Onay.

Başlatan Kerim55, Şubat 11, 2015, 06:26:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kerim55

Anladim arkadaslae bunu bilmiyordum yeni ogrendim.sagolun tesekkurler.Umarim bir kac gune guzel seyler yazarim burda.Sizce konsoloslugu arayip onay verilmis diye bir bilgi almaya kalksam problem.yaratirlarmi?

munih

hangi konsolosluktan basvurdun ? ben izmirden basvurdum arayip sordugumda bilgi veremeyiz diyorlar yonede sansini dene

Kerim55

Alıntı yapılan: munih - Şubat 11, 2015, 09:18:56 ÖS
hangi konsolosluktan basvurdun ? ben izmirden basvurdum arayip sordugumda bilgi veremeyiz diyorlar yonede sansini dene

Ankaradaki konsolosluga basvurdum ben

by55

21.11 Berlin için başvuru yaptım fakat ses soluk yok. e mail attım aradım faks çektim cevap verdiler ama 3 ay sürebiliyor işlemler bu süre zarfında aramayın sormayın vs dediler evraklarım gitmiş cevap bekleniyor dediler sadece. Ha bide faks çektikten sonra  beni aradılar  bende şaşırdım ama yukarda yazdıklarımı demek için sadece. Evrakların gittiğini de dememiştiler ben sonra dan öğrendim

pygmailon

Alıntı yapılan: by55 - Şubat 12, 2015, 09:44:37 ÖÖ
21.11 Berlin için başvuru yaptım fakat ses soluk yok. e mail attım aradım faks çektim cevap verdiler ama 3 ay sürebiliyor işlemler bu süre zarfında aramayın sormayın vs dediler evraklarım gitmiş cevap bekleniyor dediler sadece. Ha bide faks çektikten sonra  beni aradılar  bende şaşırdım ama yukarda yazdıklarımı demek için sadece. Evrakların gittiğini de dememiştiler ben sonra dan öğrendim
Hayırlısı...

beklemekte

By55 berlin yogun oyuzden uzun surmustur esinde Türkse normal  cofe:)

by55

Alıntı yapılan: beklemekte - Şubat 12, 2015, 11:05:58 ÖS
By55 berlin yogun oyuzden uzun surmustur esinde Türkse normal  cofe:)
Hayır Alman vatandaşı