Berlin ; aile birlesimi vizem Bugün Geldiiiiii

Başlatan msivri66, Mart 10, 2015, 10:21:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

msivri66

halayy:) halayy:) halayy:)

Arkadaslar bugun vizem geldi tam 50 gun Allah herkese sorunsuz bi sekilde nasip etsin.
Basvuru Tarihi 19 ocak
esime mektup falan filan hic birsey gelmedi ansizin kargo ile kapida vize
Vize. Cikis tarihi 10 Mart

sobi_90

Hayırlısı olsun gözün aydın bende berline gidicem 12 subatta başvurdum eşim alman vatandaşı acaba benimde eşime mektup gitmez mi. sizinde eşiniz alman vatandaşımı ?

msivri66

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 10, 2015, 11:27:59 ÖÖ
Hayırlısı olsun gözün aydın bende berline gidicem 12 subatta başvurdum eşim alman vatandaşı acaba benimde eşime mektup gitmez mi. sizinde eşiniz alman vatandaşımı ?

teşekkür ederim. Evet esim alman vatandasi hic biseyden haberimiz olmadi esin alman vatandasi yasiycan evi falan kira göstermediysen çıkar kardeşim seninkide ins. Alman vatandaslarini fazla ugrastirmiyorlar yogunluktan dolayi tabi istisna durumlar vardir elbet suan seni anliyorum bos bi bekleyis icinde olmak cok zor ama aniden gelisiyo

ahmetkaragözcüler

hayırlı olsun kardeşim. darısı bizim başımıza. berlin için bekliyorum eşim türk vatandaşı olduğu için galiba 2 ay daha sürer. :) adına cok sevindim.

Almancax06

msivri66

Alıntı yapılan: ahmetkaragözcüler - Mart 10, 2015, 12:01:19 ÖS
hayırlı olsun kardeşim. darısı bizim başımıza. berlin için bekliyorum eşim türk vatandaşı olduğu için galiba 2 ay daha sürer. :) adına cok sevindim.

Teşekkür ederim kardesim Allah. Herkese nasip etsin insAllah sizlerinde vizesi sorunsuz en yakin zamanda cikar rabbim sizlerede nasip etsin

msivri66

sobi_90

biz evi eşimin şuan ailesi ile yaşadıgı ev olarak yazdık başvuru frommuna ztn ben yılbaşında gitmiştim turislik vizesi ile inşAllah sorun cıkmadan cıkar vize bekleyiş daha çok yoruyo insanı

msivri66

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 10, 2015, 01:05:13 ÖS
biz evi eşimin şuan ailesi ile yaşadıgı ev olarak yazdık başvuru frommuna ztn ben yılbaşında gitmiştim turislik vizesi ile inşAllah sorun cıkmadan cıkar vize bekleyiş daha çok yoruyo insanı

bi sorun olmaz ins.olcani sanmıyorum evet beklemek cok zor en kisa zaman da cikar ins

pygmailon

msivri66