Bosanma konusunda yardim haklarim var mi

Başlatan karakız34, Haziran 03, 2016, 04:43:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakız34

Oncelikle geç cevap verdigim icin uzgunum  3 haftadir Turkiyedeyim
Oncelikle @kamufle_2133
dediklerinizde o kadar haklisiniz ki  tespitlerinizde o kadar  dogru ki zaten  benim durumumu benden iyi anlatmissiniz  .. ama benim uzuldugum nokta benim bunca emegim bunca zorluk yasamis olmamin tamami bir hic...sereften gururdan yoksun  kendi zekasiyla degil ailesindem aldigi akilla yasayan birine vermis oldugum deger .. ve aslinda bana deger veriyor gibi gozukup aslinda hic deger gormemis olmam ..hepsi bir imtihan diyorum bazen kendime sabir diyorum Allah var diyorum. . Ama bazende diyorum Rabbim niye cikardin böyle birini karsima o kadar zorki .. ailemin yanindayim sagolsunlar hepsi arkamda ama ne disari cikmak istiyorum ne bisey yemek istiyorum.. uyumak istiyorum uyuyamiyorum da öyle bir bosluktaym Allah kimseyi tasiyamacagi yukle imtahan etmesin..

karakız34

@ kalpsiz
Malesef dediklerinizin herhangi birisinin gerceklesmesi imkansiz .. Almanya defteri kapandi benim icin ama sansa cok ihtiyacim var Allah herkese yardimci olsun.. ve bunlari yasatan insanlar daha buyuk acilar yasasin insanlarin hayatini mahvetmek bu kadar kolay olmamali ..

KaLpSiz

Ne yazikki sende bizdensin burada dogan insanlar pisirik kendi ayaklari ustunde durmaktan aciz o.yuzden hep ailelerini.dinliyorlar. yasadiklarinin cogunu yasadim.daha oncede foruma yazmistim. Ya calisacaksin ya tahammul edip 2 sene ayni evde yasayacaksin baska sansin yok ne yazikki

kamufle_2133

Öncelikle kardeşim her şeyden önce  her şeyde bir hayır vardır diye bak hayat devam ediyor hiç bilemezsin gelecek sana getirir bakarsın hak etiğinden çok daha iyi insanla karşılaşabilirsin .Senden yana  yanlış yok sıkıntı yok tabiki çok zor bir durum ve piskoloji ama bu durumlarda güçlü olmak gerekiyor kendini mümkün oldukça üzmemeye çalış hic bir acı ve üzüntü sonsuz değildir önemli olan sıkıntılı durumları en az zararla atlatmaktır.Bulunduğun durum tabiki kolay bir durum değil ALLAH yardımcın olsun sevdiğin insanlarla zaman geçirmeye çalış kafanı dağıt sonuçta senin ayıplanacagın bir şey yok  olayları bu durumlara getiren düşük insanlar karşısında ezilmiş durma sen güçlü durdukça onlar ezilecektir takmana değmiyecek insanlar için en az zararla atlat iyikide arada çocuk yok Almanyada kalman için çocuk sana yardımcı olabilirdi ama hayatı boyunca hep bir yanı eksik olarak büyüyecekti Allah yardımcın olsun kardeşim.

karakız34

Amiinn herkesin yardimcisi olsun ..
cocuk konusunda haklisiniz iyikide yok eger olsaydi o bile buyuk sorunlar yasardi.. insAllah atlaticam bir sekilde ... yorumlariniz icin bana ayirdiginiz vakit icin herbirinize ayri ayri tesekkur ederim. . . Hoscakalin . .

nescaffe

Allahin adaleti hic bir zaman sasmaz emin olunuz  bacim ayni durumda. Bende yasiyorum hala laz damari oldugu icin bende.  Suresiz oturum aldim   kimsede bise yapamiyor.esim alilesine duskun oldugu icin  bir uyardim ikincini uyardim ucuncusu yemez  kaynanami. Pencerden asa atimm polis geldi beni tehtit eti bende attim 3 yattim ciktim simdide calisiyorum  ve suresiz oturum oldugu icin sikintim yokk  iki cocgum var   yasal haklarimvar isyerinde festim  fuk 18 beni iyi tanirr kardesim  Allahdan baska kimseden korkma amcana soyle is bulsun san ammeldung   evine alsin git oturum bas vursu yap  ...

KaLpSiz

Bende kayinpederi hastahanelik ettim ama o baslatti sucsuzdum ama seninki baska birsey kardes pencereden atmak :)) ama kesin haketmistir

nescaffe

İnsani kiligindan. Cikardiyorlar  kendilerini bi bok saniyorlar..aslinda oyle birisi degilim gercektem merhamet dolu kalbim bunlar tam seytanin teki damaraima cok bastilar peygamber sabri kalmadi bende. Burda dogup buyuyen insanlar keranedeki kadinlar onlara on basar umarim anlamisinizdir beni. Arkadas iyilik yaparsin agzina ederler baskasi kotuluk ederler ondan iyisi olmazlar...

KaLpSiz

Cok cabaladim bende ugrastim fuk ta beni iyi tanir insan istedikten sonra herseyi basarir simdi hersey yolunda sukur evlat olmasa bir dakika.durmamda elden. Birsey gelmiyor.girdik bu isin.icine cikmakta zor hayirlisi

Monte Kristo Kontu

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 18, 2016, 04:43:02 ÖS
İnsani kiligindan. Cikardiyorlar  kendilerini bi bok saniyorlar..aslinda oyle birisi degilim gercektem merhamet dolu kalbim bunlar tam seytanin teki damaraima cok bastilar peygamber sabri kalmadi bende. Burda dogup buyuyen insanlar keranedeki kadinlar onlara on basar umarim anlamisinizdir beni. Arkadas iyilik yaparsin agzina ederler baskasi kotuluk ederler ondan iyisi olmazlar...
Hayatımda kimseye yüksek sesle bile konuşmamıştım, kimseyle kavga etmem, kimseyle sorun yaşamazdım. Taki almanyaya gelene kadar, benim psikolojimi o kadar bozdular ki, bunları bir odaya hapsedip sabah akşam sopa ile tüm kemiklerini kırsam, yinede içim soğumaz, asla pişmanlık ve acıma hissetmem. Beni kendileri gibi ruh hastası yaptılar, uzun süre tedavi görmem gerekli. Herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama hiçbirşey bilmiyorlar, Türkiyeden gelenleri o kadar küçümsüyorlarki hiçbirşey den anlamayan barbarlar olarak görüyorlar, ama aslında geri zekalı kendileri.
Bunları genelev ****** ile karşılaştırmışsında, ****** bile bir ahlaki vardır, oturup kalkmasını bilirler, kime nasıl konusacaklarını bilirler, bunlarla asla mükayese edilemez.