2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

usta20

Stutgart çabuk vize veriyor için rahat olsun

pekı offenbach uzunmu suruyoe wıze sı 23 şubat ewrak teslimi eşim nisan 9 da teslım ettı beklemedeyım ustad ım tahmını bırsey soylermısin!

Feneristt

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 11, 2018, 01:38:12 ÖÖ

pekı offenbach uzunmu suruyoe wıze sı 23 şubat ewrak teslimi eşim nisan 9 da teslım ettı beklemedeyım ustad ım tahmını bırsey soylermısin!

Kardesim yogunluktan gelir eli kulagindadir

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 10, 2018, 04:11:22 ÖS

Vize gununde degilim bilet aldim o yanmasin😂

Feneristt

usta20

Hangi güne aldın 😂

mayısın 22 sıne aldı herhalde arkadas !

ben ise pasaport kargoya werıldıgı anda 3 gun sonraya alcam saygılar!

Feneristt

Umarım tez  vakitte vizelerimiz gelir

Fatihh18

5 temmuza aldim istanbul stuttgart esim burda oluyor beraber donelim diye ayni ucaga aldik insAllah' yanmaz 😀 bu arada calisiyormusun yoksa evde vizemi bekliyorsunuz zamani nasil geciriyorsunuz ?

Feneristt

Kardeşim o zamana kadar mutlaka çıkar vizen ,babamın yanında çalışıyorum arada zaman geçiyor öyle sen ne yapıyorsun

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 11, 2018, 09:03:03 ÖS
Kardeşim o zamana kadar mutlaka çıkar vizen ,babamın yanında çalışıyorum arada zaman geçiyor öyle sen ne yapıyorsun

Bende calisiyorum isitma sistemleri teknik servisiyim 23.06 tarihine kadar caliscagim sonra cikacagim sen ne is yapiyorsun

Feneristt

Ben demirciyim kaynak işleri filan

Fatihh18

Feneristt

usta20

ya arkadaslar 23 şubatta randewum gayet olumlu geçti izmir de mart ın ilk haftası mektup ulaştı eşime nisan 9 da ewrakları teslım ettı
ben ıse bugun 80.gun oldu wızemden halen ses seda yok OFFENBACH A BAGLI RODGAU ya gıdeceğim wızeden sesseda yok ne eşim yabancılar polısıne ulaşabılıo neden telefonlara cvp werılmıyor ben ıse Almanca mail yazdım gelen cvp bızım işlerimizi yawaslatıyorsunuz dıye geldı kısaca sormayın dadıler İzmirden
fıkrı olan yazabılırmı nezaman gelır wıze şu tarıhte gelır deyın saygılar!

Feneristt

Eşiniz yabancı polisni bizzat gitsin , oda olmazsa 10 gün daha bekleyin 90 gün dolduğunda izmir konsolosuna emeil yazın size cevap vermeleri mecburi oluyor

Feneristt

Benimde merak ettiğim birşey var biz avukata vekalet verdik o bizim vizemizle ilgilenecek , şimdi sıkıntı şu ; yabancı polisler eşime mi mektup yollayacak yoksa avukata mı 🙄

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 13, 2018, 03:32:04 ÖÖ
ya arkadaslar 23 şubatta randewum gayet olumlu geçti izmir de mart ın ilk haftası mektup ulaştı eşime nisan 9 da ewrakları teslım ettı
ben ıse bugun 80.gun oldu wızemden halen ses seda yok OFFENBACH A BAGLI RODGAU ya gıdeceğim wızeden sesseda yok ne eşim yabancılar polısıne ulaşabılıo neden telefonlara cvp werılmıyor ben ıse Almanca mail yazdım gelen cvp bızım işlerimizi yawaslatıyorsunuz dıye geldı kısaca sormayın dadıler İzmirden
fıkrı olan yazabılırmı nezaman gelır wıze şu tarıhte gelır deyın saygılar!

Kardesim gecen izmir35 isimli arkadas 30 gun icinde aldi izmirden basvurdu esi evraklari teslim etti 3 gun icinde vizesi geldi bu sistemi anlamiyorum benimde 3 hafta bitti daha evraklardan ses seda yok hic bir sikintida yok ama anlamiyorum bu sistem nasil devam ediyor