Abschiebung

Başlatan Nazire, Ocak 11, 2008, 03:38:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suc isleyen yabancilar yurtdisi edilsinmi

Yurtdisi edilsin
1 (14.3%)
Yurtdisi edilmesin
6 (85.7%)

Toplam Oy Verenler: 6

Nazire

Ausweisung nur unter „außergewöhnlichen Umständen“

„Jede Abschiebung muss nach dem Prinzip des EU-Rechts eine Ausnahme bleiben“, sagte Pollet. Nach einem Überfall von zwei ausländischen Jugendlichen auf einen Rentner in München hatte Hessens Ministerpräsident Koch eine schnellere Abschiebung von Straftätern gefordert.

Yabancilar suclu durumlarda yurdisi edilenicek, bu duruma siz nasil karsiliyorsunuz.
Benim fikrim ise: ben dogru bulmuyorum, burda büyümüs bir insanin, suc isledeginde almanya sorumlu olmasi gerekiyor, problemi baska ülkeye yüklemesini yanlis görüyorum, siz nasil düsünüyorsunuz.

khoLpa$aLı

bence işlediği suça bağlı yüz kızartıcı bir suçsa hemen sınırdışı olsun bence sevgilerle...

Nazire

Fakat sinirdisi oldugunda, mesela türkiye, yani türkiyemi suclu insanlarla ugrassin.
Sonucta almanya büyümüs, sadece ailesi sorumlu degildir suclu olmasina, yasadigi devlette sucludur bence bu durumda.

khoLpa$aLı

ben o bakımdan sölemedim eğer bu tür bi suçtan orda yargılanırsa bence iyi olmaz gelsin kendi vatanında kendi insanlarının yanında çeksin cezasını geçen tv de izledik alman bir vatandaşın halini tüm dünyaya rezil oldu ve almanyayı rezil etti bir Türkün bu duruma düşmesini ben hiç istememm.

yücel

197

Bence sinirdisi etme haklari yok, insan bir suc isledi diye dogup büyüdügü yerden ayiramazsin. Ben bunu cok sacma buluyorum, sucu islediyse islemis, cezasini verirsin; hapisse, hapse atarsin; tazminatsa, ödersin ve biter!

Sizce haksiz miyim arkadaslar?? ;D

yücel

Alıntı yapılan: 197 - Ocak 11, 2008, 11:52:01 ÖS
Bence sinirdisi etme haklari yok, insan bir suc isledi diye dogup büyüdügü yerden ayiramazsin. Ben bunu cok sacma buluyorum, sucu islediyse islemis, cezasini verirsin; hapisse, hapse atarsin; tazminatsa, ödersin ve biter!

Sizce haksiz miyim arkadaslar?? ;D

Haklisin Dostum ama alacagin yook  ;D

197

Neyse en azindan beni hakli buldugun icin tesekkür ederim! ;D

PELSIN

Alıntı yapılan: Nazire - Ocak 11, 2008, 03:49:48 ÖS
Fakat sinirdisi oldugunda, mesela türkiye, yani türkiyemi suclu insanlarla ugrassin.
Sonucta Almanya büyümüs, sadece ailesi sorumlu degildir suclu olmasina, yasadigi devlette sucludur bence bu durumda.  Bende Nazire ark. gibi düsünüyorum.                                                                                                  Almanyada büyümüs ve suc islemisse problemi orda cözülmelidir.sucu isleyen birey, hangi halktan olursa olsun fark etmiyor ama yurtdisi edilmesi,dogru bir cözüm degil.Aklima su geliyor, calisan,üreten bireyler bende kalsin ama en ufak problem yaratan gitsin kurtulayim.Cözümsüz bir yaklasim diye düsünüyorum

Nazire

Aynisini bende düsünüyorum, problem yapan ciksin disariya, yabancilarin uyum saglamasini istiyorlar, fakat problemlileri disariya atmak istiyorlar, peki alman olunca degisik davraniliyor, bunu kabullenemiyorum. Politikde insanlara ayirim olursa bu normal halki da böyle düsünmesine yol acar. Bazi türklerimiz bile artik böyle düsünmeye basladi problemliler disariya........
Medeni düsünce bu olamaz........