2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alii

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 02, 2020, 02:25:25 ÖS
Beni de aradilar Ama acamadim saglik sigortasi derken

3 ay gecerli seyahat saglık sigortası istediler.

Alii

Alıntı yapılan: Dragorex - Temmuz 02, 2020, 02:28:19 ÖS
3 ay gecerli seyahat saglık sigortası istediler.
Onu nerden yaptiriyoruz ki

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 02, 2020, 02:30:36 ÖS
Onu nerden yaptiriyoruz ki

İnternetten yaptırabilirsiniz.

https://www.allianz-reiseversicherung.de/en/travel-insurance/incoming/93-days/

Vulnerable

Alıntı yapılan: Dragorex - Temmuz 02, 2020, 02:17:47 ÖS
Merhaba arkadaşlar az önce konsolosluktan aradılar. Vize başvurunuzu tamamlamak istiyoruz bize sağlık sigortanızı gönderin lütfen dediler.

Az önce e-posta ile gönderdim bekliyoruz bakalım.

Niye acaba? Biz Istanbuldan basvurduk ve saglik sigorta istemediler bizden..

Alii

Alıntı yapılan: Vulnerable - Temmuz 02, 2020, 02:45:52 ÖS
Niye acaba? Biz Istanbuldan basvurduk ve saglik sigorta istemediler bizden..
Bende anlamadim zaten gidince esimizden sigortali olucaz niye Boyle birsey istiyorlar ki

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 02, 2020, 02:49:44 ÖS
Bende anlamadim zaten gidince esimizden sigortali olucaz niye Boyle birsey istiyorlar ki

Sizin durumunuz farklı olabilir bilemiyorum sizden istemezler bunu belki.

brnrv

Merhabalar, seyahat kısıtlaması öncesi aile birleşimi randevusu alıp, korona dolayısıyla iptal edilenlerden yeni randevu için İdata tarafından aranan var mı acaba?

Ahmt1905

Alıntı yapılan: brnrv - Temmuz 02, 2020, 03:11:06 ÖS
Merhabalar, seyahat kısıtlaması öncesi aile birleşimi randevusu alıp, korona dolayısıyla iptal edilenlerden yeni randevu için İdata tarafından aranan var mı acaba?
Benimde aynı şekilde kısıtlamalardan önce Alman vatandaşı çocuk üzerinden Aile Birleşimi randevum vardı idata iptal etmişti. Son durumlara göre ben de idatanin aramasını bekliyorum

brnrv

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Temmuz 02, 2020, 03:23:00 ÖS
Benimde aynı şekilde kısıtlamalardan önce Alman vatandaşı çocuk üzerinden Aile Birleşimi randevum vardı idata iptal etmişti. Son durumlara göre ben de idatanin aramasını bekliyorum

İdatanın sayfasında henüz bir güncelleme de gözükmüyor. Bakalım ne zaman başlayacaklar... İptal edilen randevunuz ne zamandı?

Ahmt1905

Alıntı yapılan: brnrv - Temmuz 02, 2020, 03:54:30 ÖS

İdatanın sayfasında henüz bir güncelleme de gözükmüyor. Bakalım ne zaman başlayacaklar... İptal edilen randevunuz ne zamandı?
Benim randevum 2 nisan tarihiydi.

Stuttgart12345

Alman konsoloslugu evraklari kacgünde yabancilar dairesine yolliyo pazartesi basvuru oldu isleme girdi demis calisan Bayan bugun aradim
Ausländerbehördeyi daha gelmedi bisi dedi

brnrv

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Temmuz 02, 2020, 04:01:59 ÖS
Benim randevum 2 nisan tarihiydi.
benim randevum da 1 Nisan tarihindeydi. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız.

Dragorex

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Temmuz 02, 2020, 04:25:21 ÖS
Alman konsoloslugu evraklari kacgünde yabancilar dairesine yolliyo pazartesi basvuru oldu isleme girdi demis calisan Bayan bugun aradim
Ausländerbehördeyi daha gelmedi bisi dedi

Valla normal şartlarda bu iş 1 ay kadar sürüyor. Ben konsoloslukta görüştükten 1 ay sonra eşime auslanderbehörde mektup göndermişti evrak istemişti.

Ama sizin durumunuz farklı. Size hızlandırılmış prosedür uyguluyorlar zannedersem. Ama şunu düşünün mektup bile 1 haftada ancak gidiyor.

Mustafa Grbz

Yarın vize dağitımlari icin ankara alman konsoloslugunu arayacak varmı içinizde?

Akdemir51

Merhaba konsolosluk tarafından iptal edilen randevular ı data tarafından tekrar verilmeye başlandi .

Konsolosluklar  vizeleri dağıtmaya başladı.
Bilginiz olsun.

Mustafa Grbz

Kesin bir bilgimi umutlarımızı yıkma nolur :)