2020 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan Maid, Ocak 12, 2020, 09:39:49 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Toprak14

Merhaba arkadaşlar kimse bana yardımcı olmamıştı yani hiç yorum yapılmadı eski kişiler sohbet etmişlerdi tabi olabilir ama burda bir çok insan sizin değerli yorumlarinizla mutlu olup umut ediyor.Ben Çocuğum üzerinden başvuru yaptım 4 aydır sadece randevuyu bekledim 17 kasım yani dün vize görüşme mi yaptım evraklarını tam verdim fakat konsolosluğu ilk girdiğinizde evraklari ayıran bayan ek yazı mektup sigorta hiçbirini görüşme yaptığım kişiye vermedi o kadar masraf yaptikki düşünün.Ben alman vatandaşı çocuğun yanina göç olarak başvurdum ne dil ne sağlık sigortası hiç bişey istemediler.Barkodlu bir kağıt verdiler sizde istenen bişey olursa diye buraya mail atarsınız diye o kadar bakalım ne zaman çıkacak ama benim gibi başvuranlara sorun çıkarmıyorlar bunu bilin yazmak istedim.Ayrıca çocuk türkiyede ikameti almanyada yok olmasına rağmen eksik evrağiniz yok dendi.Umarım erken çıkar vizemiz 3 hafta 6 hafta en erken dendi tabi görücez.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

s.yilmaz

slm arkadaslar, bizde bekliyoruz uzun zamandir. idata basvurusu  7 eylülde yapti esim, 14 ekim evraklar istenildi ve hala bir cevap yok.rabbim eslerimizi en kisa zamanda sevdiklerine kavustursun.

Aya90

Alıntı yapılan: melo1903melo - Kasım 18, 2020, 04:46:22 ÖS
Bugün izmir alman konsoloslugu tarafından arandım 3 aylık seyahat saglık sigortası istediler acaba bu olumlu birşey mi genelde aile birleşim vizesinde istenmiyor diye biliordum neden istediler acaba.
ooo hayırlı olsun gözün Aydın darısı bizim başımıza inşAllah böyle arananların hepsine vize verildi 🙏🙏😁

Aya90

Alıntı yapılan: s.yilmaz - Kasım 18, 2020, 07:35:19 ÖS
slm arkadaslar, bizde bekliyoruz uzun zamandir. idata basvurusu  7 eylülde yapti esim, 14 ekim evraklar istenildi ve hala bir cevap yok.rabbim eslerimizi en kisa zamanda sevdiklerine kavustursun.
bir mesaj at yada eşiniz oradaki belediyeyi arayıp son durumu öğrensin

Aya90

Birer birer eksiliyor herkes bir ben kaldım ortasında karanlığın...

ahmetkaragözcüler

Alıntı yapılan: Aya90 - Kasım 20, 2020, 11:27:00 ÖÖ

ben varım daha kardeşim. bizden de ses yok

Metin82

Bende burdayım 13 aydır 👋🏼🤦🏻‍♂️

Aya90

İnşAllah en yakın zamanda hepimizin yüzü Güler de eşlerimize kavuşuruz 🙏

Aya90

Alıntı yapılan: Metin82 - Kasım 20, 2020, 04:04:10 ÖS
Bende burdayım 13 aydır 👋🏼🤦🏻‍♂️
bende aynı durumdayım ilk başvurum maaştan dolayı Red geldi şimdi itiraz ettik durumu bekliyoruz

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Aya90 - Kasım 20, 2020, 11:27:00 ÖÖ

Yanliz degilsin 😉

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Aya90 - Kasım 20, 2020, 06:07:59 ÖS
İnşAllah en yakın zamanda hepimizin yüzü Güler de eşlerimize kavuşuruz 🙏

Bizim vize ulasti bugun sükürler olsun darisi sizlerin basina insAllah 🤲

Aya90

Alıntı yapılan: Stuttgart12345 - Kasım 20, 2020, 08:40:22 ÖS
Yanliz degilsin 😉
bekliyorum özlemle bekliyorum ve rabbime şükürler olsun sizin gibi temiz yürekli insanlar tanıdım gerçekten iyiki tanımışım sizlere 🤗☺️

Metin82

Metin82

İş değişikliğinden ötürü yine 3 aylık maaş bordrolarını istediler geçen hafta teslim ettik bakalım ne olacak. İş anlaşmasıda süresiz acaba ne zaman sonuçlanır bekliyoruz 🤔

Aya90

Alıntı yapılan: Metin82 - Kasım 21, 2020, 12:43:08 ÖÖ
İş değişikliğinden ötürü yine 3 aylık maaş bordrolarını istediler geçen hafta teslim ettik bakalım ne olacak. İş anlaşmasıda süresiz acaba ne zaman sonuçlanır bekliyoruz 🤔
yine cevap vermesi en az 1 ayı bulur diye tahmin ediyorum sizin için ☺️ İnşAllah güzel haberler alırsınız

Stuttgart12345

Alıntı yapılan: Aya90 - Kasım 20, 2020, 09:41:41 ÖS
bekliyorum özlemle bekliyorum ve rabbime şükürler olsun sizin gibi temiz yürekli insanlar tanıdım gerçekten iyiki tanımışım sizlere 🤗☺️
Sagol Allah olsun sizlerdende insAllah geldigindede ailecek görüsürüz bizlerde iyiki sizleri tanimisiz bu zamanda dogruduzgun iyi niyetli insanlar la karsilazmak zor guvenmek

melo1903melo

21.10.2020 izmir kons başvuru       24.10.2020 eşime mektup gitme     6.11.2020 eşimin istenen evrakları hamburg yabancılae şubesine göndermesi                                    21.11.2020 pasaportum geldi toplamda 1 ay totalde ikinci başvurum oldugu için 8ay inanın bu grup belki binlerce kez girdim çıktım bir umut ısıgı olarak hep buradan birşeyler çıkarma umuduyla birbirimizi hiç tanımasakta burada gercekten birbirimize olan destek cok özel ve anlamlı idi ...vizesini bekleyen arkadaslar biliyorum bu mesaj sizler icinde bir umut bir ümit ısıgıdır tünelin sonu gözüktügünde ışık her zaman vardır o yüzden umudunuzu asla kaybetmeyin hepinize sabır ve iyi dileklerimi iletiyorum özellikle bir parantez 'aya' kardes bu mesajı okuyacagını biliyorum yüzünde bıir tebessüm bırakacagımı biliyorum sıradaki sensin dostum hersey cok güzel olacak arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum