aile birlesimi icin yas farki

Başlatan bobcet, Temmuz 11, 2015, 03:51:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bobcet

Herkese merhaba
Ben evlecegim bayanla özurluyuz kendisi almayada yasiyor ve alman vtandasi fakat turk asilli;beni  yasim 34 onun yasi 50'yaklasik olarak 2 yildir gorusuyoruz ve ben 3 kez almayaya yanina gittim ve evinde baya kaldim' gelip evlenelim dedi fakat kendisinin seyahatleri zor oldugu icin ben gitmek istiyorum,(evlilik icin )yanina gitmek icin nasil bir yol izlememiz gerekli,arkadaslar yardim icin fikirlerini ve butur konularla karsilasanlardan yazmalarini rica ediyorum.
Tsk

fuk_18

almanyada evlenmek icin basvuru yapmaniz gerekiyor,gerekli bilgiler formlar sitede var onlari toplayip basvuru yapabilirsiniz a1 gelince engelliniz nerenizde bilmiyorum ama sanirim piskolojik yada beyinsel bir engel olmadigi sürece a1 istiyorlar bu konuda tam net emin degilim

bobcet

fuk 18 tesekkurler'bedensel engeli olanlarda a1 sertifikasina gerek olmadigi bilgisini aldim'evlenecgim kisinin yasi sorun olurmu ? ayrica bana direk vize vermezler dye dusunuyorum kendisi ordan seyahat engelim var deyip bana istek yapabilir diye dusunuyorum !!!

fuk_18

seyahet engeli neden var onu bilmiyorum ama yapmaniz gereken herkez gibi aile birlesimine basvurmaniz istek ile olmuyor bu isler ve dediginiz gibi a1 den muaf olabilirsiniz bunu rapor ile belgelerseniz sorun olmucaktir  yas da sorun degil merak etmeyin

Alıntı yapılan: bobcet - Temmuz 11, 2015, 11:10:26 ÖS
fuk 18 tesekkurler'bedensel engeli olanlarda a1 sertifikasina gerek olmadigi bilgisini aldim'evlenecgim kisinin yasi sorun olurmu ? ayrica bana direk vize vermezler dye dusunuyorum kendisi ordan seyahat engelim var deyip bana istek yapabilir diye dusunuyorum !!!

bobcet

tekrar tsk fuk 18
neden seyahat engeli var? diye sormussun cunku ozurlu yani yolculuk sirasinda rahat edemiyor,aile birlesimine basvuru yapicam ama ordan istek yapilmasi daha kesin olmazmi ?Ayrica capraz sorgu yapma ihtimalleri varmi?
saygilar

fuk_18

konu o aile birlesiminde istek diye bir olay yok yani istenilen belgelere bakarsan karsi tarafdan istek yada davetiye kagdi gerekmiyor sadece karsi tarafin durumu maddi durumu önemli alman vatandasi ise oda sorun degil ama karsi tarafda engelli demissin bir ayricalik taniyabilirler yabancilar dairesi misal calisamaz durumdada engelli raporu vardir 55 60 in uzerinde tolerans gecip bakmazlar maddi duruma o diyorum yani

ve eger gercek evlilik ise zaten capraz sorguda bile bilirsin sorulari ama sanmiyorum olacagini yas farki sorun degil

Alıntı yapılan: bobcet - Temmuz 12, 2015, 11:30:27 ÖS
tekrar tsk fuk 18
neden seyahat engeli var? diye sormussun cunku ozurlu yani yolculuk sirasinda rahat edemiyor,aile birlesimine basvuru yapicam ama ordan istek yapilmasi daha kesin olmazmi ?Ayrica capraz sorgu yapma ihtimalleri varmi?
saygilar

bobcet

fuk_18 ilgin icin tsk
almanyadaki esten istenilen evraklari tam olarak anlamadim !ayrica ab mavi kart nedir?  konu hakkainda yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

Syg