almanca pratık yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?

Başlatan angelina1108, Kasım 03, 2007, 12:18:56 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuysal71

Hallo
Ich heisse Turhan, wohne in Yalova, bin am 20.11.1977 in Deutschland geboren. Als ich 9 Jahre alt bin, sind meine Familie nach der Türkei züruckgekommen, deshalb konnte ich nicht zuviel Deutsch lernen. Im 2004 war ich in Deutschland für 1 Jahr, bin ich bei meiner Schwester geblieben und habe ich eine Deutschkurs besucht. Also ich habe meine Deutschkenntnisse noch ein bischen verbessern. Ich arbeite noch Deutsch. Wenn jemand mit mir schreiben möchtet, kann man mir msn schreiben. Mein msn ist turhan_uysal@hotmail.de
Alles gute.

yigit977

hallo

wer will mit mir chatten, um Deutsch zu verbessern. schickt mir privat nachricht.. egal wie.. über MSN oder hier im raum. aber regelmaßig..

Tony

Hallo ihr lieben,

ıch bın der tony lebe jetzt seıt 4 monaten ın istanbul spreche flıessend deutsch und türkısch.Ich suche menschen dıe deutsch sprechen und mıt dem ıch meınen fraızeıt gestalten kann.

gruss Tony

fbsahin

www.hueber.de bu sıteden faydalanabılırsınz dıer tpoıklerdede verılmıstı ama brda da yazmakta fayda var :) kolay gelsın sıteyı actıgınızdca bır suru ubung yapabılecegınız lınkler var

Spyxxx

banada böyle birşey lazım sürekli almanca konuşabileceğim biri konuşarak geliştirmek istiyorum
a1 seviyesine daha yeni başladım   akk ve dat   ları yeni öğrenim seviyesindeyim :D

Eslao

almanca sohbet siteleri var,biraz seviyesiz bi site var ama
www.knuddels.de denemekte fayda var,ayrıca Almandan cok baska milletler var :D

handsome_99

arkadaslar en yakın zamanda ınsAllah bende katılacagım aranıza bende su anda gecmek zorundayım su almancayı hazırlıkta devamsızlıktan sınıfta kaldım okuldan attılar sımdı ders calısıyorum dıl bılgısını ogrendıkten sonra bende sızler ıle konusmama ızın verırsenız cok sevınırım sımdıden cok tesekkurler gorusmek uzere tschus

nachtigall

egee

BOL BOL HİKAYE OKUMAK,türkçe alt yazılı almanca film izlemek ve anlamakta güçlük çektiğimiz konuları,kelimeleri vs bu forumda paylaşabiliriz.bilen arkadaşlar hemen cevap vereceklerdir zaten,danke bu siteye emeği geçenlere...

Sessizligin_Sesi

wow ich bin wirklich fasziniert, wieviele leute doch deutsch lernen möchten. respekt leute, macht weiter so. wenn ihr eure ausprache verbessern wollt, dann würde ich euch gerne dabei behilflich sein. 

dokapin

arkadaslar sizlere bir tavsiyem olacak bilmiyorum siz nasıl karsılayacaksınız. benim bir radyom var müzigin yanısıra yazılı sohbet ortamı oluyor eger radyoda bulusursak cok iyi pratik yapabiliriz msn gibi ama 20-30 kisi aynı anda yazma imkanı var, pratik yapmak açısından iyi ama tabi sizlerim görüsü önemli nedersiniz ?

dokapin

hallo, ich haibe mustafa arbeite bei stadtverwaltung und larne deutschland

BuGRaHan34

PratiK Bir YoL BuLan Varsa Yazarmi Acaba..TskLer...[HaLa AkLim A1 de]

197

Alıntı yapılan: dokapin - Ocak 07, 2008, 09:11:10 ÖÖ
hallo, ich haibe mustafa arbeite bei stadtverwaltung und larne deutschland

Hallo, ich heiße (heisse) Mustafa, arbeite bei Stadtverwaltung und lerne Deutsch. :)

khoLpa$aLı

arkadaşlar almanca gazete kitap falan gibi bişeyler alın yararı olur

musti_can

ja natürlich  weeen sie  deutsch lernen  wissen   müssen sie   vilele übung  machen .

esma 41

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.