Alman Konsoloslukta sınava giren arkadaşlar?

Başlatan efekentli_09, Ocak 11, 2008, 09:52:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efekentli_09

Bildiğim kadarıyla Geothe'de ki sınava girmeden de yani A1 belgesini almadan da Konsolosluğun denetiminde Aile bileşimi yoluyla da gidilebiliyormuş.

Kendimi hazır hissetmediğim için Ocaktaki sınava girmedim.şubat kontenjanı ise çokdan dolmuş.Bana şimdi Mart'a gün veriyorlar ama Mart benim için çok uzun süre.

1 ay sonra Geothe'nin yaptığı sınavda A1 i alabileceğime inanıyorum ama sınava gireceğim en erken zaman 2 ay. Konsoloslukta ki sınav hakkında bilgim olsa müracaat etcem hemen. Ama orda ne gibi şeyle karşılaşacağımı da bilmiyorum.

şimdi sizden ricam...
Konsolosluk yoluyla Aile bileşimi vizesini almış arkdaşlar varsa yazsınlar istiyorum

nisanur

ya benim anlamadığım şubat nasıl doldu siz hangi şehirde gireceksiniz acaba

efekentli_09

İzmirde girecektim ama nerde.İnşAllah yeni bi sınav daha açarlar şubatta yoksa yandık walla

nisanur

izmiri bilmiyorum ama ankarada öyle bişey yoktur umarım

efekentli_09

Sınav için ayrılan kontenjan dolunca ne olacağını bilmen lazım. O kadar çok başvuru yapılıyor ki müracaat için geride kalanların beklemesi gerekecek artık uzun bi süre. Yani aynı ay içinde 1 den fazla sınav yapmaları gerekiyor yada halen sınav yapılmakta olan 3 ilin dışana da çıkmaları gerekiyor. Her ne kadar da uyum sorunu adı altında yapılıyorsa bu sınav belki de esas noktaya gelmek üzere. Yani uyum diye gösterilen sbu sınav talebi karşılayamamakla birlikte  belki de gerçekte ki en büyük uyumsuzluğu yaşatacak

nisanur

ya benim anlamadığım ocak ayı dolmadan subat nasıl dolmus anladınmı demek istediğimi

efekentli_09

Ocak ayı için ben yaklaşık 1 ay öncesinden yer ayırttım tıpkı otobüs bileti ayırtırır gibi ;D benle birlikte benim dışımda sanırım 6 arkadaşım giremedi sınava yer olmadığı için yani ocak için şubata da giremiyorlar şuan anlayın artık ne istediklerini.
Baktılar A1 sınavını biz türkler bir bir geçiyorlar onlarda sindire sindire alacakalr artık almanyaya.aceleye getirmeden bıktırarak >:(

nisanur

pardon yenı anladım kusura bakma kafa kalmadı  sınav sitresinden  :( inşALLAH hayırlısı ile kayıt olup gecersin takma kafana

BuGRaHan34

Burada Okudukca iyice Stresse GiriYorum vaLla...Sevdiqim BunLari BiLmiYor onun Haberi oLsa Simdiden Oda Stresse girer..Ama Benim Ona oLan Sevgim Bu imtahanda Bana Cok Faydasi oLacak...Ona Kavusmak icin Gecemi Gündüzüme Katacam Bu A1 BeLqesini aLacam..

BuGRaHan34

Önce Bu A1 BeLqesinimi aLmak Lazim...Yoksa Müracat ediLiyorda OnLar Gün VeriYor O Tarihe kadar A1 BeLqesini aLip GeLin DiyorLar,Bu Kisimi BiLen varmi ArkadasLar...

fırtına

Merhaba Arkadaşlar,
Sınavı girdikten sonra ne kadar sürede sonuçlar açıklanıyor?
Bilen var mı?
Teşekkür Ederim.

efekentli_09

Alıntı yapılan: BuGRaHan34 - Ocak 12, 2008, 10:45:52 ÖÖ
Önce Bu A1 BeLqesinimi aLmak Lazim...Yoksa Müracat ediLiyorda OnLar Gün VeriYor O Tarihe kadar A1 BeLqesini aLip GeLin DiyorLar,Bu Kisimi BiLen varmi ArkadasLar...
Yok kardeş öle bi şey. Yani sen önce A1 sertifikasını alacan ondan sonra müracaat edecen. şahsen ben aradım Konsolosluğa da ordan biliyorum. Evrakları teslim edip A1 i alınca hemen gidebilir miyim düşüncesindeydim ama olmuyormuş. A1 i aldıktan 3 yada 4 hafta sonra vizen olumlu sonuçlanırsa anca gidebiliyorsun

efekentli_09

Alıntı yapılan: fırtına - Ocak 12, 2008, 01:28:46 ÖS
Merhaba Arkadaşlar,
Sınavı girdikten sonra ne kadar sürede sonuçlar açıklanıyor?
Bilen var mı?
Teşekkür Ederim.

Normal şartlarda En fazla 1 hafta sürüyo sonuçların eline ulaşması.