MAYIS AYI BAşVURU YAPANLAR

Başlatan selcuk1805, Mayıs 26, 2015, 10:24:48 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eergz

Alıntı yapılan: selcuk1805 - Haziran 10, 2015, 12:15:06 ÖS
Tebrik ederim kardeşim sure olarak guzel kisa sürmüş inşAllah bizimkiler de kisa sürer hayirli ugurlu olsun  halayy:)

Allah razı olsun en kısa sürede senin de mutlu haberibi göreceğiz inşAllah :)

erddinc

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar kardeşim darısı biz bekleyenlerin başına inşAllah

Oberfranken

@selçuk1805 İnşAllah hocam Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Plan falan yapmak istemiyorum artık nolacaasaa olsun.  ;D Çok zor süreçlerden geçtik artık yolun sonunda takılmayız heralde. Göreceğiz.

Eşim dün evrakları bırakmış. 17 Haziran'da bizi ara bilgi verelim demişler. Hadi hayırlısı bakalım.

selcuk1805

Alıntı yapılan: Yafes - Haziran 11, 2015, 01:19:25 ÖS
@selçuk1805 İnşAllah hocam Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Plan falan yapmak istemiyorum artık nolacaasaa olsun.  ;D Çok zor süreçlerden geçtik artık yolun sonunda takılmayız heralde. Göreceğiz.

Eşim dün evrakları bırakmış. 17 Haziran'da bizi ara bilgi verelim demişler. Hadi hayırlısı bakalım.

InşAllah kardeşim ama plansiz da olnuyor baksana hicbir sorun yokken eninde sonunda onay verilecekken bu kadar beklemedeyiz kafam bunaldi artık Allah herkese sabir versin inşAllah guzel haberlerinizi bekliyorum saygilar.

Oberfranken

Alıntı yapılan: selcuk1805 - Haziran 11, 2015, 01:43:30 ÖS
InşAllah kardeşim ama plansiz da olnuyor baksana hicbir sorun yokken eninde sonunda onay verilecekken bu kadar beklemedeyiz kafam bunaldi artık Allah herkese sabir versin inşAllah guzel haberlerinizi bekliyorum saygilar.

Bu işin en büyük anahtarı sabır ve sükunet. Sabredip bekleyelim... Kısmette ne varsa o olacak gerisi hikaye. İnşAllah aynı şekilde sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Sakin ve sabırlı şekilde beklemeye devam. Eğer çalışmıyorsan kendini bir şeyler ile meşgul etmeni tavsiye ederim spor olur değişik hobiler olur.Çalışıyorsanda kendini işine ver kafan dağılsın. Kafa sürekli orada olursa her gün zehir olur. Saygı bizden.

Brn7

Herkese iyi akşamlar.

11.05 tarihin de çocuk üzerinden aile birleşimine başvurmuştum. Bugün ups in sitesinden baktığım da pasaport teslim alınmış. Ama sonucu maalesef bilmiyorum. Tek bildiğim 21 mayısta evrkalar almanyaya ordan da 2 haziran da eşimin bağlı olduğu minden şehrine gitti. Yani toplamda 1 ay sürdü. Bu süreçte eşime hiç bir mektup gitmedi yada çağırmadılar. Bana da aynı şekilde kimse bişey sölemedi. Sessiz sakin işlemler ilerlemiş. Artık bakıcaz pasaport geldiğinde sonuca :)

Bekleyen herkese sabır dilerim. Gerçekten çok zor. İnşAllah bekleyen herkese olumlu bi şekilde hemen vizeleri gelir.

heidi 078

siz boşa sıkıntı yaptınız, Alman çocuk üzerinden aile birleşimi en garantisi ve kısa sürüyor diye size forum arkadaşları söylemişlerdi,ama insanız işte beklemek negatif düşüncelere sevk ediyor insanı..tebrik ederim, ailenize kavuşacağınız gün çok yakın alkis:)

Brn7

Alıntı yapılan: heidi 078 - Haziran 11, 2015, 10:02:59 ÖS
siz boşa sıkıntı yaptınız, Alman çocuk üzerinden aile birleşimi en garantisi ve kısa sürüyor diye size forum arkadaşları söylemişlerdi,ama insanız işte beklemek negatif düşüncelere sevk ediyor insanı..tebrik ederim, ailenize kavuşacağınız gün çok yakın alkis:)

Evet tecrübeli arkadaşlar söylemişlerdi ama ben gene de yarın o pasaportta vizeyi görmeden rahat edemicem :) Sizede tşk ederim tebriğiniz için inşAllah çok yakındır dediğiniz gibi :)

selcuk1805

Alıntı yapılan: Brn7 - Haziran 11, 2015, 08:55:51 ÖS
Herkese iyi akşamlar.

11.05 tarihin de çocuk üzerinden aile birleşimine başvurmuştum. Bugün ups in sitesinden baktığım da pasaport teslim alınmış. Ama sonucu maalesef bilmiyorum. Tek bildiğim 21 mayısta evrkalar almanyaya ordan da 2 haziran da eşimin bağlı olduğu minden şehrine gitti. Yani toplamda 1 ay sürdü. Bu süreçte eşime hiç bir mektup gitmedi yada çağırmadılar. Bana da aynı şekilde kimse bişey sölemedi. Sessiz sakin işlemler ilerlemiş. Artık bakıcaz pasaport geldiğinde sonuca :)

Bekleyen herkese sabır dilerim. Gerçekten çok zor. İnşAllah bekleyen herkese olumlu bi şekilde hemen vizeleri gelir.

Kardeşim cok sevindim inşAllah biran once elinde olur
detayli bilgilendirmen icin teşekkür ederim,
Bende 18.05'de basvurdum evraklarimin koln de olduğunu biliyorum esimin bagli oldugu sube evraklar gelsin hemen onaylayacagiz demis anlayacagin Köln de evraklar islemde ... senin adina cok sevindim boyle duyunca kendi onayim gelmis gibi seviniyorum bunuda  kader ortaklığımiz olduğu için boyle hissediyorum,
Ben Ups den kontol edemiyorum cunku bana takip numarami vermediler bugun aradim telefondada alamadim sizin gibi kontrol edemiyorum mesaj gonderirlerse artık ordan göreceğim saygilar herkese. ..

Brn7

Alıntı yapılan: selcuk1805 - Haziran 11, 2015, 11:31:19 ÖS
Kardeşim cok sevindim inşAllah biran once elinde olur
detayli bilgilendirmen icin teşekkür ederim,
Bende 18.05'de basvurdum evraklarimin koln de olduğunu biliyorum esimin bagli oldugu sube evraklar gelsin hemen onaylayacagiz demis anlayacagin Köln de evraklar islemde ... senin adina cok sevindim boyle duyunca kendi onayim gelmis gibi seviniyorum bunuda  kader ortaklığımiz olduğu için boyle hissediyorum,
Ben Ups den kontol edemiyorum cunku bana takip numarami vermediler bugun aradim telefondada alamadim sizin gibi kontrol edemiyorum mesaj gonderirlerse artık ordan göreceğim saygilar herkese. ..

Öncelikle tşk ederim. Köln de fazla kalmıyor evraklar. Ama ordan mindene gitmesi 10 gün sürdü benim evraklarımın. UPS de ilk başta bana bi sticker gibi bişey vermişti. Orda yazıyor numara. Yurt içi takip ten bakılıyor.

selcuk1805

Alıntı yapılan: Brn7 - Haziran 11, 2015, 11:49:10 ÖS
Öncelikle tşk ederim. Köln de fazla kalmıyor evraklar. Ama ordan mindene gitmesi 10 gün sürdü benim evraklarımın. UPS de ilk başta bana bi sticker gibi bişey vermişti. Orda yazıyor numara. Yurt içi takip ten bakılıyor.

InşAllah fazla kalmaz ben o sticker i almadim yada aldim orda aldilar benden bilmiyorum hayirlisi artık inşAllah kisa surede sonuclar sizi tekrardan tebrik ederim ..

Brn7

Alıntı yapılan: selcuk1805 - Haziran 12, 2015, 12:04:56 ÖÖ
InşAllah fazla kalmaz ben o sticker i almadim yada aldim orda aldilar benden bilmiyorum hayirlisi artık inşAllah kisa surede sonuclar sizi tekrardan tebrik ederim ..

Çok tşk ederim. Darısı siz ve bütün bekleyenlerin başına :)

Brn7

Evet arkadaşlar, an itibari ile pasaportum vizeli bir şekilde elime ulaştı. İnşAllah tüm bekleyenlerde en kısa sürede bu mutluluğu yaşarlar.

selcuk1805

Alıntı yapılan: Brn7 - Haziran 12, 2015, 10:34:08 ÖÖ
Evet arkadaşlar, an itibari ile pasaportum vizeli bir şekilde elime ulaştı. İnşAllah tüm bekleyenlerde en kısa sürede bu mutluluğu yaşarlar.

Tebrikleer hayirli yolculuklar  halayy:)

erddinc

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar kardeşim , darısı biz bekleyenlerin başına inşAllah.

voliroy

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar Ailen ile birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim....  byby:)

Brn7

Hepinize çok tşk ederim arkadaşlar. Tek dileğim sizin de bir an önce sevdiklerinize kavuşmanız ;) İnşAllah buda olucak ve ben de sizleri tebrik edicem :)