Internette dolasan sacma sapan mailler...

Başlatan jentzsch, Ocak 14, 2008, 02:18:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

UYANIN ARTIK!!!

Yeter. Bu kadar saf olmayın artık. Bu kadar dikkatsiz davranarak milletin ekmeğine yağ sürmeyin artık. Saflığın boyutu ileri derecelerde...

Neden mi bahsediyorum? Tabii ki güzel memleketimin saf internet kullanıcılarından.

Sevgili arkadaşlarım.
1. Bir yere üye olduğunuz için fidan dikilmez!
2. Bir yerde oy kullandığınız için Türkiye'de bir kanun teklifi yasalaşmaz!
3. Bir maili 10 kişiye gönderirseniz dileğiniz yerine gelmez!
4. Bir maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz o maili microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz!
5. Evet bunu da gördük : Microsoft servetini falan dağıtmıyor arkadaşlar!
6. LC Waikiki satılmadı!
7. Domino's Pizza domuz yağı/eti kullanmıyor!
8. Gerçekte yardım bekleyen yanan bir çocuk yok. Varsa da aynı çocuk geçen sene zaten bir kez yanmıştı!
9. Hastanede kan bekleyen öyle bir vatandaşımız yok!
10. Kokakolayı tersten okuyup yorumlayabilen arkadaşlarımızı da ödüllendirmek istiyoruz.
11. Doları katlayınca pentagonun yanmış resmi oluyormuş. Az daha katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş. Evet arkadaşlar bunu da gördük ki

dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çok daha önce şu andaki halini almış :))
12. Bu maili sana yollayana da yolla. Dostluğumuz pekişsin diyenlere sesleniyorum. Aynı maili göndermeyin. Başka şey yollayın kardeşim!
13. Nike logosunda aslında Allah yazısı gizliymiş. Biz baktık. Göremedik :)
14. Türk polisi e-posta trafiğini takip etmiyor!
15. Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafından halk eğitim

merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.
16. MSN Listenize biri eklendiği taktirde ciddi problemlerle karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli

düzeydedir. Korkmanıza gerek yok. Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir :)
17. MSN paralı olmuyor. Logo mogo maviyken yeşile veya mora dönmüyor. Bir yere tıklamanız da gerekmiyor!
18. Erkek milletini yeren, kız milletini öven mailler erkek icadıdır. Maksat kız msn'i topalamaktır arkadaşlar!
19. israilli bilim adamlarının sivri sinek dna'sıyla oynayıp süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin türkiyede dahil dna

haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı... Tabi mesajın sonlarındaki damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişimi

kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır.
20. 1987'den beri dolaşan mail diye bir şey yoktur. O dönemde mail yoktu!
21. Klavyemizdeki "w, h, k, ğ" tuşları paralı olmayacak. Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın!
22. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!
23. Rus hackerler Türk hackerlara savaş falan açmadı. Açsa da ucu bize dokunmaz!
24. Sizi kimse telefonunuzu kontrol etmek için arayıp sizin kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz. Faturasını falan da sizin hesabınıza böyle bir

yöntemle geçiremez!
25. Tao öğretileri Allah'ın güzelliğini savunan şeyler değildir!

Bunlar bize ulaşanlar. Ulaşıp da aklımıza gelmeyen daha niceleri...

khoLpa$aLı

197

Tesekkürler jentzsch, bu tip mailleri sik sik aliyorum ve artik canima tak etti, bazilarini msn listemden silmeme ragmen, hâlâ mail gönderebiliyorlar ve bu da benim canimi ciddi ölcüde sikmaya basladi, maalesef sadece gelir gelmez silebiliyorum, yapabildigim tek sey bu.. Keske herkes bunun farkina artik varabilse....

emosh

aynı dert bendede var adamlar ç.dışı olmama rağmen yolluo böle saçmalıklar ve bazılarının da sonunda ALLAH rızası için yolluorum yazıo gerçekten sıktı artrık böle bi konu açılması güzel olmuş ellerine sağlık jentzsch 

gütig

Siz de e-mail adreslerinizi herkese vermeyin... Sorunu kökten cözmüs olursunuz...Bu kadar basit :)

emosh

evet sende haklısın ama napıyım senelerdir kullandığım adresim arada bi gereksiz kişileri siliorum ama çözüm olmuo

gütig

Siz onlari silseniz de onlar sizi görürler. Adreslerinizi degistireceksiniz o zaman.

emosh

ya aslında çok düşündüm ama zor gelio

197

Alıntı yapılan: emosh - Ocak 14, 2008, 11:40:58 ÖS
ya aslında çok düşündüm ama zor gelio

Ya bende adres degistirmektense, baska bir yol bulmali bu Msn programi, mesela, kisileri engelledigimizde maillerini de otomatik engellemis olsak, cok iyi olur! :D  Bunun icin bu program kuruculariyla iletisime gecmemiz lazim! ;D ;D

emosh

197

Alıntı yapılan: emosh - Ocak 15, 2008, 12:06:56 ÖÖ
ya eğer böle bişe olursa haberim olsun :D ;D

Zaten merak etme, onlar kendilginden mail atiyorlar.. ;D  Yeni sürümlerini tanitmak icin...  Eee nede olsa, reklam ock önemli bir sey.... ;D ;D

emosh

yani günümüz dünyasında :D herşey para valla D: ama ben maillere fazla bakmam ya :D

197

Alıntı yapılan: emosh - Ocak 15, 2008, 12:09:38 ÖÖ
yani günümüz dünyasında :D herşey para valla D: ama ben maillere fazla bakmam ya :D

Benim en sevdigim sey mail almak...... ;D ;D

197

emosh

jentzsch

Bu mail dün aksam bana sagolsun benim iyiligimi düsünen yada bilmiyorum beni lanetlemeye calisan bir arkadasimdan geldi.Bende maille 15 kisiye yollayacagima Almancax'a koyarim cok daha fazla kisiye ulasmis olurum diye düsündüm. ;D Simdi oturdum sabirsizlikla saat 1.42 yi bekliyorum.Bakalim ne olacak..?  ::)

Öyle birini bulunki ;
Size içten bir şekilde güzel olduğunuzu söyleyen;
Telefonu suratınıza kapadığınızda sizi geri arayan ;
Sizin uykuya dalmanızı seyretmek için uyumayan;
Sizi alnınızdan öpen;
Size en zor anlarınızda,sizi bulutların üstünde çıkarmak isteyen;
Arkadaşlarının önünde elini tutan;
Öyle birini bekleyin ki;
Size durmadan size sahip olduğu için kendini şanslı saydığını veya ne kadar önemsediğini hatırlatan;
Arkadaşlarıma dönüp 'aradığım o.....' diyen.....

Eğer bunu açtıysanız bunu geri yollamalısınız yoksa hayatınız boyunca kötü şansa mahkum olacaksınız.
Bu geceyarısı gerçek aşkınız sizi farkedecek.....
Yarın 1:42 civarı başınıza güzel birşey gelecek; bu heryerde olabilir.
Yani hayatınızın en büyük şokuna hazır olun.
Eğer bu zinciri kırarsanız, hayatınızın en önemli döneminde aşkınızla
ilişkinizde problemler çıkmak üzere lanetleneceksiniz.
Bu zinciri sürdürebilmek için 15 dakika içinde 15 kişiye yollayın

şems

ayy bu tarz şeylere çok sınır olyorum.mail adresime gunde 2-3 tane gelıyor bunlardan okumaktan zıyade sılmeye üşeniyorum....:)