2017 Vize Alanlar ve Vize Bekleyenler

Başlatan muhendus, Haziran 05, 2017, 09:23:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vize bekleyen

Merhaba y şube mail adresi buldum peki yazayimmi mi sizce cevabınız için tsk ederim

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: muhendus - Ocak 20, 2019, 03:04:10 ÖS
Merhaba, yabancılar şubesinin e-posta adresini bilmiyorum malesef. 70 gün olmuş sizin başvurunun üzerinden ama araya noel ve yılbaşı tatilleri girdi, çoğu Alman bu tarihleri yıllık izinleriyle gün birleştirip uzattı. Kabaca o 70 günden 10 gün düşün en az, Aralık 15ten sonra hayat burada duruyor gibi birşey. Daha yeni yeni ortalık toparlanıyor. Biraz daha sabır, güzel haberler gelecektir yakında inş.
ve tsk ederim size bikaç sorum olacak ama ... getireceğim evraklar orda is bulmama yardimci olur mu sizce bide benim durumum karşık  gb geliyor bana musait zamnda yazar msn z size danisayim

muhendus

Hocam ben bu işin uzmanı değilim, yanınızda hangi evrakları getireceğinizi de bilmiyorum. Siz yine de üniversite diplomanızı, transkriptinizi ve başkaca belgelerinizi alın getirin, bir şekilde işinize yarama ihtimalleri var.

Vize bekleyen

Merhaba tsk ederim.. evraklar mi getireceğim ... iletilerini zi okudum orda çalışmak için baya ugrasmissiniz bn de bu yollardan geçeceğim tabi gelirsem 😂 mail atmak dan vaz geçtim y şubeye baskı olur yapmayın dedi burda ki vize bekleyenler. .. bekleyeceğim 80 gün oldu bakalım nasib size almanya da bolsans ve sağlık ve huzur lu günler diliyorum .. vize m çıkarsa yazar haber veririm ..

Vize bekleyen

Merhaba eşim y şubeye mail atmış idi cevap... evraklariniz halen inceleniyor eksik evrak için ararı z sabır la bekle yın demişler ...inceleme neden bukadar uzun sürer ... Eşim evrak teslim edeli epey oldu normal mi bu bilen var mı nasıl işler 80 gün oldu başvuru yapalı