Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

gütig

Sitenin cogunlugu CIMBOMLU cikti  ;D ;D he he ne güzel... Eh sasirmamak lazim, Türkiye`nin cogunlugu da CIMBOMLU zaten  ;D ;D ;D

emosh

ya zaten rekabete gerek yok heryerde açık ara farkla öndeyiz gerek taraftar gerek başka şeyler :D

demir

Başkentimizi unutmayalım
Ankaragüçlüyüz.
güçlüyüz.
Fenerbehçe sadece Renkdaşımız.

khoLpa$aLı

197

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 15, 2008, 01:31:53 ÖÖ
Alayına CİM BOM

Baska söze gerek yok!! :D

(Ya bu arada bu harfleri nasil büyülttün?;D)

khoLpa$aLı

tabelada hepsi mevcut onur anlatmayla anlayamassın kurcala biraz öğrenirsin

197

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 15, 2008, 01:42:19 ÖÖ
tabelada hepsi mevcut onur anlatmayla anlayamassın kurcala biraz öğrenirsin

Cok denedim ama... Neyse, ha kücük ha büyük......... ;D ;D ;D

Zaten gönüllerde hep BÜYÜK " G A L A T A S A R A Y " :D :D :D

jentzsch

ya bu galatasaraylilarin hepsi bole hic durmadan konusur mu ya????

khoLpa$aLı

en az fenerliler kadar dimi ;D

197

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 15, 2008, 01:49:52 ÖÖ
en az fenerliler kadar dimi ;D

Tuttugumuz takim aslinda hic önemli degil, yeri gelince onun hakkinda konusuruz, yeri gelince onu unutur, dostlugumuzu hatirlar, baska konulardan konusuruz. Takim, dostluktan degerli degil hicbir zaman, birbirimizi kirmayalim!

(Hicbir Fenerli kolay kirilmaz ama neyse....... ;D ;D ;D

jentzsch

biz artik sahada konusuyoruz,cenelerimizi degil ayaklarimizi yoruyoruz :) cim boooooom!!! die patladiniz bu sene :P

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 15, 2008, 01:54:04 ÖÖ
biz artik sahada konusuyoruz,cenelerimizi degil ayaklarimizi yoruyoruz :) cim boooooom!!! die patladiniz bu sene :P

Neyse bu konuyu degistirmenin de zamani geliyor galiba...... ;D ;D ;D

jentzsch

yok yok onur sen merak etmee,kimse kimseyi kirmaz.yani suana kadar buraya yazanlar icinde ben bole seler yyapcak birini gormedim..arada atisiriz,sakalasiriz ama sonucta bu sadece bir oyun biz de bi takiimi destekliyoruz o kadar...

cim bomlularda son zamanlar pek alingan oldu laf söylemeye gelmiyo yaniii...korkmayin ya uefa yi alip sizin tahiniza oturmicazz.,sampiyonlar ligi sampiyonu olcaazzzzzz :o ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 15, 2008, 02:00:55 ÖÖ
yok yok onur sen merak etmee,kimse kimseyi kirmaz.yani suana kadar buraya yazanlar icinde ben bole seler yyapcak birini gormedim..arada atisiriz,sakalasiriz ama sonucta bu sadece bir oyun biz de bi takiimi destekliyoruz o kadar...

cim bomlularda son zamanlar pek alingan oldu laf söylemeye gelmiyo yaniii...korkmayin ya uefa yi alip sizin tahiniza oturmicazz.,sampiyonlar ligi sampiyonu olcaazzzzzz :o ;D

InsAllah olursunuz da o yabancilar Türklerin gücünü görürler..............  Ben zaten FB'yi disarda destekliyorum....
BJK, TS ve diger takimlari da tabii..... :) :) ;)

jentzsch

iste taraftarlik budurr,aferin onur...merak etmee bende siz uefa yi aldiginizda sokakta gs bayragiyla dolasmistimm :-[

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 15, 2008, 02:06:34 ÖÖ
iste taraftarlik budurr,aferin onur...merak etmee bende siz uefa yi aldiginizda sokakta gs bayragiyla dolasmistimm :-[

Hadi ya, ben de seni öyle düsünmemistim... Afedersin... :(

Süpersin ama ya, GS'yi sevmeyen en cok FB'li vardir, ama senin gibi FB'li ilk defa görüyorum... :) :)

yücel

bende TS den bahsedecem de ayib olur diye bahsetmiyom, malum Sivas... ;D
Koca form da bi nachtigalle bide Ben var... :'( 8) ;D