Jobcentera haber vermeden Turkiyeye gelmek

Başlatan asli pat, Mart 23, 2018, 01:08:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asli pat

Arkadaslar selam,
aile ile ilgili bir sorun yuzunden 6-7 gunlugune acilen Turkiyeye gidip gelmem gerekiyor haftaya. jobcenter`a haber vermedim cunku izin basvurusu sureci en az 2 hafta suruyor son seferimde 1bucuk ayda izin alabildim. Herhangi bir sorun yasarmiyim? Ulke cikislarinda jobcentera polis haber veriyor mu? Yani ortak bir sistemden bizim ulke giris cikislarimizi gorurler mi? Sorun yasamaktan korkuyorum ama gitmek zorundayim ailevi bir problemden dolayi. Lutfen yardimci olur musunuz?

KaLpSiz

Selamlar ben ilk defa sizden oyle birsey duyuyorum ben izinee gitmek istedigim zaman bir hafta once gelin  diyorlar gidiyorum kayit aliyorlar izinden donunce hemen haber vermem gerekiyor o kadar. 2 dk lik bir is sizin senede 21 gun izin hakkiniz var engel olamazlar haklari yok. Gidin danisin bir yanlislik olmasi gerekiyor

fuk_18

eger kisa gitceksen haber verme kimse sizin giris cikisinizi göremez pasaport kontrolundeki polis bile o yuzden 1 hafta icin ise direk gidin gelin haber vermeyin

asli pat

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Mart 24, 2018, 01:03:30 ÖÖ
Selamlar ben ilk defa sizden oyle birsey duyuyorum ben izinee gitmek istedigim zaman bir hafta once gelin  diyorlar gidiyorum kayit aliyorlar izinden donunce hemen haber vermem gerekiyor o kadar. 2 dk lik bir is sizin senede 21 gun izin hakkiniz var engel olamazlar haklari yok. Gidin danisin bir yanlislik olmasi gerekiyor
Sanirim bu durum bolgeye sehre gore degisiyor. Benim dilekceme bile 1 ay cevap vermediler sonra gidip 15 gun ugrastim asagi yukari anca zar zor aldim.

asli pat

Alıntı yapılan: fuk_18 - Mart 24, 2018, 04:39:02 ÖÖ
eger kisa gitceksen haber verme kimse sizin giris cikisinizi göremez pasaport kontrolundeki polis bile o yuzden 1 hafta icin ise direk gidin gelin haber vermeyin

Tesekkurler Ufuk bey, esim zaten evde olacak bir posta gelirse randevu icin cagirilarsa hemen geri donecegim. Peki olur da 1 haftadan fazlaya uzarsa Turkiyedeki durumlar, herhangi bir sorun olmaz degil mi? Acikcasi kestiremiyorum ben 6 gunde donmeyi planliyorum ama bir aksilik olursa mesela 9-10 gune uzarsa sorun olur mu? Yani pasaport polisi belli bir sure ustunde Yurtdisinda kalinca mi haber veriyor? Yada hic bir baglantisi yok mu jobcenterla?

fuk_18

merak etmeyin pasaport polisinin hic birseyden haberi olmuyor sizin giris cikislarinizi bile sistemden göremiyor, pasaporta damga vurmuyor farkindaysaniz pasaport polisi damga dahi vurmuyor o konuda korkmayin

job centerden gecinen biri sadece termin verilip gelmezse sorun oluyor onun haricinde istersen 1 ay sorun olmaz

Alıntı yapılan: asli pat - Mart 24, 2018, 11:39:43 ÖÖ
Tesekkurler Ufuk bey, esim zaten evde olacak bir posta gelirse randevu icin cagirilarsa hemen geri donecegim. Peki olur da 1 haftadan fazlaya uzarsa Turkiyedeki durumlar, herhangi bir sorun olmaz degil mi? Acikcasi kestiremiyorum ben 6 gunde donmeyi planliyorum ama bir aksilik olursa mesela 9-10 gune uzarsa sorun olur mu? Yani pasaport polisi belli bir sure ustunde Yurtdisinda kalinca mi haber veriyor? Yada hic bir baglantisi yok mu jobcenterla?

KaLpSiz

Bizim burada dilekce  vermiyorsun danismaya gidiyorsun izine gidicem diyorsun kayit altina aliyoe yaziyoe geldiginde haber  ver diyor o kadar dilekceyi ilk defa duyuyorum kendiniz gidip neden basvurmuyorsunuz ki?

asli pat

Alıntı yapılan: fuk_18 - Mart 24, 2018, 02:08:43 ÖS
merak etmeyin pasaport polisinin hic birseyden haberi olmuyor sizin giris cikislarinizi bile sistemden göremiyor, pasaporta damga vurmuyor farkindaysaniz pasaport polisi damga dahi vurmuyor o konuda korkmayin

job centerden gecinen biri sadece termin verilip gelmezse sorun oluyor onun haricinde istersen 1 ay sorun olmaz

Cok tesekkur ederim aydinlattiginiz icin

asli pat

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Mart 24, 2018, 02:24:23 ÖS
Bizim burada dilekce  vermiyorsun danismaya gidiyorsun izine gidicem diyorsun kayit altina aliyoe yaziyoe geldiginde haber  ver diyor o kadar dilekceyi ilk defa duyuyorum kendiniz gidip neden basvurmuyorsunuz ki?
Sizin orasi dediginiz yer neresi bilmiyorum ancak benim bulundugum yerde antrag doldurmadan ve onun onayi alinmadan adim atamassiniz. Basvuru cevabi da yukarida acikladigim gibi cok cok uzun suruyor. Bulundugunuz yerdeki jobcenter acisindan sanslisiniz

KaLpSiz

Sizin orasi sacma  bir uygulama yapiyor. Izin hakkiniz var istediginiz zaman yapma hakkiniz var sadece senede 21 gunu gecmemeli(haftasonlari dahil) Allah yardimciniz olsun

kamufle_2133

Giriş çıkışlar kesinlikle kayıt ediliyor karyoluda olsa havayoluda  her ülkede öyledir uğraşmak istemiyorlar uğraşırlarsa hangi gün hangi saate hangi ülkeye gitiğini her şeyi bulabilirler . şikayet olursa şikayet üzerine bütün her şeyi bulabilirler.