Almanca Ögrenme Hakkinda

Başlatan trhn, Eylül 03, 2015, 01:38:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trhn

Merhaba Arkadaslar,

6 aydir Almanya dayim cocuk üzerinden aile birlesimiyle tasindik. Oturum isleri felan nedeniyle kursa gec yazildim ve kursa baslayali 3 hafta oldu. 17:30  -  20:45 Aksam kursuna gidiyorum. Almanca ögrenmek ve konusma cok hosuma gidiyor hevesim de cok diyebilirim sadece bazen konular bazi lektion diyim anlayamadiklarim oluyor ve bu da moralimi bozuluyor, herkes diyor sabirli ol kolay bir dil degil zaman felan diyorlar ama ben daha iyi nasil ögrenebilirim. Mesela su ist,sind,seid kafami karistiyor.

Tavsiyelerinizi bilmek isterim.

para kazanma yolları

fuk_18

alman kanallarina izle bol bol ve internetten almanca ders videolar var turkce anlatimli onlari indir onlari izle zaten kendiliginden olacak kendini idare edecek duzeyde ogrensen de senin icin yeterlidir,

Alıntı yapılan: Sudeys - Eylül 03, 2015, 01:38:04 ÖÖ
Merhaba Arkadaslar,

6 aydir Almanya dayim cocuk üzerinden aile birlesimiyle tasindik. Oturum isleri felan nedeniyle kursa gec yazildim ve kursa baslayali 3 hafta oldu. 17:30  -  20:45 Aksam kursuna gidiyorum. Almanca ögrenmek ve konusma cok hosuma gidiyor hevesim de cok diyebilirim sadece bazen konular bazi lektion diyim anlayamadiklarim oluyor ve bu da moralimi bozuluyor, herkes diyor sabirli ol kolay bir dil degil zaman felan diyorlar ama ben daha iyi nasil ögrenebilirim. Mesela su ist,sind,seid kafami karistiyor.

Tavsiyelerinizi bilmek isterim.

trhn

Alıntı yapılan: fuk_18 - Eylül 03, 2015, 03:04:44 ÖS
alman kanallarina izle bol bol ve internetten almanca ders videolar var turkce anlatimli onlari indir onlari izle zaten kendiliginden olacak kendini idare edecek duzeyde ogrensen de senin icin yeterlidir,

Evet Almanca tv kanallari izliyorum. Sürekli almanca konusmaya calisiyorum. Suan A1 deyim Allah nasip ederse C1 e kadar devam etmeyi düsünüyorum. Almanca kolay degil gercekten hele o artikeller alayi ezber...  Zamana birakmak ve sabirla calismak en iyisi sanirim :)

Yorumunuz icin ayrica danke ;)

3,14

--> Devamlı Almanca konuş, Almanca televizyon izle, radyo dinle. Ben günlük hr-INFO dinliyorum, hem haberlerden de haberin olmuş oluyor. ;)