B1 sinavi ve Oryantasyon Sinavi gecilemezse ne olur?

Başlatan guru, Nisan 22, 2015, 09:19:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

guru

Merhabalar, uzun zamandir foruma ugrayamiyorum bu sebepten dolayi özellikle ufuktan özür dilerim burayla daha fazla ilgilenmemi istemisti ama zamandan dolayi bazen mümkün olamiyor.

esim 1 yildir burada ve 8 mayista b1 sinavi 12 mayista oryantasyon sinavi var.
malesef esimin ögretmeni 4.modülde degisti ve cok zorluk cektiler sinif olarak ögretmenden memnun degillerdi.
o Kadar sikayet, mail, mektuplar ve dilekceler de fayda etmedi ögretmen ne yazik ki bir sey ögretemedi. ezbere ders veriyordu. neyse bu sebepten dolayi esim b1i gecemeyeceginden endiseli.

esimin 2 yillik oturumu var. b1i gecemedigi taktirde ne olur? 300 Saat daha gidebildigini biliyorum ama buna zorunlu mu? acikcasi eger gecemezse evde calismasinin bu sartlarda daha yararli olacagini düsünüyorum zira ögretmenlere güvenim kalmadi.
ve diyelim b1 degil a2 Aldi bu sonuc onun oturum süresini etkiler mi? oryantasyon kursunu gecemezse ne olur? ileride süresiz oturum alamaz mi?

tesekkür ederim
guru

tugce_doerjer

Selam,

ben sizin yerinizde olsam eger sinavi gecemezse o 300 saati yaparim. okulda ögrendigi gibi evde ögrenemez konulari. bir kere sorun cikmis ama bir dahakine daha iyi sonuc alir diye dusunuyorum ben. a2 alirsa oturumunu uzatabilir ama suresiz icin b1 sertifikasini istiyorlar.