A1 sertifikasi

Başlatan bobcet, Temmuz 16, 2015, 12:36:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bobcet

Merhaba arkadaslar
ben almanyada evlilik yapmak uzere basvuru yapacagim kendim %40 bacagimdan özürluyum,benden A1 almanca sertifikasi isterlermi?Almanya konsolosgunun resmi sitesinde su sekilde bir ibare mevcut...Bedensel, zihinsel veya ruhsal bir hastalıktan/engelden dolayı basit düzeydeAlmanca dil eğitimi alamayacak durumdaysanız....bu sekilde konuyla alakali tecrubesi veya bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

Tsk

erddinc

Net bilgiyi konsolosluğu arayarak öğrenebilir misisn randevu hakkında i Data bu konularda tam bilgi sahibi olamayabiliyor ama bacağında ki engel bence sertifika almanı etkilemez diye düşünüyorum

bobcet

Merhaba
A1 sinavina kendim girebiliyorumuyum? bu sinava nasil girebilirim
tsk

erddinc

bobcet

erddinc

en yakın goethe institut sınav tarihine göre sınav ücretini ödeyip girebiliysrsun 1 hafta içerisinde olumlu-olumsuz kargo ile yolluyorlar . olumlu ise içerisinde sertifakn olyr olumsuz ise olumsuz kağııdın geliyor cofe:)

erddinc

aa her şeyden önce i dataya ara aile birleşimi için randevu al mutlaka  çok iler tairhlere veriyr çünkü

bobcet

Tekrar cok tsk
tamam sinavi hallederim insAllah.
Bisi daha sorcam erddinc bey,ben evlilik henuz yapmadim,sizce Almanyadami  yoksa esim buraya gelsin burdami evleneyim hangisi daha uygun olur?

Ts