Dünyada Gerçekleşen En İlginç Ölüm

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 09, 2008, 02:10:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Alıntı yapılan: gütig - Ocak 13, 2008, 09:50:54 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 13, 2008, 09:22:43 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Ocak 13, 2008, 01:22:41 ÖÖ
Piramitler konusunda ciddimisin, yoksa alay mi ediyorsun Jentzsch ??? Saka yaptigini düsünerek hep gülüyordum ama artik ciddi oldugunu düsünmeye basladim  ::) :-\ Misir Piramitlerinin TR`den niye kacirildigini anlamasanda olur. Gereksiz bisey yani  ;D ;D ;D degil mi ne gerek var  ;D ;D
videoyu izledigimde cok komigime gitti,tabiki saka yapiyorum ;D nasil kacirabilirlerki koca piramitleri öyle degil mi..? Hem türkiye buna izin vermez,bi kere kacirsalar bile yurt disina cikaramazlar,görünür...koca piramit ne de olsa  ;D ;D ;D

;D ;D ;D hayy Allah iyiligini versin. ;D Sürekli ayni sakayi yapinca az kalsin inaniyodum, piramitler hakkinda bisey bilmedigine...Evet ne gerek var yani, Piramitler TR`de kalsin  ;D ;D ;D

Keske piramitleri bizimkiler yapmis olsaydi da, gezip görmek icin taaa Misir'a gitmek zorunda kalmasaydik!.. ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 13, 2008, 09:56:20 ÖS
Nasil yani?

Yani piramitleri cok merak ediyorum, ama Misir'da oldugu icin gidip göremedim hic... ;D

Eger Türkiye'de olsaydi gezip görebilirdik, degil mi ya? :D :D

gütig

gütig

Bilgisayarim galiba yavas... :embarassed: Cevaplar biraz gec geldi... Sorumu geri aldim  ::)

197

Alıntı yapılan: gütig - Ocak 13, 2008, 10:02:49 ÖS
Bilgisayarim galiba yavas... :embarassed: Cevaplar biraz gec geldi... Sorumu geri aldim  ::)

Benim hurda da yavasladi ya, sabahtan beri burdayim ondan olsa gerek ;D

jentzsch

;D ok sakayi cok uzattim benim bile kafam karisti onur da kizdi zaten,gütig de inanmaya basladi ;D

piramitler icin saka yaptim oh beeeeeeee ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 13, 2008, 10:07:10 ÖS
;D ok sakayi cok uzattim benim bile kafam karisti onur da kizdi zaten,gütig de inanmaya basladi ;D

piramitler icin saka yaptim oh beeeeeeee ;D ;D

Yok, yanlis anlama ben kizmadim, sakayla karisik söyledim sadece... InsAllah alinmadin.....

gütig

yok yok, kizmadik birbirimize. Ara sira böyle espriler lazim...

jentzsch

:D :D ayipettin onur kizmadim,gütig hakli arada bir lazim.. :)

lewo_58

jentzsch gardaşım oradaysan biraz konuşabilirmiyiz

197

lewo_58

khoLpa$aLı