2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynepakbas

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 03, 2020, 01:09:13 ÖS
Bugün Beni de aradilar seyahat sigortasi istediler bende ilettim bakalim vizem kac güne gelecek

İstanbul'dan mi aradilar sizi?

Vulnerable

Esime Istanbul konsolosluktan bu mail geldi bugün.
Sanirim artik tamamdir..

Alii

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 03, 2020, 02:02:38 ÖS
Hayir izmir

Merhaba, ben dün öğleden sonra gönderdim sigortamı e-posta ile. Açıkçası heyecandan sormadım  gönderin dediler sadece  e-posta ile gönderdim. İnşAllah mektup olarak istemiyorlardır bu virüs zamanında.

Alii

Alıntı yapılan: Dragorex - Temmuz 03, 2020, 02:16:58 ÖS
Merhaba, ben dün öğleden sonra gönderdim sigortamı e-posta ile. Açıkçası heyecandan sormadım  gönderin dediler sadece  e-posta ile gönderdim. İnşAllah mektup olarak istemiyorlardır bu virüs zamanında.
Aynen bende birsey sormadim onlarda birsey demed i sadece iletin dedi ben de öyle ilettim insalah kargoyla flan demezler zaten sigortayi esim yaptirdi almanyadan banada maille yolladi kargoyla flan gönderilcek olsa zaten belirtirlerdi diye düsünüyorum

Alii

[/quote
Öyle birsey olsa zaten maili görmüslerdir heralde senin dönüs yaparlardi Boyle olmaz kargoyla flan gönder diye

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 03, 2020, 02:24:58 ÖS
Öyle birsey olsa zaten maili görmüslerdir heralde senin dönüs yaparlardi Boyle olmaz kargoyla flan gönder diye

Artık o kadar paranoyak oldum ki, her yaptığım şeyden şüphe duyuyorum

Alii

Alıntı yapılan: Dragorex - Temmuz 03, 2020, 02:27:59 ÖS
Artık o kadar paranoyak oldum ki, her yaptığım şeyden şüphe duyuyorum
Hepimiz öyle olduk BU sürec baya yipratti hepimizi

Mustafa Grbz

Ankaradan vize haberi alan yokmu daha içimizde

andersson0

Merhabalar , yeni başvuracaklar için herhangi bir bilgiye sahip olan var mı

Slymnn

Merhabalar herkese vizeler ile ilgili bir gelişme var mı yada vizesini alan ? Benim Almanya'ya geleli 1 hafta oldu eşime ve çocuğuma kavuştum çok mutluyum  ama bir yandan aklım burada kaldı hepimiz aynı kaderi yaşadık bir nevi . Umarım herkes en kısa sürede vizesine kavuşur arkadaşlar 🙏

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Slymnn - Temmuz 03, 2020, 03:55:18 ÖS
Merhabalar herkese vizeler ile ilgili bir gelişme var mı yada vizesini alan ? Benim Almanya'ya geleli 1 hafta oldu eşime ve çocuğuma kavuştum çok mutluyum  ama bir yandan aklım burada kaldı hepimiz aynı kaderi yaşadık bir nevi . Umarım herkes en kısa sürede vizesine kavuşur arkadaşlar 🙏

Vizesini alan gelebiliyomu almanyaya? Esime demisler cünkü schengel vozelilere kapali sinirlar diye

Yasmin035

Arkadaslar bügün benimde esime  yurt ici kargodan haber geldi pasaport dagitima verilmis diye..   yarin elimize ulasir insAllah..  Allah herkeze en kisa zamanda kavusmayi nasip etsin insAllah

Alii

Alıntı yapılan: Yasmin035 - Temmuz 03, 2020, 06:40:13 ÖS
Arkadaslar bügün benimde esime  yurt ici kargodan haber geldi pasaport dagitima verilmis diye..   yarin elimize ulasir insAllah..  Allah herkeze en kisa zamanda kavusmayi nasip etsin insAllah
Hayirli olsun sanirim oda izmirden basvurmus sizdende seyah sigortasi istedilermi istedilerse nezaman teslim etmistiniz

Yasmin035

Yok bizden istemediler ben ozellikle ausländer behördeye sormuştum. Gerek varmi  bazi kisilerden istiyorlarmış  diye. Yok eşiniz  sizin üzerinizden sigortali olucak zaten   demisti

Yasmin035

Birde bu son bir haftada felan gidipte karantina süreci hakkinda bilgisi olan varmi acaba

Alii

Alıntı yapılan: Yasmin035 - Temmuz 03, 2020, 07:15:38 ÖS
Yok bizden istemediler ben ozellikle ausländer behördeye sormuştum. Gerek varmi  bazi kisilerden istiyorlarmış  diye. Yok eşiniz  sizin üzerinizden sigortali olucak zaten   demisti
Benimde öyleydi Ama yine de istediler anlamadim bende niye istiyorlar esim Bana sigortadan belgede cikartmis hemen gidince sigortasindan yararlanayim diye Ama yine de istediler