Çocuklu Aileler için Ev bulma!!!!

Başlatan Almancax06, Ekim 05, 2016, 10:39:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Almancax06

Arkadaşlar iş bulana kadar Job center dan geçinicez. Ama ev bulamıyoruz  :-\ bir kaç ev ile görüştük onaylamadılar. Sebepleri, çocuklar ve job center bunu düşünmek istemiyorum ama yabancıya vermekte istemiyorlar sanırım. Bu şekilde nasıl ev bulucaz bir yol yada fikri olan var mı ??

KaLpSiz

selam sanirim privat ev sahipleriyle.gorustun. emlak firmalariyla.gorussen.daha iyi olur. Onlar kirasina.bakar cocugun varmis jobcentermis.ilgilenmezler.ben 2 ay once tasindim sorunsuz bir sekilde

Almancax06

Görüştüğüm emlakçılarda bu şekilde yaklaştı. Çoğu emlakçı dan zaten ev sahibinin şartlarına uymuyorsunuz diyor.  :-\ :-\

KaLpSiz

posmasterr

Aslında en garantisi job Center. Takır takır kıran yatıyor. Eksiksiz sorunsuz.Onlar neden bu şekilde yaklaşmıştır anlayamadım. Hangi şehir bu arada?

Almancax06

Arkadaşlar kafayı yiycem Hannover deki bütün evlere başvuru yaptım nedeyse büyk çoğunluğu geri bile dönmüyor. Dönen de evi verdik diyor ama ilan hala duruyor. Nasıl olacak böyle bizdemi sorun var şehirde mi problem var. Eşimde hamile doğum yapacak ev bulamadık hala  :(

Almancax06

Bunların hepsi ile görüştüm başvuru yaptım kardeşim ama sonuç alamadım. Kibar da hiç kiralık daire yok.  :-\