2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seraf

Alıntı yapılan: ahmetkaragözcüler - Ekim 15, 2020, 11:18:38 ÖÖ
direk elinize pasaport gelince biliyorsunuz red olduğunu. eksik evraklar geldiğinde aceleci davranmayıp. evrakları tamamladıktan sonra başvuru yapmak daha iyi sonuç elde ediyor.
Eksik belgenin ne olduğunu bile söylememişler...önce eksik neymişş öğrenip tamamlayıp dilekçeyle beraber vermek gerekir bence de ...benim de 90 gün dolmak üzere hala ses yok 91.günde arayıp sorabiliyormusum konsolosluğa

Londa

Alıntı yapılan: seraf - Ekim 15, 2020, 01:19:30 ÖS
  Eksik belgenin ne olduğunu bile söylememişler...önce eksik neymişş öğrenip tamamlayıp dilekçeyle beraber vermek gerekir bence de ...benim de 90 gün dolmak üzere hala ses yok 91.günde arayıp sorabiliyormusum konsolosluğa
Konsolosluğa mail atın ama almanca olarak kesinlikle cevap veriyolar telefonla fazla bilgi vermiyolar mail atın 90 gün beklemenize gerek yok mail için ekranlarınız almanyaya gitmismi

seraf

Alıntı yapılan: Londa - Ekim 15, 2020, 01:24:10 ÖS
Konsolosluğa mail atın ama almanca olarak kesinlikle cevap veriyolar telefonla fazla bilgi vermiyolar mail atın 90 gün beklemenize gerek yok mail için ekranlarınız almanyaya gitmismi
Evraklarım Almanyaya başvurumdan 1 ay sonra gitti .eşim tamamlayıp verdi 5 eylülde. bütün bu süreçler 90 günü doldurmadan konsoloslugu aramayın dedikleri için günün dolmasını bekliyorum.eşim De bugün ausländerbehörde arayıp bilgi almaya çalışacak.öncesinde aradı açmadilar email yazdı 1 hafta once ama cvp vermediler. ..

Hamburg001

Merhaba,
Benim sürecimde yeni gelişme var.

Bugün eşime kağıt gelmiş sonuç evrağını 13.10.2020 tarihinde Konsolosluğa gönderdiklerini gizlilik nedeniyle olumlu veya olumsuz cevap veremediklerini belirtmişler.

21 Eylül 2020 Başvuru tarihi
28 Eylül 2020 Eşimden evrakların istenmesi
5 Ekim 2020 Eşimin evraklarını gönderdi
8 Ekim 2020 Yabancılar şubesi henüz benim evraklarımın yabancılar şubesine ulaşmadığını bildirdi.
13 Ekim 2020 Yabancılar şubesi Konsolosluğa evrakları gönderdiğini bildirdi.

seraf

Alıntı yapılan: Hamburg001 - Ekim 15, 2020, 07:10:10 ÖS
Merhaba,
Benim sürecimde yeni gelişme var.

Bugün eşime kağıt gelmiş sonuç evrağını 13.10.2020 tarihinde Konsolosluğa gönderdiklerini gizlilik nedeniyle olumlu veya olumsuz cevap veremediklerini belirtmişler.

21 Eylül 2020 Başvuru tarihi
28 Eylül 2020 Eşimden evrakların istenmesi
5 Ekim 2020 Eşimin evraklarını gönderdi
8 Ekim 2020 Yabancılar şubesi henüz benim evraklarımın yabancılar şubesine ulaşmadığını bildirdi.
13 Ekim 2020 Yabancılar şubesi Konsolosluğa evrakları gönderdiğini bildirdi.
masAllah ne güzel süreç hızlı işlemiş biz aylardır bekliyoruz 😔 insAllah  sonucunuz olumlu olur... buarada hangi yabancilar subesi? benimki Berlin😒

Hamburg001

Tesekkurler insAllah sizinki de olumlu olur. Hamburg yabancilar subesi.

Benimki gibi bilgi gelince ortalama ne kadar surede pasaport geliyor bilgisi olan var mi ?

Nesibi

Alıntı yapılan: golyat - Ekim 14, 2020, 08:09:03 ÖÖ
Merhaba, sizin hangi şehirdi 4 ay sürmüştü?
Münih icin 4 ay sürmüstü.

seraf

Arkadaşlar biz ausländerbehörde aradık kadın demiş ki oturumunuzu veren yerden haber bekliyorum kesinleşmesi lazım demiş sonra ailene bakacağız demiş ve iş yerine bağlı oturumun demiş .işini değiştirmişsin demiş.B1 falan demiş eşim anlamamış almanca si çok yok işte çalışmaktan kursa az gitmişti..

Monte Kristo Kontu

25 gün oldu başvuru yapalı, dün konsolosluğa mail gönderdim. Bugün cevap geldi, evraklarınız yabancılar dairesine gönderilmiştir, 90 gün sürebilir lütfen bir daha sormayınız mail göndermeyiniz yazmışlar

Tayni

Arkadaşlar merhaba herkese, 7 eylülde istanbuldan başvuru yapmıştım ama halen ses yok, bu süre içerisinde eşimin hamile olduğu bilgisini edindik, sizce doktordan bir belge alıp bunu konsolosluğa mail ile göndermeli miyim ? Yada direk fiziki olarak mı sunmak gerekli ? Olumlu bir etkisi olur mu ? Bigi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. Allah herkese sabır versin.

Monte Kristo Kontu

Alıntı yapılan: Tayni - Ekim 16, 2020, 05:30:07 ÖS
Arkadaşlar merhaba herkese, 7 eylülde istanbuldan başvuru yapmıştım ama halen ses yok, bu süre içerisinde eşimin hamile olduğu bilgisini edindik, sizce doktordan bir belge alıp bunu konsolosluğa mail ile göndermeli miyim ? Yada direk fiziki olarak mı sunmak gerekli ? Olumlu bir etkisi olur mu ? Bigi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. Allah herkese sabır versin.
Bir haftada vizesini alanıda biliyorum 15 ay bekleyenide, bunu neye göre yapıyorlar bilmiyorum. Heralde şansa kadere kalmış.

Hamburg001

Arkadaşlar pasaportum kargoya verilmiş .

seraf

Alıntı yapılan: Hamburg001 - Ekim 16, 2020, 09:10:20 ÖS
hadi hayırlı haberler alasiniz. ..ne kadar beklemistiniz?

Hamburg001

Alıntı yapılan: seraf - Ekim 17, 2020, 12:10:26 ÖÖ
hadi hayırlı haberler alasiniz. ..ne kadar beklemistiniz?

21 Eylül de başvurmuştum

Monte Kristo Kontu

Alıntı yapılan: Hamburg001 - Ekim 16, 2020, 09:10:20 ÖS
Büyük ihtimal vizeniz onaylanmıştır, bizi ne arayan oldu ne soran, ne evrak isteyen.

Hamburg001

21 Eylül'de başvurduğum aile birleşimi vizesi  bugün geldi. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşAllah.

Metin82

Hayırlı olsun çok hızlı süreç işlemiş. Eşiniz Alman vatandaşımı?