Sigarayi birakmaya yardim

Başlatan Nazire, Eylül 29, 2006, 05:23:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NalanW

Birkere kola yapisan nikotin bantlardan almistim,aslinda ise yaramisti insanin cani istemiyor ama su el aliskanligimi desem yoksa  can sIkintisimi bilmyiorum devamli yiende birseyler dürttü"ic ic" diye....

Benim artik pek umudum kalmadi...Benim evim malesef cok gelip gideni olan bir ev,yani günde en azindan 2-3 kisi gelir ve sigara icilir,cogu kisi kullaniyor...Egerkendime güvenim artarsa vede sigarayi yasak edip denicem ama ben kendimi taniyorum bu sefer herkez balkonda diye bende giderim yanlarina muhabbete katilmaya  ee iste yine sigaranin icinde ...

senira79

muhabbet ortamlarından uzak duruyorum ben insan içine pek karışmıyorum hele kız arkadaşlarımdan. nerde 3 den fazla kız orda bol muhabbet ve tabi bol nikotinnnn ;D

ezgigizem

ya ben baküde öğrenciyim nasıl içmiyim sigara bak şimdi bile yaktım :) türkiyeye gidince günde 1 tane yada 2 çünkü orda pahalı hehehe ama burda yemekten çok sigara var hayatımda bide baküde oluşum eklenince :( ama sizin site bna çok ii geldi yeni alışkanlığım ama bu çok yararlı

20gülsüm

meraba arkadaslar bende sigarayi yeni birakanlardanim  su anada okadar rahatimki anlatamam bubu siza.simdi düsünüyorumda  paramla gidip kendimi zehirliyomusum hamd olsun biraktim .düsünün bir kere aylik sigaraya verdiginiz para nekedar benim sigaraya verdigim aylik para ortalama 200 euro idi azmi zizce onu benden basaka birisi istese vermem yada birisine yardim etmezdim heralde ama kendimi zehirliyodum ve uzun bir surede zehirledim .lütfen ya oturun birkere düsünün size yarari ne koca bir 0 ya zararlari saymakla bitmez.nasil biraktigima gelince cok istedim onu birkmayi ama gercekrten cok istedim son zamanlari sigarayi iciyodum sonrada aynanin karsisina gecip kendimden nefret ettigimi söyliyodum düsünün artik ,ne olur kendinizi düsünmüyosaniz sevdikleriniz icin birakin sigarayi.sizin yüzünüzden onlar sizden daha fazla zehirleniyolar .onlarin sucu ne bence bunlar düsünülmesi gereken seyler lütfen ya icmeyin su nalet zehiri SIGARAYA HAYIR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

demir

Selamlar,
Hastalıkta Doktora Gittiğinizde ilk Olarak Size şunu Soruyor.
  Sind Sie rauchen.eger Ja,ich rauche .Diyorsanız.Hastalığınızın % 50 si hatta %60 sigaraya Baglanıyor.
Sigarayı Bırakmak Bir İrade işi İrademe Hakimim Diyen Her kez bırakabilir.gerisi boş.
  ben 18-19 sene sigara içtim.boşa geçen 18-19 yıl olarak düşünüyorum.şimdi bir o kadar yıldır bırakmış olarak.yaşıyorum.artık Doktorlar Aynı Soruyu bana Sorup  gerçekleri gizlemiyorlar.
en azından bunu biliyorum.kendi iradesine güvenemiyen Sigaradan Medet ummasın.
Sadece Bıraktıktan Sonra etrafa Ben Kullanmıyorum Desin.Bu Yetiyor.

bayramediz

hadi bakalım bu dakkadan itibaren bende bırakmaya karar veriyorum umarım okuduklarım aklıma gelir ve sayenizde bende bırakırım

erbek66

Arkadaslar 01,01,2008 tarihinde sigara içmeyi bırakma kararı aldım inanıyorumki insan azmettikçe basaramıyacagı iş yok 14 senedir kullanıyorum kim bilir vucudum ne hale gelmiştir.... yeeeeetttteer artıkkkkkk

arkadaşlar sgara içen kişinin parmaklarıı kangiren olmuş:(

jentzsch

Alıntı yapılan: erbek66 - Ocak 01, 2008, 04:46:48 ÖS
Arkadaslar 01,01,2008 tarihinde sigara içmeyi bırakma kararı aldım inanıyorumki insan azmettikçe basaramıyacagı iş yok 14 senedir kullanıyorum kim bilir vucudum ne hale gelmiştir.... yeeeeetttteer artıkkkkkk

arkadaşlar sgara içen kişinin parmaklarıı kangiren olmuş:(
erbek kardesim demin baktimda 25 eylul tarihinde buraya msj yazmisim 10 gun oldu sigaayi birakali diye:) bende 10 sene ictim ve ramazanin ilk sahurunda son sigarami ictim o gun bugun 1 sigara bile icmedim ve hic bir zaman birakamayacagimi dusunurkennn sanirim biraktim..nerdeyse 4 ay olcakk ve suan kendimi cok iyi hissediyorum.Allah yardimcin olsunnn kolay degil ama imkansizda degill basarirsinn,yeni msjlarini bekliyoruzz.
örnek: arkadasalr 1 ay olduu 1 sigara bile icmedimm..
          3 ay olduuuu hiiiic  icmedimmm
           dostum ben 1 sene oldu sigarayi birakali sende yapabilirsinnnn..
gibi mslarini bekliyorzzz... ;D ;D

erbek66

inşAllah canım kardesim sizin gibi degerli arkadasların sayesinde  bırakacam sen hiç merak etme ben bilgilendirme msj yazarım inanki bu illetten kurtulmayı çok istiyorum inşAllah darısı diger içen arkadasların basınaa

khoLpa$aLı

23 yaşındayım ve 6 yaşımdan beri sigara içiyorum 13 yaşımda tiryaki oldum ben bugüne kadar bi defa bile bırakamadım ben onu bıraksam o beni bırakmaz benim gibi içipte bırakan çözüm bulan varsa benle paylaşsın.

erbek66

emin olki kardesim bende kaç senedir içiyorum ama yeter artık yarın bir gün kansere yakalanmayacagım yada elimi ayagımı kesmiyecekleri ne maglum Allahım tüm insanları esirgesin ama bu illetten kurtulmak lazım kendim 01,01,2008 tarihinden itibaren içmiyecem dedim ve bıraktım lanet olsun bu sigaraya bizi bagımlı hale getirenlere arkadaslar birimize bir şey olsa bize kim bakarki hayal edin bakalım sgaradan ayagınızı yada kolunuzu kestiler ozaman halimiz nice olur inşAllah en kısa zamanda kholpaşalı kardeşim sigara bizi bırakmadan biz onu bırtakırız

erbek66

arkadaşlar hala mı sigara içiyosunuz?

yücel

erbek dostum, sigara tiryakilerinin izlemesi gereken harikami harika bir video bence...
Bu sigara nelere kadirmis yahu....

Cok sükür ki öyle kötü bir aliskanligim yok...

erbek66

Yücel kardesim bende bu sgara denen illeti bırakmıya çalışıyorum inanki videyo izleyemiyorum bile bizi ne hale getiriyo inşAllah bırakmayı başaracam seni gercekten tebrik ediyorum bu illete hiç bulaşma ben yandım sen yanma ;)

Spyxxx

sigara kötüdür   ßurda saydığımız zararlar daha %1 i bile değil malesef
sigara nefes darlığına nefes azlığına neden oluyo = bu hastalığa yakalanmış hastalar kibriti bile söndürecek kadar nefesi olmuyor

Allah'tan hiç sigaraya içkiye nargileye alkole uyuşturucuya V.ß. maddeye bulaşmadım  inş bulaşmam...