Ders 1: Almanca Hakkında Genel Bilgiler

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 01:19:11 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eserleee

insAllah istemek kadar istikrarlı çalısmak ta çok önemlidir

SchwaRz.eLfe*

uffaq

beyond

tesekkürler bilgiler için...
almancayı yeni öğrenenlerdenim , hep öğreneceğim hem öğreteceğim
ama nereden nasıl baslayacagımı bılemıyorum...

Baros1905

emeklerinize sağlık mükemmel bir site...
mükemmel bir düzen olmuş...
cok teşekkürler...

olguntuzun

Arkadaşlar bencede çok harika işler başarıyor almancax ekibi kendilerini tekrar tebrik ediyorum bende bir almanca öğrencisi olarak var oldukları için ve bizim içi çalıştıklarından dolayı kendilerine çalışan emeği geçen herkese çok teşekürler...

djxxiz

Bussee

çook yeni farkettim bu siteyi... aslında anca ihtiyacım oldu desem daha doğru olur..  kur;)   

Gerçekten bi göz attım da her sey cook güzel anlatılıyo. teşekkür ederim faydalanıyorum  alkis:)

selinka

selam,

Muharrem Bey rica etsem dilbilgisi konularına
jemand,niemand ... alle, viele, einige....
gibi konuları ekler misiniz? konunun tam adını bilmiyorum kusura bakmayın.
bide gelecek zaman'ı göremedim??
teşekkürler

Schenn

Almancam daha iyi olabilir sayenizde ..
Teşekkürler.               ;)

elif tunc

Bisey sorcam nicht veya keine cumlenin neresinde kullaniyor.benim bildigim ich komme nicht schule. Ama bazi cumlelerde sonda kullaniyor anlamiyom.aciklayabilirmisiniz

lukeskywalker

şu almanca olayına baştan ve sağlam adımlarla dönem arasında başlayacağım. Umarım başarırım.

MaviSaKaL01

bende 1 aydır dil kursuna gidiyorum. Umarım herşey yolunda devam eder herkesten duyduğum Almanca öğrenmenin zor olduğu fakat şuana kadar pek bir olumsuzluk yaşamadım olumlu olumsuz cümle kuruyoruz. Artikeller biraz zorluyor o kadar onunda zamanla üstesinden geleceğim diye düşünüyorum. İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yok sadece sabır ;)

trhn

tc_elaaz

bu siteye bayılıyorum. ALmanya'da yaşam hayallerimi gerçekleştirebilmem noktasında her yönden yardım alabiliyorum. mükemmel bir aile.

Rabbim niyetimi gerçekleştirip benim de başkalarına yardım edebileceğim günleri gösterir İnşAllah.

scurtel

ingilizcem anadilim gibi ama almanca öğrenemiyorum. Nasıl yardım alabilirim.