Almanca Seviyeniz? [ ANKET ]

Başlatan yücel, Aralık 10, 2007, 02:13:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Was ist Ihr Sprachniveau?    Sizin  Almanca Seviyeniz nedir?  

A1   (Grundstufe)
A2   (Grundstufe)
B1   (Mittelstufe)
B2   (Mittelstufe)
C1   (Oberstufe)
C2   (Oberstufe)

wersader

ben nerde olduğumu bilmiyorum..
daha sınava giremedim, sınav kontenjanı doluymuş..
ancak şubatta..

nachtigall

Alıntı yapılan: jentzsch - Aralık 19, 2007, 01:46:09 ÖÖ
cok sükür 6 aylik bi aradan sonra tekrar kursa basliyorum..(b2) bu arada hepinize basarilarrr
hadi kolay gelsin

bakalim kimin kursu daha iyi

;) :)

nachtigall

Alıntı yapılan: gulcann - Aralık 21, 2007, 05:16:53 ÖS
b2 :)

seviyelerimiz ayni demek ki msn de kapismaya varmi sin ?

benimki belli özelimden alabilirsin

auf widersehen bis bald hoffentlich

nachtigall

bu ober stufedekilerin listesini alabilirmiyiz aceba

ona göre  onlardan istifade deriz.

vssslm

esma 41

C2
Duyduğu ve okuduğu her şeyi zorluk çekmeden anlayabilir. Yazılı veya sözlü kaynaklardan aldığı bilgiyi özetleyebilir, bunları gerekçelendirebilir ve açıklamalı bir şekilde sunabilir. Kendini akıcı ve tam olarak spontane bir şekilde ifade edebilir, kompleks durumlarda bile anlamlardaki ince farklılıkları belirgin bir şekilde dile getirebilir.
  ::)

Diyebilirim . ;D

nachtigall

danke für die Erklärung
aber ich wollte nur liste haben

egal

bu ay sinavlari bi atlatayim o zaman döncem buraya ;) henuz belli diil yani

gütig

Ben kendi kendi kendime ögreniyorum. Henüz resmi bir sinava girmedim. Ama internette yaptigim testler sonucu B1 ya da en fazla B2 diyebilirim. InsAllah iyi bir kursa gitme sansim olursa, Almanca`yi bülbül gibi sakiyacagima inaniyorum  :D :D

egal

gulden.gunes

ya bu sadece bı anketmi testı yokmu?ben mı bulamadım yoksa yok mu anlayamadım.yardım edebılırmısınz?

nachtigall

Ooooo gülden hanim merhaba.

niyhayet bir mesajinizi gördüm.

katiliminizin artmasini umut ederiz,

vsslm

gütig

Alıntı yapılan: gulden.gunes - Ocak 06, 2008, 10:18:00 ÖS
ya bu sadece bı anketmi testı yokmu?ben mı bulamadım yoksa yok mu anlayamadım.yardım edebılırmısınz?

Almanca`ni test etmek istiyorsan, bu siteden yararlanabilirsin Gülden arkadasim.  https://sprachtest.cornelsen.de/html/startseite

hüdaverdi

A 1SEVIYESI ISTENMEDIMI BIZDEN NEDEN ILERI SEVIYEDE ISTENIYOKI AYRICA SINAV COK YANILTICI BENCE YARINDA SÖZLÜ VAROF OF

hüdaverdi

ALMANLAR NE YAPMAK ISTIYOKI AH SU GÖC YASASI BELALAR YA

gizemsuu

yaa bende kendı sewıyemı olcmek ıstıyorum fakat bulamadımkı nerden nasıl olucamm testmı olucam yoksa aı we dıgerlerını okuyupmu kendım karar werıcem...imdattttt..... :((((  biri yardım etsın....

jentzsch

Alıntı yapılan: gizemsuu - Ocak 09, 2008, 01:38:40 ÖÖ
yaa bende kendı sewıyemı olcmek ıstıyorum fakat bulamadımkı nerden nasıl olucamm testmı olucam yoksa aı we dıgerlerını okuyupmu kendım karar werıcem...imdattttt..... :((((  biri yardım etsın....
2 satir asagi bakarsan gütig arkadasimiz bir link vermis..(almanca seviyeizi ölcme icin)  :)