2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hamburg001

Alıntı yapılan: Londa - Ekim 09, 2020, 11:51:43 ÖS
bugün pasaportum kargoya verilmiş inşAllah hayırla sonuçlanır pasaportum geldiğinde sonucu yazarım

geldi mi pasaportunuz ?

Londa

Alıntı yapılan: Hamburg001 - Ekim 10, 2020, 06:50:45 ÖS
geldi mi pasaportunuz ?
yok daha beklemedeyim kargo şubesindeymiş takip ediyorum

Gumu17

20 Ağustos'ta başvuru yaptım ama konsolosluğu aradım 3 ay sürer dedi bavyera eyaleti yoğun mu yoksa sıralama sistemi mi farklı anlamıyorum

Monte Kristo Kontu

Başvuru yapalı 3 hafta oldu hiçbir haber yok henüz, vize görüşmemde çok kötü geçmişti, bir çok vize reddi vardı daha önceden. Pek umudum yok açıkçası

Nesibi

Alıntı yapılan: Gumu17 - Ekim 12, 2020, 09:32:14 ÖÖ
20 Ağustos'ta başvuru yaptım ama konsolosluğu aradım 3 ay sürer dedi bavyera eyaleti yoğun mu yoksa sıralama sistemi mi farklı anlamıyorum
Bavyera normalde uzun sürüyor ki suanda koronadan dolayi daha bir uzun sürecektir. Ben 4 ayda almistim vizemi 2 sene oluyor. Oyuzden biraz sabretmeniz gerekecek. Hayirlisi olsun hakkinizda umarim cabuk elinize ulasir.

Londa

Bugün pasaportum geldi malesef red vermişler eşimden evrak istedik diyolar eşimde ben bütün evrakları teslim ettim diyo eksik evraktan dolayı red vermişler

Metin82

Adınıza üzüldüm sizde bir senedir beklıyorsunuz emeğiniz boşuna gitmesin itiraz edin karara

Aya90

Alıntı yapılan: Londa - Ekim 13, 2020, 05:51:16 ÖS
Bugün pasaportum geldi malesef red vermişler eşimden evrak istedik diyolar eşimde ben bütün evrakları teslim ettim diyo eksik evraktan dolayı red vermişler
çok geçmiş olsun aynı duyguyu yaşadım ve iyi biliyorum hayla devam etmekte olan bir itiraz dilekçem var sabırlı olun ve daha güçlü olun elbet gececek bu daima savaşabilmek gerekir yılmadan ucunda kazanabileceğiniz güzel günlerin umudu ala bitmesin yüreğinizde her kışın bir Baharı vardır baharı bekleyin mutlaka gelecek o günler 🤗☺️

Monte Kristo Kontu

Alıntı yapılan: Londa - Ekim 13, 2020, 05:51:16 ÖS
Çok geçmiş olsun 1 yıl bekletilip redmi verilirmiş, çok üzücü bir durum. Eskiden evlenen herkes almanyaya giderdi, şimdi turist vizesi gibi yaptılar

Hamburg001

Aya90

Alıntı yapılan: Monte Kristo Kontu - Ekim 13, 2020, 08:14:58 ÖS
Çok geçmiş olsun 1 yıl bekletilip redmi verilirmiş, çok üzücü bir durum. Eskiden evlenen herkes almanyaya giderdi, şimdi turist vizesi gibi yaptılar
sebebi yine bizim insanımız oraya giden insanlarımızın yaptıkları ve sahte evliliklerin coğalması şuan acısını biz çekiyoruz bu durumun.

Londa

Çok sağolun gerçekten çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra böyle oldu ama vazgeçmeyeceğim hicbir şekilde çünkü bana vermek zorundalar onlar yüzünden çocuğum babasız büyüyor

seraf

seraf

Alıntı yapılan: Aya90 - Ekim 13, 2020, 09:31:24 ÖS
sebebi yine bizim insanımız oraya giden insanlarımızın yaptıkları ve sahte evliliklerin coğalması şuan acısını biz çekiyoruz bu durumun.
evet

seraf

Alıntı yapılan: Londa - Ekim 13, 2020, 10:17:56 ÖS
Çok sağolun gerçekten çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra böyle oldu ama vazgeçmeyeceğim hicbir şekilde çünkü bana vermek zorundalar onlar yüzünden çocuğum babasız büyüyor
çok üzüldüm sabredin ben de bekleme sürecinde yim ama hic umudum yok nedense.. insanları ne hale sokuyorlar perişan olduk benim De çocuğum babasız büyüyor Allah yardımcmz olsn.hangi belge eksikmiş 😑

Monte Kristo Kontu

Alıntı yapılan: Aya90 - Ekim 13, 2020, 09:31:24 ÖS
https://m.facebook.com/kaynakalmanca/photos/a.566800216745371/2106236169468427/?type=3&source=54 1 haftada vize vermişler, bu nasıl iştir

golyat

Alıntı yapılan: Gumu17 - Ekim 12, 2020, 09:32:14 ÖÖ

Merhaba, Benimde 23.09 başvurum. Bavyera eyaleti Freising şehri sizin hangi şehir. Sizin evraklarınız ulaşmış mı almanyaya?