2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gmz.mtl

Merhaba arkadaşlar bende konsolosluğa 29/11/2018 tarihinde aile birleşimi için  başvurdum nerdeyse 1 ay olcak ama belgeler hala konsoloslukta göndermemişler nedeni sizce ne olabilir?

King22

Alıntı yapılan: gmz.mtl - Aralık 25, 2018, 08:58:56 ÖS
Merhaba arkadaşlar bende konsolosluğa 29/11/2018 tarihinde aile birleşimi için  başvurdum nerdeyse 1 ay olcak ama belgeler hala konsoloslukta göndermemişler nedeni sizce ne olabilir?

Merhaba! ben de 26.11.2018 de basvurdum. Benimde Belgelerim daha ellerine ulasmamisti ama epey oldu sorali sonrada araya Bu Noel tatili girdi. Yani tatil süresince birsey beklememek gerek. Belgelerin neden gec geldigi kousunda cesitli varsayimlar yapiliyor Forumda ama tam bir netlik yok bu konuda! yani esiniz orada Yeni yilda Yabancilar Dairesine gidip sorsun derim. Benim esimde yeni yilda ayni seyi yapacak. Baska da caremiz yok! Burada ki konsoloslujlardan pek birsey beklememeliyiz cünkü asil karari Almanyadaki yabancilar dairesi veriyor.

Kulade19

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Aralık 25, 2018, 05:03:20 ÖS
  Merhaba elbet çıkar da ne zaman gelir 17 12 2018 de talimat almanya dan izmir e verilmiş hala haber  yok elime bi gecse... etrafımda sinav geçmeyen o kadar çok arkadaş var ki yada sınavı geçse de red cevabı alan ..insan korkuyor 1 buçuk yıl bekleyen var ... Bu kadar sure ayrı olalım diye mi evlendik? Sinir bozucu işte ... inş çıkar hepimizin

Merhabalar Red alanlarin red sebepleri gelir durumu mu acaba?

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Ejina - Aralık 25, 2018, 10:14:49 ÖS
Merhaba o kadar yazdım yazdıklarım gelmedi mi 😂😂😂 formda okunuyor mu bilemedim teknoloji garibiyim malesef

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Aralık 25, 2018, 10:53:21 ÖS
Merhaba o kadar yazdım yazdıklarım gelmedi mi 😂😂😂 formda okunuyor mu bilemedim teknoloji garibiyim malesef
Merhaba form da yazan bikaç arkadaşı n yazısını okudum maaş soruluyor es alman vatandaşı değil ise diye okudum ben inş en kisa zaman da çıkar ... maaş azlığı ise eyalet eyalet ve kişisel olarak değişebilir bilgim yok ..

Vize bekleyen

Merhaba , buradan yazabiliyorum artık öğrendim eşim Türk vatandaşı ve ben vize çıktım i cikmadimi bilmiyorum henüz ... talimat in 17 aralık da İzmir e verildiğini bekliyorum sadece Hayirlisi bakalım

Asya 2018

Alıntı yapılan: King22 - Aralık 25, 2018, 09:27:50 ÖS
Merhaba! ben de 26.11.2018 de basvurdum. Benimde Belgelerim daha ellerine ulasmamisti ama epey oldu sorali sonrada araya Bu Noel tatili girdi. Yani tatil süresince birsey beklememek gerek. Belgelerin neden gec geldigi kousunda cesitli varsayimlar yapiliyor Forumda ama tam bir netlik yok bu konuda! yani esiniz orada Yeni yilda Yabancilar Dairesine gidip sorsun derim. Benim esimde yeni yilda ayni seyi yapacak. Baska da caremiz yok! Burada ki konsoloslujlardan pek birsey beklememeliyiz cünkü asil karari Almanyadaki yabancilar dairesi veriyor.

Merhaba arkadaslar esim ankarada 06.12.2018 de cocuk uzerine aile birlesime basvurdu ve bir sorum olacak esim daha once 13 yil cezaevinde yatti yani sabikasi var acaba daha once bilen bir arkadas varsa lutfen bana yardimci olsun red gelirmi esime ceza yattigi icin ben vr cocugum alman vatandasi cok tedirginim lutfen bilginiz varsa aydinlatin beni

murattürkoglu

Arkadaşlar merhaba ben de yenı katıldım aranıza ben vize işlemimi kasım 3 de halletmiştim sonra eşime mektup gıttı ve belge ıstendi istenilen belge haricinde benim yada eşimin adına 9000 euro olması istendi hesapta ve hesapta bize aylık 750 olarak cekebılecek mısiz boyle bır kural var mı bılgısı olan yada? ?

CanAile

Alıntı yapılan: murattürkoglu - Aralık 27, 2018, 02:54:14 ÖÖ
Arkadaşlar merhaba ben de yenı katıldım aranıza ben vize işlemimi kasım 3 de halletmiştim sonra eşime mektup gıttı ve belge ıstendi istenilen belge haricinde benim yada eşimin adına 9000 euro olması istendi hesapta ve hesapta bize aylık 750 olarak cekebılecek mısiz boyle bır kural var mı bılgısı olan yada? ?

Merhaba,
Sanirim eyalet eyalet degisiyor bu maas para konusu.. siz almanyada hangi eyalete baglisiniz?

murattürkoglu

berlindeyiz cins bir adama gelmişsiz eşim araştırdı forum sitelerinde baya baya istemeyen adammıs yokmus zaten boyle bırsey bankalarda arastırdık yok dedıler avukata verdık bakalım ne olacak

mehmetmc

Alıntı yapılan: murattürkoglu - Aralık 27, 2018, 01:29:20 ÖS
berlindeyiz cins bir adama gelmişsiz eşim araştırdı forum sitelerinde baya baya istemeyen adammıs yokmus zaten boyle bırsey bankalarda arastırdık yok dedıler avukata verdık bakalım ne olacak
benimde berlin 02.10.2018 den beri bekliyoruz arıyoruz açmıyolar mail atıyoruz donmuyorlar . adamın adı ne bana yazabilirmisiniz , merak ettim aynı kişimi

murattürkoglu

mehmet bey adını bende bilmiyorum ama basımıza gelen bu olay 9000 euro istiyorlar bıde benımhesapta zaten ben hesap acamam oraya gıtmeden sacmalık orda arastırdık esım adına da olmuyor banka bızde boyle bır kural yok dıyor adamın ismini hatırlamıyorum ama cins biri çünkü eşim konusurken dogru duzgun acıklama yapmıyor avukat işine gelince de daha mantıklı onun ilgilenmesi ne belgeyse o çözmesi

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: mehmetmc - Aralık 27, 2018, 03:07:46 ÖS
benimde berlin 02.10.2018 den beri bekliyoruz arıyoruz açmıyolar mail atıyoruz donmuyorlar . adamın adı ne bana yazabilirmisiniz , merak ettim aynı kişimi
Merhaba 2 10 2018 den bu yana bekliyorsaniz eşini z bire bir görüşmeye gitsin yabancılar şubesine... benim ki augsburg. ..1 11 2018 de  başvurdum 27 11 2018gb oraya ulaştı. 5  12 2018 de de eşim evrak teslim etti ... 3 kez aradı ve 2 kez de yüz yüze sormaya gitti .. aradiginda cevap vermediler hiç .. ne zaman gitti işte o zaman demişler 17 12 de talimat gönderildi izmir kon.diye... Bugün ben de izmir e mail attim cevap yok .. ama sizinki daha orda imis .. yüz yüze saygı ile kibarca kizdirmadan sorulsa ise yarar gb  geliyor ... tez zamanda inşAllah gelir hepimizin

Asya 2018

Merhaba arkadaslar esim ankarada 06.12.2018 de cocuk uzerine aile birlesime basvurdu ve bir sorum olacak esim daha once 13 yil cezaevinde yatti yani sabikasi var acaba daha once bilen bir arkadas varsa lutfen bana yardimci olsun red gelirmi  esime ceza yattigi icin ben ve cocugum alman vatandasiyiz cok tedirginim lutfen beni aydinlatin bu konuda

KaLpSiz

Esinizin hapiste yatmasi ne gibi bir sorun olusturacak anlayamadim. Sonucta cezasini cekmis cikmis ve almanyanin nereden haberi olacak.? Vize basvurusunda sabika kaydi istiyorlarmi bilmiyorum. Alman vatandasi cocugu oldugu icin en kisa zamanda vizesi cikar kafaniza takmayin sikinti cikmaz.

Asya 2018

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Aralık 27, 2018, 10:12:58 ÖS
Esinizin hapiste yatmasi ne gibi bir sorun olusturacak anlayamadim. Sonucta cezasini cekmis cikmis ve almanyanin nereden haberi olacak.? Vize basvurusunda sabika kaydi istiyorlarmi bilmiyorum. Alman vatandasi cocugu oldugu icin en kisa zamanda vizesi cikar kafaniza takmayin sikinti cikmaz.

Formula da soru vardi daha once ceza yattinizmi nerde ve kac sene diye bizde herseyi oldugu gibi gercekleri yazdik ama ceza yattiysa sabika kaydi cikarin yazmiyordu orda bizde korkuyoz vize vermezler diye daha once hicbirsey duydunuzmu ceza yatana red geliyormu

Kulade19

Alıntı yapılan: murattürkoglu - Aralık 27, 2018, 03:16:33 ÖS
mehmet bey adını bende bilmiyorum ama basımıza gelen bu olay 9000 euro istiyorlar bıde benımhesapta zaten ben hesap acamam oraya gıtmeden sacmalık orda arastırdık esım adına da olmuyor banka bızde boyle bır kural yok dıyor adamın ismini hatırlamıyorum ama cins biri çünkü eşim konusurken dogru duzgun acıklama yapmıyor avukat işine gelince de daha mantıklı onun ilgilenmesi ne belgeyse o çözmesi

Merhabalar esiniz Türk vatandasi mi ve calisiyor mu?