2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vulnerable

Bizim de Pasaportumuz bugün geldi cok sükür. Istanbuldan basvurmustuk. Sonunda herkes kavusuyor sevdigine  dance:)

Stuttgart12345

Freudenstadt ausländerbehördeden onayini olan varmi hani nasil calisiyolar yavasmi hizlimi islem yapiyolar

Zeynepakbas

Alıntı yapılan: Zeynepakbas - Nisan 14, 2020, 08:41:32 ÖS
Merhabalar,
Bugün Schleswig-Holstein eyaletinde bulunan Eutin yabancilar dairesi eşime mail üzerinden dönüş yapip ilettigimiz evraklarin ulastigini ve pozitif sonuclandigini, Konsolosluga ilettiklerini belirtmişler. Muhtemelen pasaportum yakın bir zamanda ulaşacak. Darısı sizlerin başına ☘️

4 Mart - Basvuru
7 Nisan - Yabancılar Dairesinin Araması
7 Nisan - Eşimin Evrakları Maille Göndermesi
14 Nisan - Pozitif Sonuçlandığına Dair Bilgilendirme

Merhaba Herkesee💜
Bu yaziyi yazdigim epey olmuş 🙈 simdi yeni bir guncelleme yapayim dedim. Müjde.. Pasaportum yolda, UPS'te bu aksam 23:33'te şubeye verildiği görünüyor, şuan Mahmutbey şubesinde. 🙏🏽💫 Çok şükür bende bu bunaltıcı süreçten kurtulmak üzere olanlardanım artık. Darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına. Şunu net söyleyebilirim, İstanbul dün,bugün cok kisiye pasaportunu dagitti, UPS'e guvenmeyin cogu kiside hicbir etkilesim olmadan UPS zili caliyormus :) umarim sizde surprizle karşılaşırsınız..

4 Mart - Başvuru (İstanbul kons.)
7 Nisan - Yabancılar Dairesinin Araması
7 Nisan - Eşimin Evrakları Maille Göndermesi
14 Nisan - Pozitif Sonuçlandığına Dair Bilgilendirme (Schleswig-Holstein eyaleti Eutin Yabancılar Dairesi / Lübeck-Badschwartau)
08 Temmuz - Pasaportumun UPS'e teslim edilmesi

Not: Herhangi bir istisnai durumumuz da olmadı, konsolosluga defalarca yazmıştık ama hiçbiri pasaportumun erken gelmesi konusunda işe yaramadı.

Yarın veya en geç c.tesiye kadar pasaportum elime ulaşmış olur. Gerçekten cok mutluyum,, Allah sizleri de mutlu etsin cok zor bir bekleyişti gerçekten. Sonunda kurtuluyoruz bu sıkıntı/stresten. Sizinkiler de eli kulağındadır. Sık sık UPS'i kontrol edin, ama dedigim gibi bazilarina etkilesim olmadan ulaşabilir, şansınıza artik 🙏🏽♥️
Pasaportum ulaştığı gibi uçak biletimi alıp gideceğim inşAllah..
Herkese iyi geceler diliyorum.. 💫

Slymnn

Alıntı yapılan: Slymnn - Haziran 23, 2020, 11:47:29 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar hepinize müjdem var 🙂 yakında aylardır beklediğiniz haberi alacaksınız pasaportlar yolda 🙂
23 Haziran'da demiştim ama çoğu arkadaş tepki göstermişti hatta o zaman pasaportu almaya gittiğimde de pasaportlar vardı dağıtıma çıkan 🙂 neyse ki herkes için bu uzun bekleyiş kısa sürede bitecek pasaportunu alan arkadaşlara yeni hayatlarında mutluluklar dilerim pasaportları eline ulaşmayan arkadaşlarda umarım en kısa sürede pasaportlarını alırlar 🙂 herkes için hayırlısı olsun şimdiden

Alii

Selam arkadaslar benim bugün vizem geldi herkeze simdiden hayirli olsun ailesiyle mutlu günler gecirmesi dilegiyle sonunda uzun bekleyis sona erdi 😊

Slymnn

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 09, 2020, 04:54:56 ÖS
Selam arkadaslar benim bugün vizem geldi herkeze simdiden hayirli olsun ailesiyle mutlu günler gecirmesi dilegiyle sonunda uzun bekleyis sona erdi 😊
gözünüz aydın olsun 🙂👍

Dragorex

Alıntı yapılan: Alii - Temmuz 09, 2020, 04:54:56 ÖS

Haydi hayırlı olsun

Zeynepakbas

Bende vizemi bugun teslim aldım darısı diğer arkadaşların başına insAllah 🤩🙏🏽

Aya90

İyi günler herkese bugun aile birleşimi için başvuruda bulundum 1 evrağı tercüme ettirip göndermemi istediler tercüme ettirdim verdikleri adrese göndermeye çalışıyorum geçersiz adres diyor lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 09, 2020, 05:31:33 ÖS
İyi günler herkese bugun aile birleşimi için başvuruda bulundum 1 evrağı tercüme ettirip göndermemi istediler tercüme ettirdim verdikleri adrese göndermeye çalışıyorum geçersiz adres diyor lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

Iyi gunler hayırlı olsun yardimci olmak isterdim  ama sorunuzla ilgili net bilgim yok , hangi evrakı tercüme ettirmenizi istediler acaba?

Alii

Aya90

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Temmuz 09, 2020, 05:36:34 ÖS

Iyi gunler hayırlı olsun yardimci olmak isterdim  ama sorunuzla ilgili net bilgim yok , hangi evrakı tercüme ettirmenizi istediler acaba?
daha önce boşandığıma dair belgeyi

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 09, 2020, 05:42:24 ÖS
daha önce boşandığıma dair belgeyi

Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsun tekrardan

Aya90

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Temmuz 09, 2020, 05:45:47 ÖS

Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsun tekrardan
rica ederim siz başvurunuz mu

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 09, 2020, 05:48:14 ÖS
rica ederim siz başvurunuz mu

Benim başvurum 2 nisandaydı iptal edildi şuan yeni randevu tarihi bekliyorum

Aya90

Alıntı yapılan: Ahmt1905 - Temmuz 09, 2020, 05:50:09 ÖS

Benim başvurum 2 nisandaydı iptal edildi şuan yeni randevu tarihi bekliyorum
benimde 1 nisandaydı dün aradılar bugüne verdiler bugün sadece 3 kişinin randevusu vardı

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Aya90 - Temmuz 09, 2020, 05:56:53 ÖS
benimde 1 nisandaydı dün aradılar bugüne verdiler bugün sadece 3 kişinin randevusu vardı

Bende idatanin aramasını  bekliyorum en kısa zamanda InsAllah randevu tarihi verirler