2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Samsunboy55

Arkadaslar benim gibi ankaraya sonuc gelip de ankaradan pasaportu gec gelen oldumu benim bugun 20 gün oldu ankaradan hala sonuc gelmedi

Vize bekleyen

Merhaba 1 Kasım da başvuru  yaptım bir evrak eksikti 9  kasımda ellerine ulaştırdı m kargo ile... eşime de 26 kasımda mektup gitmiş ve hala haber yok ne onay ne red sizce ne demek bu

Samsunboy55

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Şubat 05, 2019, 05:15:20 ÖS
Merhaba 1 Kasım da başvuru  yaptım bir evrak eksikti 9  kasımda ellerine ulaştırdı m kargo ile... eşime de 26 kasımda mektup gitmiş ve hala haber yok ne onay ne red sizce ne demek bu

Esiniz alman vatandasimi 3 ay dolmus neden aramiyorsunuz bilgi vermiyorlarmi

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Samsunboy55 - Şubat 05, 2019, 06:24:23 ÖS

Esiniz alman vatandasimi 3 ay dolmus neden aramiyorsunuz bilgi vermiyorlarmi
eşim Türk ... geçen hafta persembe mail attı yabancı şubeye cevap bekliyoruz maile ... ki izmir konsolosluk una daha evvel mail yazmıştım evrakların z eksiksiz teslim edildikten sonra ki üç ay da haber alamadiysaniz mail yazın demişler ben  1 Kasım da basvurdum 9 kasim da eksik bi evrak im vardı onu teslim ettim ... işte bakalım ne olacak ... eşime giden mektubu dün gece gördüm 9 maddelik mektup göndermişler evine hepsini teslim ettim diyor ama hala bi cevap yok

Vize bekleyen

Dağdelen öğretmenim sizden haber var mı

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Samsunboy55 - Şubat 05, 2019, 08:17:56 ÖÖ
Arkadaslar benim gibi ankaraya sonuc gelip de ankaradan pasaportu gec gelen oldumu benim bugun 20 gün oldu ankaradan hala sonuc gelmedi
sizin Esiniz alman vatandaşı mi inş yarın bigün gelir vizeniz onay verilip bu kadar bekleyen bi sizi okudum bu formda ... Allah yardımcımız olsun amin

Samsunboy55

Evet benim esim alman vatandasi buraya sonuc geldigi halde ankara hala islemde diyor ilk aradigim da cuma gunuydu kadin pazqrtesi yollicaz demisti ama siz yine bir arayin bizi demisti.. neyse pazartesi oldu aradim islem devam ediyo dedi surekli o pazartesinin ustune 3 pazartesi gecti hala gelmedi

Samsunboy55

Arkadaslar whatsap grubu kuralimmi ???

Vize bekleyen

Merhaba bugün de perşembe günkü eşimin yazdığı maile e cevap yok imiş ... Eşim aramış mailinize cevap verilecek demişler  iyi geceler

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Şubat 05, 2019, 08:18:34 ÖS
Dağdelen öğretmenim sizden haber var mı
yok hocam hala 180 gün olacak haftaya kurstan arkadaşımın vizesi gelmiş bugün üç buçuk ayda geldi vizesi benim hala yok  :'(

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Şubat 05, 2019, 11:06:02 ÖS
yok hocam hala 180 gün olacak haftaya kurstan arkadaşımın vizesi gelmiş bugün üç buçuk ayda geldi vizesi benim hala yok  :'(
adımıza çok üzülür oldum içim acıyor artık öğretmenim ...

Nesibi

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Şubat 05, 2019, 05:15:20 ÖS
9 kasimdan itibaren isleminiz baslamis oluyor. Oyuzden 9 kasimdan itibaren yasal surec olan 90 gun suresini dusunun. Red mi degilmi bilemezsiniz. Esiniz genede bir gidip bilgi alsin surec hakkinda.

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Nesibi - Şubat 06, 2019, 01:35:29 ÖÖ
9 kasimdan itibaren isleminiz baslamis oluyor. Oyuzden 9 kasimdan itibaren yasal surec olan 90 gun suresini dusunun. Red mi degilmi bilemezsiniz. Esiniz genede bir gidip bilgi alsin surec hakkinda.
tsk ederim yorum için ... Eşim in yazdığı mail e yarın da cvb gelmezse ki yarın augsburgdaki yabancı şube calismiyormus 😂 perşembe günü gidip  soracak ... geçen hafta perşembe yetisememisti is cikisi ve mail yazmisti cevap yok bakalım bu hafta perşembe ne diyecekler eşim yetişir se kapanmada n ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 çok üzülüyorum az artık ama işte beklemek kaldı

ABRAHAM

Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba herşey gönlünüzce olsun.
Aile birleşim vizesi için 13 aralık 2018 de izmir konsolusluğundan başvurdum.
Eşime rathausd an mektup geldi ve  evrak istendi 16 ocağa randevu verildi ve gerekli belgeleri teslim etti eşim.ve en kosa sürede onaylayıp mail atacağını söyledi kadın.
1 şubatta oradaki hanım efendi maill attı ve onayladıklarını söyledi.bayada ilgili ve yardımcı olan bir bayandı.
İzmirden hala bir ses seda yok 5 olunca gözüö telefonda kargo firmasından mesaj gelecekmi diye

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: ABRAHAM - Şubat 06, 2019, 06:32:41 ÖS
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba herşey gönlünüzce olsun.
Aile birleşim vizesi için 13 aralık 2018 de izmir konsolusluğundan başvurdum.
Eşime rathausd an mektup geldi ve  evrak istendi 16 ocağa randevu verildi ve gerekli belgeleri teslim etti eşim.ve en kosa sürede onaylayıp mail atacağını söyledi kadın.
1 şubatta oradaki hanım efendi maill attı ve onayladıklarını söyledi.bayada ilgili ve yardımcı olan bir bayandı.
İzmirden hala bir ses seda yok 5 olunca gözüö telefonda kargo firmasından mesaj gelecekmi diye
Merhaba hayırlı olsun ...eşini z alman vatandaşı mi çabuk onaylanmis.... 26 kasımda n bu yana benim evrakları m yabancı şube de hala cevap yok 😳

ABRAHAM

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Şubat 06, 2019, 08:57:43 ÖS
Merhaba hayırlı olsun ...eşini z alman vatandaşı mi çabuk onaylanmis.... 26 kasımda n bu yana benim evrakları m yabancı şube de hala cevap yok 😳

Eşim alman vatandaşı.öncelikle bu konulatı çok araştırdım ayrıca iki yıldır.turist vizesiyle 6 ayda 3 ay  olacak şekilde almanyada kaldım.Öncelikle bu vize işlemleri eyaletten eyalete  ve şehirden şehire değişmekte.ve yabancılar dairesinde çalışan şef veya personelin izinli olması durumu aksatıyor ve geçikme yaşamasına sebep oluyor.biz evrakları teslim ettik şef izne ayrılmıştı kadın mail yazsı haftaya gelcek gelir gelmez onaylatıcam diye öylede oldu.ayrıca görüşmede ve maildede izmir konsoloslığa baskı yapın dedi erken çıkması diye.yardımcı olabileceğim birşey varsa yardımcı olurum.izmirdeki süreç ne kadar sürer bunu bilmiyorum işte

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: ABRAHAM - Şubat 06, 2019, 10:17:03 ÖS
Eşim alman vatandaşı.öncelikle bu konulatı çok araştırdım ayrıca iki yıldır.turist vizesiyle 6 ayda 3 ay  olacak şekilde almanyada kaldım.Öncelikle bu vize işlemleri eyaletten eyalete  ve şehirden şehire değişmekte.ve yabancılar dairesinde çalışan şef veya personelin izinli olması durumu aksatıyor ve geçikme yaşamasına sebep oluyor.biz evrakları teslim ettik şef izne ayrılmıştı kadın mail yazsı haftaya gelcek gelir gelmez onaylatıcam diye öylede oldu.ayrıca görüşmede ve maildede izmir konsoloslığa baskı yapın dedi erken çıkması diye.yardımcı olabileceğim birşey varsa yardımcı olurum.izmirdeki süreç ne kadar sürer bunu bilmiyorum işte
tsk ederim cevap için ... bakalım yarın eşim gidince ne diyecekler .. arkadaşım in geçen hafta izmir e onay i gelmiş bu hafta pazartesi günü vizesi geldi hatta komsum kendisi ... nasib onay verilmiş ya gerisi de gelir ... inş bize de gelir