2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Enver0328

Gakko kardes Merhaba senden bi haber bekliyoruz ama sanırım boşa sen kendinden başkasını dusunmezmisin oradaki kişi senin verdiğini nerden bilecek biraz düşünceli ol lutfen

arii

Alıntı yapılan: Enver0328 - Nisan 05, 2018, 01:25:37 ÖS
Gakko kardes Merhaba senden bi haber bekliyoruz ama sanırım boşa sen kendinden başkasını dusunmezmisin oradaki kişi senin verdiğini nerden bilecek biraz düşünceli ol lutfen

Enver kardeş sen neye kızdın anlamadım?

Melekdly

Anladığım kadarıyla enver bir yardım istedi gakko dan o da cevap vermedi. Ama burası yardımlaşma forumu bir anlamda bildiğimiz birşeyler paylaşmaktan çekinmemeliyiz. Yardım istendiyse  ihtiyacı olduğundandır.

arii

Enver kardes, gakko da  haberi daha yeni aldı oda telas icinde buyuk ihtimalle hazirlik yapiyordur. Belki de sana cevap verir biraz bekleseydin. Yardımci olabileceği birşey varsa yardımcı olacaktır kesin. Kimse burda bir başkasına  böyle hassas bir konuda yardımcı olmayacağını düşünmüyorum.

zined338

Merhaba arkadaşlar, bugün bizim çapraz sorgu vardı , baya bir heyecan vardı ama gerçekten o YouTube da video paylaşanların dediği gibi abartılı bir durum yokmuş , adamlar gayet normal sorular sordular. Saat 9 30 da görüşmeye girdim , 10 05 te bitti , sordukları soruları da söyleyeyim belki birilerine yardımcı olurum diye paylaşıyorum.
1- eşinizin adı soyadı , Doğum tarihi
2 -ne zaman tanıştınız?
3- ne zaman evlilik teklifi yaptınız ?
4- ne zaman evlendiniz?
5 - Nerede evlendiniz
6- nikah şahidi kimdi ?
7 - düğün veya parti verdiniz mi ?
8- Kimler katıldı bu partiye ?
9- Eşinizin hobileri neler ?
10- Almanya ya gidince planlarınız neler ?
11- ne iş yapıyorsunuz ? Eşiniz ne iş yapıyor ?

Dediğim gibi arkadaşlar gayet sakin olun , gülümseyin, çok normal bir prosedür, zaten görevli kendisi sadece işimiz icabı bunu yapmak zorundayız dedi. Ve son olarak 1 hafta içinde olumlu veya olumsuz vizenizin sonucunu size göndereceğiz dediler.

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 05, 2018, 09:24:31 ÖS
Merhaba arkadaşlar, bugün bizim çapraz sorgu vardı , baya bir heyecan vardı ama gerçekten o YouTube da video paylaşanların dediği gibi abartılı bir durum yokmuş , adamlar gayet normal sorular sordular. Saat 9 30 da görüşmeye girdim , 10 05 te bitti , sordukları soruları da söyleyeyim belki birilerine yardımcı olurum diye paylaşıyorum.
1- eşinizin adı soyadı , Doğum tarihi
2 -ne zaman tanıştınız?
3- ne zaman evlilik teklifi yaptınız ?
4- ne zaman evlendiniz?
5 - Nerede evlendiniz
6- nikah şahidi kimdi ?
7 - düğün veya parti verdiniz mi ?
8- Kimler katıldı bu partiye ?
9- Eşinizin hobileri neler ?
10- Almanya ya gidince planlarınız neler ?
11- ne iş yapıyorsunuz ? Eşiniz ne iş yapıyor ?

Dediğim gibi arkadaşlar gayet sakin olun , gülümseyin, çok normal bir prosedür, zaten görevli kendisi sadece işimiz icabı bunu yapmak zorundayız dedi. Ve son olarak 1 hafta içinde olumlu veya olumsuz vizenizin sonucunu size göndereceğiz dediler.

Bilgiler için teşekkürler. InşAllah en kısa sürede olumlu haber alırsınız. Ne zamandır bekliyorsunuz?

zined338

Aralık 1 2017 de başvurdum 😊

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 05, 2018, 10:26:53 ÖS
Aralık 1 2017 de başvurdum 😊

Iyimis ben daha eskiyim 27 kasım 2017 :) resmen survivor gibi mücadele veriyoruz :)

zined338

Senin eşini çağırdılar mı ? Veya mektup falan yolladıklar mı ? Eğer yollamadılarsa 3 Aydan sonra aradığınızda size yasal olarak cevap ve gerekçe sunmaları lazım

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 05, 2018, 10:36:32 ÖS
Senin eşini çağırdılar mı ? Veya mektup falan yolladıklar mı ? Eğer yollamadılarsa 3 Aydan sonra aradığınızda size yasal olarak cevap ve gerekçe sunmaları lazım

Bu ayın 26 sında eşime mektup geldi. Evraklarınızı istanbul almanya konsolosluğu takip edecektir. Dosya bizde kapanmıştır demisler. 1 haftadan fazla oldu haber yok. Bugün aradım bir gelişme varmı diye onada hayır yok dediler. Evraklar size ulaştı mı görüyormusunuz diye sordum hatta onada bilgim yok deyip konuyu kapattı. Anlamadım ben bunları.

Alaaddin60

Arkadaşlar 40 gün oldu daha halen evrak felan gelmedi. Yabancılar dairesini arıyoruz email atıyoruz gidiyoruz ama halen yok. Stresden başka bişiy deil

arii

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Nisan 06, 2018, 12:26:23 ÖÖ
Arkadaşlar 40 gün oldu daha halen evrak felan gelmedi. Yabancılar dairesini arıyoruz email atıyoruz gidiyoruz ama halen yok. Stresden başka bişiy deil

Ozaman sana biraz teselli olabileceğin bir haber veriyim benim 138 gün oldu kardeşim :)

Melekdly

Benim 88 gün oldu hala haber yok. Herkes için hayırlısı.

Alaaddin60

Arkadaşlar benim sizin yanınızda konuşmam olmaz öleyse.hakkımIzda hayırlısı.☺️

Melekdly

Bizden geç başvuru yapıp vizesini alan arkadaşlar oldu umutsuzluğa kapılma. Konsoloslukta da bana 30-40 güne vizesi gelenler var demişlerdi. Allah herkese yardım etsin.

zined338

Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili YouTube da vlog oluşturmayı düşünüyorum , sizin de düşüncelerinizi alayım istedim, ne düşünüyorsunuz?

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 06, 2018, 07:47:37 ÖS
Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili YouTube da vlog oluşturmayı düşünüyorum , sizin de düşüncelerinizi alayım istedim, ne düşünüyorsunuz?

Olabilir insanların düşüncelerine yardımcı olacaktır. Benzer videolarda youtube de vardı sanırım.