Yeni Pasaportlar

Başlatan Ezggg, Mayıs 03, 2018, 01:37:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ezggg

Herkese Merhaba yeni pasaportlar daha farkli yapilmis benimki eski pasaportlardan. Bu durumda sikinti yasar miyim?Bir bilgisi olan var mi bu konuda? Hayirlisiyla Bende 3 hafta sonra Almanyaya gidecegim

Fatihh18

Alıntı yapılan: Ezggg - Mayıs 03, 2018, 01:37:33 ÖS
Herkese Merhaba yeni pasaportlar daha farkli yapilmis benimki eski pasaportlardan. Bu durumda sikinti yasar miyim?Bir bilgisi olan var mi bu konuda? Hayirlisiyla Bende 3 hafta sonra Almanyaya gidecegim

Cipli pasaport degilmi bi sikinti olmaz herkezin pasaportu ayni

rustem34

Her sene yeni pasaport cikiyor. Hic sorun olmaz. Orada pass daha ucuz... Bilgine...

muhendus

Yeni tipte çıkan pasaportlar olursa ileride AB ye vizesiz seyahat için çıkıyor, senlik bir durum yok yani endişelenme, süresi dolana kadar elindeki pasaportu kullanmaya devam edebilirsin.

Bir ara vizen çıkınca artık daha fazla konu açmazsın diye sevinmiştim, erken sevinmişim. :D

Ezggg

Alıntı yapılan: muhendus - Mayıs 03, 2018, 07:57:08 ÖS
Yeni tipte çıkan pasaportlar olursa ileride AB ye vizesiz seyahat için çıkıyor, senlik bir durum yok yani endişelenme, süresi dolana kadar elindeki pasaportu kullanmaya devam edebilirsin.

Bir ara vizen çıkınca artık daha fazla konu açmazsın diye sevinmiştim, erken sevinmişim. :D
Cevap veren herkese cok Tesekkürler sagolun Arkadaslar.. Hahahahah 😂😂😂😂😂😂

suluboya

Alıntı yapılan: Ezggg - Mayıs 03, 2018, 01:37:33 ÖS

Artik yuhh diyorum...
Senden kurtulamayacak miyiz ya....