2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feneristt

Kardeşim benim eşim alman vatandaşı ama gönderdikleri mektupts maaş bordrosu istemişlerdi , eşim çalışmıyor o yüzden vermedik eşim okuyacağını benimde çalışıcağımı söylemiş araştırdığım kadarıyla sıkıntı çıkaramazlarmış ... bekleyip görecez ,, alman vatandaşları için sıkıntı çıkarmaya hakları yok !

stuttgart30

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 19, 2018, 12:34:18 ÖÖ
Kardeşim benim eşim alman vatandaşı ama gönderdikleri mektupts maaş bordrosu istemişlerdi , eşim çalışmıyor o yüzden vermedik eşim okuyacağını benimde çalışıcağımı söylemiş araştırdığım kadarıyla sıkıntı çıkaramazlarmış ... bekleyip görecez ,, alman vatandaşları için sıkıntı çıkarmaya hakları yok !

Kanunen yok bro benim bı arkadaşım yeni vize aldı Alman vatandaşı eşi çalışmıyor beş ay beklemişti vize için mecbur veriyorlar ama biraz bekletiyolar galiba tam bilmiyorum ama öyle anladığım kadarıyla

Feneristt

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 19, 2018, 01:55:03 ÖÖ
Kanunen yok bro benim bı arkadaşım yeni vize aldı Alman vatandaşı eşi çalışmıyor beş ay beklemişti vize için mecbur veriyorlar ama biraz bekletiyolar galiba tam bilmiyorum ama öyle anladığım kadarıyla
Avukatımız var kardeşim o takip edicek , kolaysa vermesinler  :)

Fatihh18

Alıntı yapılan: stuttgart30 - Mayıs 18, 2018, 11:19:29 ÖS
Önümüzdeki hafta bidaha gidecek bakalım Alman vatandaşı çalışıyor suresizligide var bakalım nasip sizin ?

Benimde alman vatandasi stuttgart suresiz is 4.hafta bitti dün daha ulasmadi evraklar
cok yogun diyorlar

Feneristt

Kanka bence senin vizen direk gelebilir , öyle gelmedi diye canını sıkma

usta20

mrb selamlar 23 şubat aile birleşimi izmirde randewu wardı eşim 9 Nisanda ewrakları teslim ettı 86.gün oldu wizem hakkında fıkır werırmısınız nezaman gelır mewkı Offenbach Rodgau tşkler! merakla beklemekteyım herşey hazır uçak biletleri cok yuksek !

Feneristt

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 19, 2018, 06:57:02 ÖS
mrb selamlar 23 şubat aile birleşimi izmirde randewu wardı eşim 9 Nisanda ewrakları teslim ettı 86.gün oldu wizem hakkında fıkır werırmısınız nezaman gelır mewkı Offenbach Rodgau tşkler! merakla beklemekteyım herşey hazır uçak biletleri cok yuksek !
Üstad sende de biraz şansızlık var be ama sabret 23 mayısı bekle

usta20

eminim gelmez hikaye 90 gun sure bilinçli olarak işleri yawaslatıyorlar bence şahsi fikrim 23 mayısdan sonra neyapcam ?saygılar!

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 19, 2018, 10:00:41 ÖS
eminim gelmez hikaye 90 gun sure bilinçli olarak işleri yawaslatıyorlar bence şahsi fikrim 23 mayısdan sonra neyapcam ?saygılar!

Ucak biletini aldin mi ? Ben aldim 5 temmuza ama hic haber yok boyle giderse yanacak.. kardesim 90 gunu gecerse izmir konsolosluguna git sor o zaman bilgi verirler sendekide ne sanssizlik

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 19, 2018, 05:51:16 ÖS
Kanka bence senin vizen direk gelebilir , öyle gelmedi diye canını sıkma

Vaktim varda bilete yetisse bari 😂 500 lira para verdim

Feneristt

Kardeş iki ay sonrası için neden 500 liraya bilet alıyorsun , zaten bilet fiyatları 400 e bile bulunabiliyor , bende sandım 100 e 200 e olduğu için iki ay önceden almışsın 😂

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 20, 2018, 01:36:19 ÖS
Kardeş iki ay sonrası için neden 500 liraya bilet alıyorsun , zaten bilet fiyatları 400 e bile bulunabiliyor , bende sandım 100 e 200 e olduğu için iki ay önceden almışsın 😂

eşim burda oluyor bayramdan sonra onunla aynı ucakta gıderız dıye almıstık :) yoksa almazdım

usta20

pekı uçak biletlerini onlien nereden alabılırız wızem gelırse saygılar link yollayın bı bakayım uygun şekılde!

Feneristt

https://www.biletall.com/

Al üstadım eşime hep burdan  alıyorum bilet online

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 20, 2018, 03:44:39 ÖS
pekı uçak biletlerini onlien nereden alabılırız wızem gelırse saygılar link yollayın bı bakayım uygun şekılde!

Www.enuygun.com ben burdan aliyorum hep

usta20

Enuyguna göre  30 tl ındırımlı bazen www.havayolları.com buldum sence

tabıkı pasaport gelırse ah şu pasaport gelsın yerdenyere çarpcam
Almanca A1 belgesinide alıncA İLK SINAWDA yere carpmıştım
ben birde yurt dısında dugun yaptım gerı geldım 90 gün dolunca bea artık gelsın şu pasaport
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 88.gün oldu

Hrnmllgl

ya:)Herkese merhaba
Çok yeni bi Aile Birleşimi başvurum var 16.05.2018 de kurstan arkadaşım da 50 gün önce vermişti evrakları ancak henüz eşine ulaşan birşey yok bir kaç yerde 15 günde 20 günde sonuçlanan vizeler var diye okumuştum doğruluk payı var mı?
Birde öyle zannediyorum ki tüm kriterleri yerine getiriyor olsanız da evrakların kargo ve işlem sürecinde değişiklik yapamıyorsunuz??
Yani tamamı ile adamların keyifleri ile alakalı :) :) :) neyse Ezan okunuyor vizem geldiğinde mutlaka bilgi mesajı geçeceğim form takip etmezdim buda kısmet oldu
Hamburg için başvuruda bulunan oldu mu?? Süresi nedir?? Paylaşırsanız sevinirim byby:)