2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ebbtt

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Eylül 20, 2020, 04:58:54 ÖÖ
4 hafta gecmisti basvurudan sonra Ilk Maili türkiyeye yazdim 4-6 hafta sürüyo evraklarin ulasmasi orginallerini yollyuoruz lütfen sabredin ...almanyayi aradim daha gelmedi gelmeden bisi yapamam bizde ortalama 2 hafta suruyo denildi...6 hafta gecti tekrar almanyayi aradim gelmedi dedi ...busefer türkiyeye tekrar Mail yazdim daha almanyada isleminiz sürüyo lütfen bekleyiniz Haber geldiginde biz size Haber vericez bunun gibi bisi geldi ...ondan sonra zaten almanya ertesi gunu Mail yazdi bana evraklar geldi bana sunu sunu getirin gelir felan bende hatta kadina söledim Ben alman vatandasiyim ve dogmamis cocuk üzerinden biz basvuru yapmistik daha kolay oluyo diye neyse Kadin dedigi geliri hedapliyoruz siz mecbursunuz esiniz icinde para kazanmaya cocuk dogduktan sonra gelir hesaplanmaiyo ve daha cocuk dogmadi ...Ben herseyi Mail olarak istediklerini yolladim
Bi hafta sonra cevp geldi geliriniz yetmiyo Malesef daha onaylamiyorum cocugunuz dogana kadar islemleri bekletiyorum tüekiyeyede Mail yazdim islemeri cocuk dogsna kadar bekleiticemi diye bana dogum belgesini getirin ozaman onayliyim dedi ...dogumada ozaman 6-7 hafta vardi daha avukata sordum öyle bisi yok gelirini arastirsalar bile onaylamalari lazim ama biz avukta vermedik zatn au kaldigi icin avukata versek zatn bi okadr daha sürermi yazismalar felan ...zatn bekliyoruz doguma son bi 10 günüm kaldi ortalama ondan sonra insAllah Burda ...esimin vizesi var c tipi gecenlerde konsoloslgun sayfasinda okuduk c tipi vizesi olanlar gelebilir diye almanyaya iste dogum dugun cenaze diye Mail yazdik gene konsolosluga izin ucus izni passport bide bize geri cevabi Doktordan kagit getirin sizinde isminiz yazicak dogum Nezaman diye neyse yollaidk onuda ertesi günü bize gelen cevp biz karar vermiyoruz almanya sinir polisi karar veriyo ucus iznini orayi arayin yada Mail yazin derdinizi anlatin...ne sacma Eger Sen izin vermiyodunda Neden bizden doktordan kagot istedin ne yaptiklari belli degil ugrastieiyolar iste ...siz haftda birgun almanyayi arayin ne durumda diye ama dedigim gibi genelde burasi uzatmyio esimin basvuru tarihi 29 hazirandaydi agustosun sonuna dogru iste Mail geldi islemerinizi durduruyiruz diye ortalama Iki ay surdu
Karışıkmış sizinki ya neden o kadar zorladılar ki umarım güzel sonuçlar alırsınız

Mustafayal

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Eylül 20, 2020, 04:58:54 ÖÖ
4 hafta gecmisti basvurudan sonra Ilk Maili türkiyeye yazdim 4-6 hafta sürüyo evraklarin ulasmasi orginallerini yollyuoruz lütfen sabredin ...almanyayi aradim daha gelmedi gelmeden bisi yapamam bizde ortalama 2 hafta suruyo denildi...6 hafta gecti tekrar almanyayi aradim gelmedi dedi ...busefer türkiyeye tekrar Mail yazdim daha almanyada isleminiz sürüyo lütfen bekleyiniz Haber geldiginde biz size Haber vericez bunun gibi bisi geldi ...ondan sonra zaten almanya ertesi gunu Mail yazdi bana evraklar geldi bana sunu sunu getirin gelir felan bende hatta kadina söledim Ben alman vatandasiyim ve dogmamis cocuk üzerinden biz basvuru yapmistik daha kolay oluyo diye neyse Kadin dedigi geliri hedapliyoruz siz mecbursunuz esiniz icinde para kazanmaya cocuk dogduktan sonra gelir hesaplanmaiyo ve daha cocuk dogmadi ...Ben herseyi Mail olarak istediklerini yolladim
Bi hafta sonra cevp geldi geliriniz yetmiyo Malesef daha onaylamiyorum cocugunuz dogana kadar islemleri bekletiyorum tüekiyeyede Mail yazdim islemeri cocuk dogsna kadar bekleiticemi diye bana dogum belgesini getirin ozaman onayliyim dedi ...dogumada ozaman 6-7 hafta vardi daha avukata sordum öyle bisi yok gelirini arastirsalar bile onaylamalari lazim ama biz avukta vermedik zatn au kaldigi icin avukata versek zatn bi okadr daha sürermi yazismalar felan ...zatn bekliyoruz doguma son bi 10 günüm kaldi ortalama ondan sonra insAllah Burda ...esimin vizesi var c tipi gecenlerde konsoloslgun sayfasinda okuduk c tipi vizesi olanlar gelebilir diye almanyaya iste dogum dugun cenaze diye Mail yazdik gene konsolosluga izin ucus izni passport bide bize geri cevabi Doktordan kagit getirin sizinde isminiz yazicak dogum Nezaman diye neyse yollaidk onuda ertesi günü bize gelen cevp biz karar vermiyoruz almanya sinir polisi karar veriyo ucus iznini orayi arayin yada Mail yazin derdinizi anlatin...ne sacma Eger Sen izin vermiyodunda Neden bizden doktordan kagot istedin ne yaptiklari belli degil ugrastieiyolar iste ...siz haftda birgun almanyayi arayin ne durumda diye ama dedigim gibi genelde burasi uzatmyio esimin basvuru tarihi 29 hazirandaydi agustosun sonuna dogru iste Mail geldi islemerinizi durduruyiruz diye ortalama Iki ay surdu

Kazan net ne Kadar istediler ? Sizin Kazanc Netto ne Kadar?

Mustafayal

Kazanc ne Kadar gosterdiniz ? Netto kac para Kazanc gereklyordu?

Londa

Arkadaşlar size danışmak istedim bişey var ben 15 ekim 2019 da almanya aile birleşim vizesine ankaradan başvuru yaptim eşim istenilen tüm belgeleri teslim etti ama hala bekliyorum almanyadaki yabancılar dairesine mail gönderdim bana geri döndüler  evraklarınız işlemde işlem süresi hakkında bilgi verilemez diye geri dönüş yaptılar mailime cevap. Size sormak istediğim benim bi oğlum var onunla yaptim başvurumu eşim türk vatandaşı şimdi tekrar hamileyim eğer vizem çıkmadan doğum burda olursa vizemgeçersizmi sayılır bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim bu yüzden sıkıntılıyım biraz.

Mustafayal

Vize basvurusu yaptiniz mulakat bitti auslanderbehörde esinizden  istedikleri göcmen Bürosu ::
Prosedür
Almanya'ya girmeden önce, kendi ülkenizde ulusal vize başvurusunda bulunmalısınız .
Ülkeye girdikten sonra, vizeniz sona ermeden önce göçmenlik makamlarına yazılı olarak oturma izni başvurusunda bulunmalısınız.
Daha sonra oturma izni veya ret mektubu alacaksınız.
Daha fazla içerik göster
Gerekli belgeler
Pasaport ve vize gerekliliklerinin yerine getirildiğinin kanıtı
Güvenli geçim kaynağının kanıtı
Sizi sınır dışı etmekle ilgilenmediğinin kanıtı
Federal Almanya Cumhuriyeti'nin menfaatlerini tehlikeye atmadığınızın kanıtı
Halihazırda Almanya'da yaşayan aile ferdinizin ikamet izninin kanıtı
Yeterli yaşam alanının kanıtı
Aile üyeliğinin kanıtı (örneğin doğum ve evlilik cüzdanı, kayıtlı bir hemcins birlikteliğinin kanıtı)
eşlerin yeniden birleşmesi durumunda:
Her iki eşin asgari yaşının kanıtı
Katılan kişinin basit Almanca becerilerinin kanıtı
16-18 yaş arası çocuklar da katılırsa:
Ebeveynlerle aileye giriş kanıtı veya
Almanca dil becerilerinin kanıtı veya olumlu bir entegrasyon öngörüsü veya
Özel zorlukların kanıtı
Not: Hangi diğer gereksinimleri karşılamanız gerektiğine bağlı olarak, sorumlu kuruluş ek belgeler talep edebilir.

Hamburg001

Merhaba,

Ben de 21 Eylül'de İstanbul konsolosluğuna evraklarımı teslim ettim. Eşim Alman vatandaşı ve Hamburg'da yaşıyor. Ortalama ne kadar sürede vizem sonuçlanır?

Mustafayal

Alıntı yapılan: Hamburg001 - Eylül 23, 2020, 02:35:50 ÖS
Merhaba,

Ben de 21 Eylül'de İstanbul konsolosluğuna evraklarımı teslim ettim. Eşim Alman vatandaşı ve Hamburg'da yaşıyor. Ortalama ne kadar sürede vizem sonuçlanır?

İnstagram adresi? DM den yazarsan

Aya90

Son dönemde sanırım kimseye bir vize gelmedi bir bilgisi olan var mı veya herhangi bir cevap alan ?

Aya90

Bu sabah pasaportum elime ulaştı öalesef arkadaşlar red geldi maaştan dolayı 🥺

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 25, 2020, 03:24:15 ÖS
Bu sabah pasaportum elime ulaştı öalesef arkadaşlar red geldi maaştan dolayı 🥺

Neden nekadar  Maas?

Aya90

Mustafayal

Mustafayal

Yabancılar şubesi mi onaylamadı ne demişler benim eşimden de 3 aylık kazanç istemişler nekadar gerekli?

Aya90

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 25, 2020, 04:16:50 ÖS
Yabancılar şubesi mi onaylamadı ne demişler benim eşimden de 3 aylık kazanç istemişler nekadar gerekli?
ne kadar gerektiğini söylememişler sadece yetersiz olduğunu belirtmişler

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 25, 2020, 04:24:16 ÖS
ne kadar gerektiğini söylememişler sadece yetersiz olduğunu belirtmişler

Kaç para kazanıyor eşin ? Almanya'da
Sen bilmiyormusun kaç para geliri?
1500 Euro 2000 Euro kaç para net kazanç?

Aya90

Alıntı yapılan: Mustafayal - Eylül 25, 2020, 04:26:25 ÖS

Kaç para kazanıyor eşin ? Almanya'da
Sen bilmiyormusun kaç para geliri?
1500 Euro 2000 Euro kaç para net kazanç? Net kazanç 1700 küsür

Mustafayal

Alıntı yapılan: Aya90 - Eylül 25, 2020, 04:27:02 ÖS

Normalde 1700 Euro iyi kazanç bu iş neden olmamış ilginç kira düştükten sonra 400 Euro kişi başı  yetiyo