Eşi Türk vatandaşı olup vize bekleyenler

Başlatan Eselma, Şubat 10, 2015, 10:29:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sobi_90

hangi şehire gitceksin şehirden şehire fark ediyor.

aykut52

Alıntı yapılan: ogyy - Mart 24, 2015, 12:55:15 ÖÖ
Arkadas kafayi yicem ama subat 3 basvuru yaptik halen bi haber Yok gidiyor esim bekle  onunuzde bi kac kisi var ondan sonra size gelecek sira ne bitmez bir olaymis bu sanki ne arastiriyorlar anlamiyorum ki istedikleri hersey ellerinde var alti uatu bi iki evrak isteyip bakacaklat karar verecekler Allah insAllah yardim eder hayirlisiyla iyi bi haber alirim hatta herkes icin aynidilekteyim Allah sabir versin hepimize....
Kardeşim üzülme bende senin gibiydim hatta bizim dosyaya bakan kadın haftada 2 gün calısıyomuş ve öğlene kadar düşün ben de cook kötü durumdaydım haftaya pazartesi randevu verdiler 35 gün oluyor bugün tam bakalım daha sonuçta belli degil tabi bu kadar beklemenin sonucunu görecez. Sabır Allah sabredenlerin mükafatını verir kardeşim şuan tek elimizden o geliyor biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşiyoruz adamlarda zaten inadına yapiyor İnşAllah hepimiz Allahın izniyle eşlerimize kavuşuruz en kısa zamanda ..

ogyy

Alıntı yapılan: aykut52 - Mart 24, 2015, 01:27:25 ÖÖ
Kardeşim üzülme bende senin gibiydim hatta bizim dosyaya bakan kadın haftada 2 gün calısıyomuş ve öğlene kadar düşün ben de cook kötü durumdaydım haftaya pazartesi randevu verdiler 35 gün oluyor bugün tam bakalım daha sonuçta belli degil tabi bu kadar beklemenin sonucunu görecez. Sabır Allah sabredenlerin mükafatını verir kardeşim şuan tek elimizden o geliyor biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşiyoruz adamlarda zaten inadına yapiyor İnşAllah hepimiz Allah'ın izniyle eşlerimize kavuşuruz en kısa zamanda ..
Friedberg diye bir sehir.... Sendeki baya sansmis haftada 2 gun calismakda ney anlam veremiorum yaptiklrini bunlarin gercekten ama sen yine randevuyu almissin iyi ben daha onu bile alamadim bekle kelimesinden baska bisey duyamiyoruz Allah hepimize sabir versin

aykut52

Alıntı yapılan: ogyy - Mart 24, 2015, 01:48:28 ÖÖ
Friedberg diye bir sehir.... Sendeki baya sansmis haftada 2 gun calismakda ney anlam veremiorum yaptiklrini bunlarin gercekten ama sen yine randevuyu almissin iyi ben daha onu bile alamadim bekle kelimesinden baska bisey duyamiyoruz Allah hepimize sabir versin
VAllah kardeşim bendeki şansı düşün dedigim gibi 17 subat istanbulda ben başvurdum bekle bekle yoktu umudumda bitmeek üzereydi valla aslında senin orada kücük biyer öyle büyük degil ama işte insanları bekletmekten başka bişi bilmiyolar..dogru diyosun bekle kelimesinden bıkıyor insan ama fazla kalmadı sanada gelir bu aralar mektup düşünüyorum.en kısa zamanda eşinine kavuşursun inşAllah.

ogyy

Alıntı yapılan: aykut52 - Mart 24, 2015, 10:42:19 ÖÖ
VAllah kardeşim bendeki şansı düşün dedigim gibi 17 subat istanbulda ben başvurdum bekle bekle yoktu umudumda bitmeek üzereydi valla aslında senin orada kücük biyer öyle büyük degil ama işte insanları bekletmekten başka bişi bilmiyolar..dogru diyosun bekle kelimesinden bıkıyor insan ama fazla kalmadı sanada gelir bu aralar mektup düşünüyorum.en kısa zamanda eşinine kavuşursun inşAllah.
Anlamadigim bir suru sey var isim hazir b1 sertifikam var esim calisiyor evde var anlayamiyorum gercekten ama hayirlisi diyoruz herseyden once

aykut52

veeee vizem onaylandı arkadaşlar bugün 17.subat başvuru tarihimdi  yuppi:) yuppi:) :) bugün eşim kagıtları götürmüş hic sormamışlar bişey maaşın yeterli ok bugün mail yolladım demiş artık pasaportumun gelmesini bekliyorum Allah herkese sabır versin arkadaşlar  okey:)

Almancax06

Alıntı yapılan: aykut52 - Mart 30, 2015, 03:48:53 ÖS
veeee vizem onaylandı arkadaşlar bugün 17.subat başvuru tarihimdi  yuppi:) yuppi:) :) bugün eşim kagıtları götürmüş hic sormamışlar bişey maaşın yeterli ok bugün mail yolladım demiş artık pasaportumun gelmesini bekliyorum Allah herkese sabır versin arkadaşlar  okey:)

hayırlı olsun  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

aykut52

Alıntı yapılan: byistanbul - Mart 30, 2015, 03:54:37 ÖS
hayırlı olsun  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
teşekkürler inşAllah en kısa zamanda pasaportumu yollarlar  clap:) clap:) clap:)

serhadceken

Onaylanan pasaportu bekliyorum bende 3 hafta oldu halen gelmedi :(  offoff:) offoff:)

mcr040

Alıntı yapılan: serhadceken - Nisan 07, 2015, 08:18:50 ÖS
Onaylanan pasaportu bekliyorum bende 3 hafta oldu halen gelmedi :(  offoff:) offoff:)
kardeşim öncelikle hayırlı ugurlu olsun bişi soracam eşiniz onay mailinin gönderildigini evraklarını teslim ettikten kaç gün sonra nasıl örendi

serhadceken

Alıntı yapılan: mcr040 - Nisan 08, 2015, 12:12:23 ÖÖ
kardeşim öncelikle hayırlı ugurlu olsun bişi soracam eşiniz onay mailinin gönderildigini evraklarını teslim ettikten kaç gün sonra nasıl örendi
öncelikle tesekkur ederim onay maili gelmedi esim evraklari teslim ettigi zaman ordaki görevli kisi evraklara bakmis bir eksik yok tamam demis esimde ne zman gelebilecegimi sormus görevli de ben onayliyorum iki hafta sonra esiniz burada olur demis. herkese onay maili gitmiyor a1 dil kursundan arkadaslarimin hic birine mail gitmemisti :)

ogyy

arkadaşlar eşi türk vatandaşı olup istanbuldan başvuru yapan var mı?

fadimemermer

merhaba ben istanbul dan 27 martta basvuru yaptim esim turk vatandasi 11. haftadayiz ve hala bekliyoruz.

eyyüp67

Herkese slm lar,

Eşim Türk vatandaşı, 15 Mayıs İstanbuldan başvurdum, 04 haziran konsolosluktan tekrar görüşme mektubu geldi 15 temmuz için,  16 haziran almanyadaki eşime mektup gitti evrak listesi, eşim temmuz başı evrakları  verecek yabancılar dairesine  bekliyoruz hayırlısıyla....   

Allah tüm bekleyenlere yardımcı olsun...

heidi 078

herkese selamlar,iyi ramazanlar..ben de 26 martta başvuru yaptım,eşim Türk vatandaşı,istenilen evrakları teslim edeli 20 gün falan oldu,yabancılar dairesindeki görevli evrakları inceledikten sonra her şey tamam demiş,başka da bilgi vermemiş,bekliyorum..

ogyy

Eşi türk vatandaşı olup  halen benim gibi vize bekleyen var mı?