1 aydır almanyadayım boş oturmaktan sıkıldım

Başlatan telasli, Eylül 10, 2016, 11:12:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

telasli

Çalışmanın ayıbı olmaz kardeşim maşAllah aslan gibi çalışıyorsun işte. İlk aydan iş peşinde koşturup üstüne üstlük nankörlük yapmayıp markette vefa uğruna kaç para verdiler bilmiyorum ama emeğinin karşılığını vermemişlerdir buna adım gibi eminim saatlerce çalışıp birde dırdır etmişler vefa örneği olarak ses çıkarmamışsın sonra bir iş kapısı daha açılmış temizlikte olsa iş iştir. Aynı şartı banada sunsalar bende giderim kardeşim neyden gocunacam. Gocunduğum tek şey eşimden geçinmek olur istediği kadar eşim olsun ben boş duramam ama duruyoruz işte napalım her yere haber bıraktık ne gelirse gidecem kendimi kullandırtmadan verilen her işe giderim yani yeter ki iş olsun.

KaLpSiz

Dil bilmeyince minnet yapar.gibi is veriyoruza getiriyorlar cok.tehlikeli almanyadaki.turkler cokkk. Sukur benim su.anda patronum turk ve.iyi.insanlar hakkimi.veriyorlar turklerle calismam dedim ama 1000 de 1 iyiside.nadir olsada denk gelir.ee tabiki isimide iyi yapmamda.bunun etkisi cok krankim.yok hasta hasta ise.giderim en.erken.isimi ben bitiririm vs