kapalı acaba

SB-8587

www.colourbox.com)
İstanbul Başkonso­los­luğu'nun Vize Bölümü 23 Ocak ile 26 Ocak 2015'de taşınma nedeniyle kapalı olacaktır.
Bu dönemin hemen sonrasında ise vize bölümünün kanunda belirtilen 15 iş günü olan işlem süresini kullanma ihtiyacı hasıl olacaktır. Vize müracaatınızın durumu ile ilgili bilgiye iDATA firmasının internet sayfasından takip edebilirsiniz www.iDATA.com.tr

YASABIR

Alıntı yapılan: SB-8587 - Ocak 26, 2015, 12:02:50 ÖS
www.colourbox.com)
İstanbul Başkonso­los­luğu'nun Vize Bölümü 23 Ocak ile 26 Ocak 2015'de taşınma nedeniyle kapalı olacaktır.
Bu dönemin hemen sonrasında ise vize bölümünün kanunda belirtilen 15 iş günü olan işlem süresini kullanma ihtiyacı hasıl olacaktır. Vize müracaatınızın durumu ile ilgili bilgiye iDATA firmasının internet sayfasından takip edebilirsiniz www.iDATA.com.tr
ben gittiğimde kontyner daydılar bınaya tasınıyorlarherhalde...
senın işlemde süreç nasıl ılerledı yenımı muracaat edıcen

trhn

Bende 15 ocakta başvuru yaptım. Benim eşim ve oğlum alman vatandaşı. Eşim ve oğlumun alman vatandaşı olması süreci hızlandırır mı?

trhn

Eşim Yabancılar şubesini aramış,

Evraklar Almanya ya ulaşmış işlemler sürüyormuş.

Başvuru tarihi : 15.01.2015
Evrakların yabancılar şubesine ulaşması : 26.01.2015

muratbdr

Alıntı yapılan: ismail025 - Ocak 26, 2015, 01:21:44 ÖS
Bende 15 ocakta başvuru yaptım. Benim eşim ve oğlum alman vatandaşı. Eşim ve oğlumun alman vatandaşı olması süreci hızlandırır mı?

benımde  eşim alman vatandaşı ama  daha   e  mail bile  gıtmemıs  evraklarmda  gıtmemıs..sen cocuk uzerınden gıdıyorsun  bılmıyorum surec  hızlanırmı  ellerıne  evraklar  gelırse  hızlanır :)

muratbdr

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 26, 2015, 11:41:03 ÖÖ
eşin türk vatandaşıysa herşey çok daha farklı oluyor

yok eşim alman vatandaşı

muratbdr

Alıntı yapılan: ismail025 - Ocak 26, 2015, 01:35:29 ÖS
Eşim Yabancılar şubesini aramış,

Evraklar Almanya ya ulaşmış işlemler sürüyormuş.

Başvuru tarihi : 15.01.2015
Evrakların yabancılar şubesine ulaşması : 26.01.2015

hadi hayırlısı  o zaman  yakında  eşini cagırırlar  hızlanır  işlerin..

muratbdr

sonunda  evraklar  yabancılar  subesıne  ulasmıs  yarın tekrar  arayın demısler  ..hadı ınsAllah  bu hafta  hallolur

muratbdr

cuma  gunu eşimin randevusu var  yabancılar  şubesinde ınsAllah  onaylarlar  vizeyı :)