şubat 2015 başvuranlar...

Başlatan renk, Mart 03, 2015, 01:06:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

renk

Ayni durumdayiz bizde. Yarin 4. Hafta dolacak eksik evrak yuzunden uzadi  tickoff:). Daha evraklar ulasicakda gelicekde burdanda bize gelicek  offoff:)

aykut52

vAllah arkadaşlar benim dosyam gitmiş ama eşimi cagırmadılar   offoff:) yarın 1 ay olucak müdürle görüştük müdür dosyanız geldi ama size bakan kadın haftada 2 gün calısıyo pazartesi salı dedi o sizi arar dedi hep ariyolar bekletmekten baska bildikleri yok sansımıza 2 gün calısıyo :/ yok böyle birşey  tickoff:) tickoff:)

silvaro

merhaba arkadaşlar bende 18 şubatta izmir konsolosluguna başvurdum

Bugün eşimin yapmış oldugu randevuda onay maili iletildi yani ordaki görevli onaylamış  :)
ama yakın zamanda kına vs vs.. durumlarım var bugün izmir konsoloslugunu aradım olanları anlattım herhangi bir bilgi vermiyorlar pasaport hakkında
bilgisi olan arkadasların acıklamasını beklerim....

ahmetkaragözcüler

şubatta ankaradan başvuru yapıp berlin için bekleyen var mı hala ? durumları neler bilgi paylaşırsa sevinirim

sobi_90

12 şuabtta berlin için başvurdum hala daha bekliyoruz eşim alman vatandaşı mektup falan hiç bisey yok daha ama eşim gitti görüştü evraklar gelmedimi die eşime dedikleri evrakların bi kısmı geldi bı kısmı daha gelmedi evrakların tamamı gelince incelicez sizi gerek duyarsak cagırıcagız demişler alman vatandaşı oldugu için şuana kadar hiç bir haberde yk berlin almanyanın en büyük ve en yogun yabancılar şubesine sahibmiş sanıyorum beklemek normal...

ahmetkaragözcüler

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 17, 2015, 07:53:41 ÖS
12 şuabtta berlin için başvurdum hala daha bekliyoruz eşim alman vatandaşı mektup falan hiç bisey yok daha ama eşim gitti görüştü evraklar gelmedimi die eşime dedikleri evrakların bi kısmı geldi bı kısmı daha gelmedi evrakların tamamı gelince incelicez sizi gerek duyarsak cagırıcagız demişler alman vatandaşı oldugu için şuana kadar hiç bir haberde yk berlin Almanya'nın en büyük ve en yogun yabancılar şubesine sahibmiş sanıyorum beklemek normal...

benim eşim türk vatandaşı hemde berlin. :) daha coook beklerim ozaman kısmet ne diyelim

aykut52

varmı bir gelişme arkadaşlar?

aykut52

veeee arkaşlar cook şükür bugün eşime mektup gitti eşim türk vatandaşı

17 şUBAT başvurdum
30 MART yabancılar şubesi randevu
Allah izin verirsede olumsuz bişey cıkmazsa inşAllah herşey iyi giderse elime geçtigi tarihide yazıcam buraya..

Allah bütün bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun şuan hersey belli degil ama bu mektup gitmesi bile olsun insanda mutluluk getiriyor Allah herkezi biran önce eşine kavuştursun..

sobi_90

hayırlısı olsun eşin hangi şehirde ?

aykut52

silvaro

merhaba arkadaşlar ayrıca bir sayfada belirtmiştim ama bi arkadasın yazını görünce yazayım dedim 18 şubatta konsoloslukla olan görüşmem sonrasında geçtigimiz çarşamba günü pasaportum geldi visem çıkmış bu hafta sonu gidiyorum inş bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda çıkar... :) :) :) :) :)

aykut52

Alıntı yapılan: silvaro - Mart 23, 2015, 09:48:43 ÖS
merhaba arkadaşlar ayrıca bir sayfada belirtmiştim ama bi arkadasın yazını görünce yazayım dedim 18 şubatta konsoloslukla olan görüşmem sonrasında geçtigimiz çarşamba günü pasaportum geldi visem çıkmış bu hafta sonu gidiyorum inş bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda çıkar... :) :) :) :) :)
Hayırlı olsun kardeşim iyi yolculuklar şimdiden bizimde haftaya pazartesi randevu verdiler eşime bakalım ne sonuc cıkacak ☺️İnşAllah herkez tez zamanda sevddigine kavuşur ☺️Bişi sorcam kardeşim Almanyada görüşmeden sonra hemen acıklandımı olumlu olumsuz haberi ve kac günde pasaport sana ulaştı acaba ögrenebilirmiyim?☺️

silvaro

merhaba kardeşim şöyle söylim sana eşini çagırdıkları gün söylüyorlar olumlu yada olumsuz mail göderimini söylüyorlar bu maili göderdikten iki gün sonra pasaportum geldi kardeşim tabi gidecem yer küçük bide ben izmir konsoloslugunda yaptım işlemlerimi kardeşim

renk

Çok şükür bugün eşime mektup gitti. Çalisma kağıtları kira sözleşmesini istemişler. Bir hafta sonrasina termin vermişler. Tecrübeli arkadaşlar bundan sonraki süreç ne kadar sürer acaba 5 hafta oldu randevudan bu yana ?

mtee07

9subatta başvurduk bugün eşim yabancılar şubesi'ni aradı işlem devam ediyor demiş ilgilenen bayan

renk

Başvurduğun şehrin yoğunluğuna göre değişiyor. Bizimle ilgilenen bayan sadece çarşambaları ilgileniyormuş. O yüzden bir hafta sonrasına termin alabildi eşim. Allah'tan gittiğimiz şehir küçük. Birde eksik evrak istediler 2 haftada ordan gitti. 5 haftada mektup ulaştı. En sancılı kısımdayız şuan 1 hafta sonra evrakları vericek ama pasaport ne kadar sürede elimde olur ? En cafcaflı yeri burası bence  ;D

veys

23 ocakta basvuru yaptik,berlin....henuz bir haber yok..63 gun oldu.sabir ya sabir