Alman Ehliyetini Almak Icin Yapilmasi Gerekenler Ve Türkce Calisma Kitabi ...

Başlatan fuk_18, Mayıs 25, 2012, 12:43:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fuk_18

guru bunca zamandir sitedesin ustede yazdim ne ders nede surus zorunlu degil tugceninde dedigi gibi baska kursmu yok,degistir kursu orda olsam führerscheinstelleden belge alip kursa gösterirdim kanunlari iyi ogren derdim,ne surus nede ders zorunlu degil isterse hic bir surus dersine girmeden direk sinava girebilir kursdanda sakin calisma kitabi yada sifre almayin ben size daha ucuz biryerden saglicam calisma alistirmalarini testleri yani turkce olarak

Alıntı yapılan: guru - Haziran 26, 2014, 01:10:20 ÖS
Gecmiyoe... ama benim anlamadigim su

Sen diyorsun ki teoro derslerine girmesine gerek yok. Ama kayit
Parasinin icinde teori ders ucreti de aliniyor ya normalde bende kadina
Sordum dedim 199 euronun icindeyse biz daha az odememiz
Gerekmez mi hayir dedi girmesi lazim ama 1-2 ders girsin ben girdi yazarim?

Bide bana dediki zorunlu pratik ders 12 surus. Surus 40euro. Bunj
Yapmak zorunsaymis bu sogru mu? Baska kursa mi soraykm? Bu kurs
Turk kursuydu bi arada

guru

ufuk sende laf mi sokuyorsun yardim mi ediyorsun anlamiyorum valla =)

evet ben senin dediklerinin farkindayim ama kurstaki kadin bunlari söyledi, dogruluk payi var mi diye tekrar soruyorum.
biz bu arada o kursun asil sahibini aradik yani patronu (cunku kadinin turkcesi iyi degildi ve almancada da tam anlatamiyordu). adam dediki 199 euro kayit parasi odeniyormus.
sonra teori sinavi odeniyor
pratik sinav odeniyor
o gerekli olan teorik ve pratik dersler zorunlu degil. yani bize dediki 4-5 sefer sürüse girse yeterli olur zaten ehliyeti var dedi.
pratik dersin ucreti de 40 euro.

bu arada ben baska yerlerede baktim burada 5 tane yer var en ucuzu burasi. kardesim kayit oldu 330 euroya! ve bu sadece kayit parasi. malesef arastirmadan kayit olmustu. parayida yatirdi.
diger yerlerde 230-250 euro arasi.
sürüs derslerin ucreti de 39-45 euro arasi.
yani tugce senin dedigin gibi 25 euro falan degil.

ben 2007de aldigimda kayit icin 150 ödemistim. sürüslerim 40 euroydu. kayit parasi oldukca yüksek..malesef heryer istedigi gibi yapiyor.

bu hesaba göre biz yaklasik 600 euro ödüyoruz.

kitap icin 80 istiyorlar ufuk sen nasil bir program öneriyorsun? sifre falan dedigine gore online ogrenme mi? bize aslinda kitap lazim cunku tek laptop var evde kardesim online ogreniyor esimin kitabi olsa daha iyi olur sikinti olur laptop ::)

fuk_18

yok guru ne laf sokmasi sadece kizdim kursa bilmeden milleti kandiriyorlar simdi 40 euro fahr normal 45 dk zaten esin 1.5 saat ten 3 tane yapsa yeterli olur,ayri yetten artik kitap devri bitti online calisiyor herkez cunku sinavada bilgisayar uzerinden giriyorlar tuv de,yani mecbur bilgisayar sart esinin calismasi icin benim sana önerecegim 6 aylik test bögen 40 euro asagidaki sitede ordan satin alabilirsin

https://www.my-fuehrerschein.de/fuehrerschein_theorie_online_lernsystem/fuehrerschein_theorie_lernen.aspx#anmelden

guru

cok tesekkurler ufuk.
bugun ayni yere tekrar gittik bu sefer isletmenin sahibi vardi.
kendisi 199 euro degil 100 dedi cunku derslere girmesi gerekmiyormus tipki senin soyledigin gibi (kadin anlamiyordu demek ki )
sinav ucretleri arti tüv ücreti verecegi cd calisma seti de 40 euro olacak.
sürüs derslerinide 5-6 kez yapmayi tavsiye etti tabiki ogrensin kurallari yollari diye. onuda 35 eur olacak.
600 gecmiyor bu hesaba gore

fuk_18

simdi guru 6 ders alsa 1.5 saatden 3 kere yapar o guzel sinavin yapilacagi yerleri ogrenir,tüv 80 aliyordu direksiyonda sinavda 40 di sanirim tam hatirlamiyorum,ayri yetten ehliyetinin almancasini istemedilermi bunu adacdan isterseler 50 euroda o,birde ehliyeti cebine koyarken führerscheinstelle 50 euro daha aliyor sen birde direk führerscheinstelle ye sor evraklar nelermis diye,

Alıntı yapılan: guru - Haziran 28, 2014, 12:17:52 ÖÖ
cok tesekkurler ufuk.
bugun ayni yere tekrar gittik bu sefer isletmenin sahibi vardi.
kendisi 199 euro degil 100 dedi cunku derslere girmesi gerekmiyormus tipki senin soyledigin gibi (kadin anlamiyordu demek ki )
sinav ucretleri arti tüv ücreti verecegi cd calisma seti de 40 euro olacak.
sürüs derslerinide 5-6 kez yapmayi tavsiye etti tabiki ogrensin kurallari yollari diye. onuda 35 eur olacak.
600 gecmiyor bu hesaba gore

oguzhan_21

Ben sanırım bu konuda sağlam kazık yedim :(  yer münih
239 Euro verdim kayıt için ve sürüşler 39 Euro
Allah'tan kitapçık almadım sizden alırım fuk hocam.

Yarın ilk yardım kursuna katılacağım inş işim olmazsa.

fuk_18

kitapciga gerek yok sadece online olarak sorulari cozup ezberleyip girseniz yeter test icin siteyi veririm size alirisniz ordan kursdan daha ucuz fiyata

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ağustos 05, 2014, 06:48:15 ÖS
Ben sanırım bu konuda sağlam kazık yedim :(  yer münih
239 Euro verdim kayıt için ve sürüşler 39 Euro
Allah'tan kitapçık almadım sizden alırım fuk hocam.

Yarın ilk yardım kursuna katılacağım inş işim olmazsa.

oguzhan_21

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 05, 2014, 07:36:17 ÖS
kitapciga gerek yok sadece online olarak sorulari cozup ezberleyip girseniz yeter test icin siteyi veririm size alirisniz ordan kursdan daha ucuz fiyata

Peki aynı sorular mı geliyor sınav da ?
Birde bu tabelaları falan ezberlemeler gerek ve genel kuralları.
Bunlar var mıdır testte?

fuk_18

teste dogru yanlisi gorunce ezberliyorsun illaki tabiki ayni sorular cikiyor hic degismiyor

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ağustos 05, 2014, 09:44:13 ÖS
Peki aynı sorular mı geliyor sınav da ?
Birde bu tabelaları falan ezberlemeler gerek ve genel kuralları.
Bunlar var mıdır testte?

oguzhan_21

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 05, 2014, 10:21:27 ÖS
teste dogru yanlisi gorunce ezberliyorsun illaki tabiki ayni sorular cikiyor hic degismiyor

Sanırım full soru var hiç bilgi yok?
Tabelalar veya genel kurallar hiç yazmıyor.

Son olarak site bu mu ssn vermişsin önceki mesajında.
https://www.my-fuehrerschein.de/fuehrerschein_theorie_online_lernsystem/fuehrerschein_theorie_lernen.aspx#anmelden

fuk_18

kitap caliscaksin o zaman ilk sayfada var indirip ordan calisabilirsin

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ağustos 05, 2014, 10:40:24 ÖS
Sanırım full soru var hiç bilgi yok?
Tabelalar veya genel kurallar hiç yazmıyor.

Son olarak site bu mu ssn vermişsin önceki mesajında.

oguzhan_21

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 06, 2014, 01:17:32 ÖÖ

Söylediğin siteye üyr oldum 40 euro ya
Çalışma kitabınıda indiriraem süper olacak. İnş telefonda açabilirim senin çalışma kitabını
Üye olduğum sitede telefondan çözüyorum
Bu arada tşk ederim

oguzhan_21

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 06, 2014, 01:17:32 ÖÖ

selamlar tekrar kardes

bugun fuhrersceınstelle ye gıttım belgelerı vermekk ıcın (cevırtmek ıcın kayıt olmak ıstedım) maalesef yapamadım
2010 da almanyaya gelmeden 1 ay once tr de ehlıyet ywpmıstım
ama gıdıp emnıyetten almamıstım
almanyaya grldım ve 1 yıl sonra tr gıttım o zaman ehlıyetı aldım
verılıs tarıhı 2011 oldu halıyle.

kadın burda sorun cıkarttı.
almanyadayken  tr ehlıyet yapmıs gorunuyorum halıyle.
kadın bana almanyaya gelmeden once ehlıyetını yaptıysan bana belge getıreckesın dedı.

sımdı bn bu belgeyı nerden alcam emnıyetten mı ?
ehlıyet almaya hak kazandı belgesı olacak sanırım ..emnıyete gıdıp ehlıyet almak ıstedıgımızde verdıgımız belge.

Break4Love

Sımdı ufuk kardes Benım turk ehlıyetım avr ve ben 6 ay olcaka gelelı almanyaya  Sımdı ben bunu almanca yapsam 3 senemı gecrlı 3 sene sonra mecbur alman ehlıyetımı alcam yoksa sadece 6 ay gecerlı ve gıdıp yenıdenmı ehlıyet alcam

fuk_18

ehliyeti almancaya cevirtmen zaten gerekli sunu unutmayin isterse 10 sene gecsin ehliyetin oldugu icin basdan ehliyet yapma gibi bir durum yok cogu surucu kurslari korkutuyor oda bilgisizlikden,

senin simdi suren bittiya once git adaca ehliyetini cevirt sonra surucu kursuna yazil alman ehliyetini almaya calis yapman gereken bu yani 6 ay gectikden sonra hic bir sekilde uzamiyor ehliyet suresi

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 05, 2015, 04:44:33 ÖÖ
Sımdı ufuk kardes Benım turk ehlıyetım avr ve ben 6 ay olcaka gelelı almanyaya  Sımdı ben bunu almanca yapsam 3 senemı gecrlı 3 sene sonra mecbur alman ehlıyetımı alcam yoksa sadece 6 ay gecerlı ve gıdıp yenıdenmı ehlıyet alcam

Break4Love

ufuk Sımdı Benım ehlıyetım a2+e Bugun kursa gıttım ve bana sunu soyledı Adaca gıdıyorsun Ehlıetını almancaya cevırıyorsun Eger Derlerse Ehlıyet  sınaca vs gıreceksın gırıyorsun goz testı vs prosedurel seylere gırıyorsun yok ehllıyetın gecerlı derlerse dırek sınava gırmeden ehlıet  almanyada gecerlı oluyor

fuk_18

biz ne yazdik sen kursu bosver adacdan ehliyeti almancaya cevirt baska kursa git derslere girmicen sadece sinava ve direksiyona girceksin o kadar

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 18, 2015, 01:24:28 ÖÖ
ufuk Sımdı Benım ehlıyetım a2+e Bugun kursa gıttım ve bana sunu soyledı Adaca gıdıyorsun Ehlıetını almancaya cevırıyorsun Eger Derlerse Ehlıyet  sınaca vs gıreceksın gırıyorsun goz testı vs prosedurel seylere gırıyorsun yok ehllıyetın gecerlı derlerse dırek sınava gırmeden ehlıet  Almanya'da gecerlı oluyor