Turist vize reddi

Başlatan Fatihh18, Aralık 21, 2017, 06:23:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihh18

Cumleten iyi aksamlar arkadaslar ben abimden gelen davetiye ile almanyaya turist vize basvurusu yaptim idata araciligiyla fakat bugun red yedigimi ogrendim istedikleri evraklarin hepsini ve daha fazlasini verdim ve daha once yesil pasaportum sayesinde 6 kere almanyaya giris cikis yapmama ragmen 6.8.9. Maddelerden  red yedim.. Simdi itiraz dilekcesi yazmak istiyorum ama 3.ayda aile birlesiminden tekrar vizeye basvuru yapcam itiraz dilekcesi tekrar red olarak bana geri donerse aile birlesiminde sikinti yasarmiyim cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kusura bakmayin Allah'a emanet olun..

White nigga

Sen de başka ülkeden schengen al giriş çıkış yap sonra buraya uç

tugce_doerjer

Ne kadar mantikli bir cevap yazmissiniz. Aile birlesimine basvurucam diyor.Zaten anladigim kadariyla evli oldugu icin ret yedi. Niye zorlayip aile birlesimi vize basvurusunu riske atsin ki? Siz konsoloslukta calisanlari aptal falan mi saniyorsunuz? Geri dönecegine inanmadiklari icin, esinin yaninda kalacak devlete yük olacak diye düsündükleri icin ret verdiler. Simdi bunu yapan adamlar girisine mani olmazlar mi saniyorsunuz? Lütfen bilgi yada akil verirken biraz daha dikkatli davranin.

tugrulonemli

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Aralık 21, 2017, 11:55:25 ÖS
Ne kadar mantikli bir cevap yazmissiniz. Aile birlesimine basvurucam diyor.Zaten anladigim kadariyla evli oldugu icin ret yedi. Niye zorlayip aile birlesimi vize basvurusunu riske atsin ki? Siz konsoloslukta calisanlari aptal falan mi saniyorsunuz? Geri dönecegine inanmadiklari icin, esinin yaninda kalacak devlete yük olacak diye düsündükleri icin ret verdiler. Simdi bunu yapan adamlar girisine mani olmazlar mi saniyorsunuz? Lütfen bilgi yada akil verirken biraz daha dikkatli davranin.
mod haklı beyler

ERTu52

Uçak biletini rezervasyon şeklinde sunduysan kesinlikle red geliyor

muhendus

Alıntı yapılan: ERTu52 - Aralık 24, 2017, 12:53:29 ÖÖ
Uçak biletini rezervasyon şeklinde sunduysan kesinlikle red geliyor

Öyle birşey yok, şu zamana kadar aldığım tüm schengen vizelerimde uçak biletlerimi hep rezervasyon olarak sundum ve hiç sorun yaşamadım buna Almanyadan aldığım schengen turistik vizesi de dahil (2 yıllık schengen almıştım )