2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 27, 2018, 11:28:35 ÖS
Aynen fenerist kardes arada giriyorum. Bi sen kaldin bizim dönemden nsAllah' tez zamanda gelirde esinle kavusursun sonra bende cikcam buradan  okey:)
aynen bende burdan vize haberini veririm pass geldiğinde sonra bizden kimse kalmaz burda galiba

BombPlanted

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 27, 2018, 09:59:27 ÖS
hayırlı olsun gözünüz aydın , bizimde yabancılar şubesi bayramdan önce biz işlemleri hallettik gönderecez bir kaç güne izmire demişler bekliyor henüz mesaj yok :) darlanıyorum artık normal olarak , bu hafta veya haftaya gelseydi hayırlısıyla
Tez zamanda iyi haberi alırsın umarım. Teknoloji çağındayız neyi bekletiyorlar bu kadar anlayamıyorum. Deve sırtında gelse vize yine gelmesi lazım şu vakte kadar  offoff:)

AtlasX

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 27, 2018, 11:49:44 ÖS
Alman vatandaşıysa belge istemiyorlar diye biliyorum, Türk vatandaşları için durum nedir bilemiyorum.

Başvurudan sonra uzun bir sessizlik dönemi tedirginliğe yol açıyor, gelen mektup falan da yok

Daha dün mektup geldi türk vatandaşlarından istenen belgeler istendi ama sıkıntı yok bizde.

meanfant

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 27, 2018, 11:49:44 ÖS
Alman vatandaşıysa belge istemiyorlar diye biliyorum, Türk vatandaşları için durum nedir bilemiyorum.

Başvurudan sonra uzun bir sessizlik dönemi tedirginliğe yol açıyor, gelen mektup falan da yok

Eşim alman vatandaşı, belge istendi.

Feneristt

Arkadaşlar 11 haziranda yabancılar şebesi bize işlemlerinizi hallettik bir kaç güne bildiricez demiş , sizce haftaya filan gelir mi ? Çok uzanadı mı bu işlemler , genelde bir haftada çıkıyor diye biliyorum onaydan sonra

vergassola

Alıntı yapılan: meanfant - Haziran 28, 2018, 05:02:11 ÖS
Eşim alman vatandaşı, belge istendi.

Merhaba, başvurunuz çocuk üzerinden mi eş üzerinden mi?

vergassola

Alıntı yapılan: AtlasX - Haziran 28, 2018, 03:38:53 ÖS
Daha dün mektup geldi türk vatandaşlarından istenen belgeler istendi ama sıkıntı yok bizde.

Merhaba, başvurunuz çocuk üzerinden mi, eş üzerinden mi?

meanfant

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 29, 2018, 07:22:51 ÖS
Merhaba, başvurunuz çocuk üzerinden mi eş üzerinden mi?

Merhaba, başvurum eş üzerinden.

vergassola

Alıntı yapılan: meanfant - Haziran 29, 2018, 11:51:57 ÖS
Merhaba, başvurum eş üzerinden.

Benim başvurum çocuk üzerinden yaklaşık 1 ay oldu, mektupta gelmedi bekliyoruz

meanfant

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 29, 2018, 11:55:18 ÖS

Benim de 5 haftada geldi, belki haftaya gelir sizinki de. Olmazsa arayın :)

r2505s

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 29, 2018, 03:06:52 ÖS
Arkadaşlar 11 haziranda yabancılar şebesi bize işlemlerinizi hallettik bir kaç güne bildiricez demiş , sizce haftaya filan gelir mi ? Çok uzanadı mı bu işlemler , genelde bir haftada çıkıyor diye biliyorum onaydan sonra
Merhaba bizede bi problem yok hatta onayınızı verdik demişlerdi ama red aldık😭 8 ay boyunca bekledik sürekli sorduk her seferinde burda işiniz tamam bizlik bişey yok onayınız verildi izmire sorun dediler. Ama izmir almanyadan cvp bekleniyor diye mail attı. Biz tekrar almanyaya sorduk hâlâ aynı şeyi söylediler hatta izmir böyle onlar başlarından savmak icin öyle söylüyorlar çünkü burda işlem tamam merak etmeyin ok. dediler. Ama sonuç hüsran. Böyle bişey olabilirmi yaa lanet olsun nasıl bi sistem. Bizim bi bebegimiz var hic düşünmezler nasıl insanlar gercekten anlamiyorum
gözünü korkutmak istemem tabi inşAllah tez zamanda gelir vizen insAllah...

BombPlanted

Alıntı yapılan: r2505s - Haziran 30, 2018, 12:57:50 ÖÖ
Merhaba bizede bi problem yok hatta onayınızı verdik demişlerdi ama red aldık😭 8 ay boyunca bekledik sürekli sorduk her seferinde burda işiniz tamam bizlik bişey yok onayınız verildi izmire sorun dediler. Ama izmir almanyadan cvp bekleniyor diye mail attı. Biz tekrar almanyaya sorduk hâlâ aynı şeyi söylediler hatta izmir böyle onlar başlarından savmak icin öyle söylüyorlar çünkü burda işlem tamam merak etmeyin ok. dediler. Ama sonuç hüsran. Böyle bişey olabilirmi yaa lanet olsun nasıl bi sistem. Bizim bi bebegimiz var hic düşünmezler nasıl insanlar gercekten anlamiyorum
gözünü korkutmak istemem tabi inşAllah' tez zamanda gelir vizen insAllah'...
E bildiğin alenen yalan bilgi vermişler. Var mı elinizde mailler vs, işlemlerinize onay verdik vizenizi verdik dedikleri? Varsa bir avukata danışın bence.

Feneristt

Geçmiş olsun eşiniz türk vatandaşı olduğu için sıkıntı çıkarmışlar galiba , alman vatandaşı olsaydı en geç üç aya vizeni verirlerdi bence , pasaportun yanında ret nedenini içeren bir kağıt göndermediler mi

mesutcamur

Merhaba coxuk uzerinden nasil red veridler acaba cok merak ettim cunku ne ev nede maas soruyolar diye biliyorum. Cocuk uzerinden yapmadiniz mi acaba aile birlesimini . Alman vatandasi degilmiydi coxuk

mesutcamur

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 29, 2018, 11:55:18 ÖS
Cocuk uzerinden aile birlesiminizden almanyada ki esden yabancilar polisi neler istedi acaba. Ev maas bordrosu benzeri seyler istediler mi

mesutcamur

Alıntı yapılan: meanfant - Haziran 30, 2018, 12:41:09 ÖÖ
Benim de 5 haftada geldi, belki haftaya gelir sizinki de. Olmazsa arayın :)

Merhaba acaba almanyada ki esinizden yabancilar polisi neler istedi acaba maas kagidi ev falan sordular mi?

meanfant

Alıntı yapılan: mesutcamur - Temmuz 01, 2018, 11:10:44 ÖÖ
Merhaba acaba almanyada ki esinizden yabancilar polisi neler istedi acaba maas kagidi ev falan sordular mi?

Merhaba, kimlik, kira kontratı ve 3 aylık maaş istemişler ve görüşmeye çağırmışlar.