2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Mustafayal - Ağustos 05, 2020, 07:19:11 ÖÖ
Yeni randevu Takvimi verilrcek Aile birleşimi randevuları şu an önce alınmış pandemiden önceki randevuları idata arayıp ertesi güne randevu tarihi veriyor yeni randevu başvuru yapacaklar için Ağustos ayı içinde randevu vermeye başlayacak olması seyehat uyarısının kalktığı 04.08 tarihine göre eş zamanlı olarak kabul edilecek anlamına geliyor

Bu hafta iptal randevusu için tekrar aranan oldumu acaba

Lll

Bende iptal randevu için aranan varmi  merak ediyorum.surekli telefon elimde bekliyorum.

Lll

Alii

Alıntı yapılan: melo1903melo - Ağustos 04, 2020, 08:07:14 ÖS
Almanya Seyahat uyarasını 4 turistik şehr için kaldırmış bu yeni randevu bekleyenler için konsolosluk tekrardan randevu olusturacak olarak mı algılanmalı
Bence onemli olan seyehat yasagi degil almanya giris yasaginin kalkmasidir yani almanya turkeye karsi sinirlarini acmasi lazim konsoloslugun Randevu vermeme sebebi almanyanin sinirlarini acmamasindandir yani sizin seyahat uyarisinin kalkip kalkmamasiyla alakasi yok bu sadece almanya Dan türkiye ye tatile gitmek isteyenler icin alakali

Stuttgart12345

Bugun ausländerbehördeyi aradim 6 hafta oldu basvurali ve hala evraklar gitmemis dedi sadece bildirim geldi maille basvurduguna dair...iki seferdir alman konsolosluga Mail yaziyorum 2 hafta oldu hala daha cevp vericekler ... Bunlar türkiyededemi arastiriyolar ondan sonradan almnayaya yolluyolar

leowoman

ucre30

Evet arkadaşlar 4ağustos sabah uçağıyla frankfurtta geldim.tek bir soru bile sormadılar.Köpeğimide getirdim anmeldung umuda yaptık vize bekliyenlerin inşAllah en kısa sürede iyi haberlerini duyarız.

Ex

10 temmuzda istanbuldan basvuru yatpım cocuk uzerinden bugun ups kargoya verildi pasaport teslim için vize red mi  onu bilmiyorum tabi elime ulasınca ogrenecegim

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Ex - Ağustos 08, 2020, 10:54:04 ÖÖ
10 temmuzda istanbuldan basvuru yatpım cocuk uzerinden bugun ups kargoya verildi pasaport teslim için vize red mi  onu bilmiyorum tabi elime ulasınca ogrenecegim
29 haziranda cocuk üzerinden bizde yaptik bizim evraklar Hala ulasmamis almanyaya herkesin ulasiyo bi bizim degil

Mustafayal

Arkadaşlar yeni randevular ne zaman başlayacak bilgisi olan varmı geçmişteki randevusu olanlar bitmesini bekliyoruz sanırım

Maid123

Almanya pazartesi gunu sevgili vizesi verecekmis. Evli çoluk cocuklu insanlar beklesin aylarca ne onemi var ki aile birliginin demi? Ne kadar sacma sapan kararlar bunlar. Evliye bu kadar engel koy , sevgiliye gel buyur. Gerci onlara da sartlar koymuslar ama sacma cok sacma...!!

Mustafayal

Evet sevgili vizesi kabul etmisler biz aile birlesimi vizesi randevu bekliyenlere hala randevu takvimi açılmıyor hala idata randevu oluşturulmuyor eşler bekliyo hala gün belli değil her gün idata internet sitesi takip ediyoruz Konsolosluk takvimi açmıyor nekadar bekleyecez Aile ler ne zaman kavuşulacak belli değil

Mustafayal

İdata bugün Ankara Kobsolısluğu Telefon randevu açılmış Aile birleşimi İstanbul - İzmir  Almanya Konsolosluğu açılmadı bekliyoruz

Ahmt1905

Alıntı yapılan: Mustafayal - Ağustos 10, 2020, 04:55:46 ÖS
İdata bugün Ankara Kobsolısluğu Telefon randevu açılmış Aile birleşimi İstanbul - İzmir  Almanya Konsolosluğu açılmadı bekliyoruz

Ankara için iptal randevusu için aranan oldu mu acaba ben de bekliyorum 2 nisandaydı randevun iptal edilmişti

Lll

Lll