2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feneristt

Benimde eşim çarşamba günü arıyacak yabancı polisi , yetişmiş olması gerekiyor evrakları bu gün gelse yarın gidicem 😏bochum kardeşim ya siz

izmir_35

aynen bende valizleri topladım bekliyom frankfurt tarafında marburg kasabasına inş

Feneristt

Hayırlısıyla çıkar inşAllah bir an önce bir gelişme olursa haberleşiriz kardeşim

izmir_35

bu hafta pek ümidim yok kardeşim bi 15 gün buralardayım  ya:) yaril:)

usta20

slmlr saygılar 23 şubat aile birleşimi randewusu wardı Izmırde Almanyada ıse 9 nısanda wErdı eşim ewrakları teslım ettı tahmını vızem nezamn gelır çok tşkler saygılr

01bk01

Bugün 93. Gun ve vizem sonunda geldi

Capraz sorgu vs derken ciçeli bekleyis bitti

izmir_35

hayırlısı olsun darısı başımıza inşAllah

izmir_35

Alıntı yapılan: 01bk01 - Mayıs 02, 2018, 03:35:41 ÖS

kesin bişe söylenmiyo 30günde gelende var 90 günde gelen de var

izmir_35

bende 10 nisanda başvurdum izmirden eşim köyde yaşadığı için hangi yabancılar bürosuna bağlıyız bulamıyoruz bende sabahtan beri hepsine mail atıp duruyorum dosya nerde bilmiyoruz :D

Feneristt

Kardeşim bu hafta veya en geç grlecek hafta içi ups den sana mesaj gelir ve ertesi gün elinde olur diye düşünüyorum , evraklarınız kaç ginde yabancı polise ulaşmıştı

Fatihh18

Alıntı yapılan: izmir_35 - Mayıs 02, 2018, 03:56:42 ÖS
bende 10 nisanda başvurdum izmirden eşim köyde yaşadığı için hangi yabancılar bürosuna bağlıyız bulamıyoruz bende sabahtan beri hepsine mail atıp duruyorum dosya nerde bilmiyoruz :D

Bende 20 nisanda verdim bekliyoruz calisma saatleri az ondan uzuyor bizim gibi 08.00 17.00 calissalar hizli olur  yuppi:)

Fatihh18

Alıntı yapılan: 01bk01 - Mayıs 02, 2018, 03:35:41 ÖS

Hadi gözün aydin yolculuk ne zaman

izmir_35

izmir_35

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Mayıs 02, 2018, 04:09:57 ÖS

kanka ofis çalışma saaatleri çok komik ama ben araştırdım 8:12 çalışıyolar ya akşam 4.30 a kadar ofisi kapatıp içerde dosyalarla ilgineniyolarmı. Sadece yazdıkları saatte oraya gidip işlem yaptırabiliyosun

Alaaddin60

Arkadaslar herkese merhaba bugun kendım bizzat ankaraya gelerek vizemi aldım. Arkadaslar konsolosluğu sıkıştırın benım mayısın 6 sında yani bu hafta sonu kına gecem vardı.aradım derdimi anlattım ve bana çarşamba gunu yani bugun gelmemi söyledıler. Tabı bundan iki gün önce konsolosluğa hem arayarak hem meail atarak derdımı anlattım ve bugun vizemi aldım. Bekleyen arkadaslarım eğer evrağınız almanyaya gıtmişsse orda evrakları online yaptılarsa ertesi gün direk arayın arkadaslar şahsen ben faydasını gördüm. Bekleyen arkadaslarım inşAllah sizde benım gibi bu günü görmeyi nasıp eder.
27 şubat başvuru
27 nisan yabancılar dairesi onayı
02 mayıs vizemı almanya konsolosluğundan bizzat aldım

izmir_35

hayırlısı olsun kardeşim ben daha dosyam nerde onu bulamıyorum alkis:)

Alaaddin60

EyvAllah kardeşim inan aynı şeyleri hepimizde yaşamısdırız sabredmek gerekıor. Allah gonlünüze göre bersın