Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suzan

bu arada yukarıdakı nujin ve usandıkla aynı sınflardaydıkk burdan onlarda vıele grüsse super arkadaslıklarda yasadık kursta cok ozledım ya hepsını  almanyada gorusmek uzere tabı alman konsoloslugu ızın verırse:))

almancadan korkmayın basarabılırsınızz.....

kayahan32

Sizler benim ilk göz ağrilarimsiniz konyada o yüzden benim icin çok önemliydiniz ve hala önemlisiniz.İnşsAllah hayatiniz boyunca her zaman başarılı olursunuz.Benim emeklerimi boşsa cikarmadiginiz için bende size çok teşekkür ederim arada sirada yanima uğrayin vazla özletmeyin kendiniz bütün öğrencilerime ve forumda olan herkese selamlar ve saygılar.....

lewo_58

suzan ordaysan bu
a1 hakkında konuşabilirmiyiz

nisanur

nujin,usandık,  suzan hepinizi tebrik ediyorum :) tabi hocanızıda :) çokk güselll yaa valla kazanan arkadasları okudukça havalara uçuyorum inanın sizin kadar bende seviniyorum ;) bende 30 ocakta gircem az bi zaman kaldı inş. bende kazanır sınav sonucumu yazarım ???ALLAHIM lütfen hayırlısı ile sınava girecek bütün arkadaşlarım sınavı geçsin aminnn

mbarmeno

aminnnnn!bu güzel dularımızı kabul eder umarım Allahım.herkese başarılar bende 30 ocakta giriyorum sabah 9 da...

suzan

lewo_58 a1 hakkında sormak ıstedıklerınızı sorabılrısınız sıze elımden geldıgı kadar yardım edersem ne mutlu bana.onumuzdekı sınava gırecek arkadslara bol sans dılıyorum..kazanmadan gelmeyın:))

suzan

Alıntı yapılan: kayahan32 - Ocak 17, 2008, 07:47:24 ÖS
Sizler benim ilk göz ağrilarimsiniz konyada o yüzden benim icin çok önemliydiniz ve hala önemlisiniz.İnşsAllah hayatiniz boyunca her zaman başarılı olursunuz.Benim emeklerimi boşsa cikarmadiginiz için bende size çok teşekkür ederim arada sirada yanima uğrayin vazla özletmeyin kendiniz bütün öğrencilerime ve forumda olan herkese selamlar ve saygılar.....

ilk göz agrısı oldukya konyada artık bizden kurtulus yok hocam  koca  bir ohhh cekersınız dıye dusunmustum 3 ay dıle kolayy kafanızın etını yedık sızde az cektırmedıniz bıze ahhh ahhh saka bı tarafa herseyi bizim icin yaptınız ıyıkıde yapmıssınız :))) kursa yatılıya gelcez:))) bızsız kurs olmuyo :)[

eebru

slm. suzan 6 ocakta girdim yazmıştın sanırım..kaç günde geldi cevap benim bugun 8 gün oldu cevap yok..

BuGRaHan34

ArkadasLar Konyada Hanqi Kurs Yeri Bu SistemdeKi SoruLara Cevap Verecek KaLitede Kurs VeriYor ÖgrenebiLirmiyim..Ben Konyadan KatiLiYorum...

celik_mehmet

merhaba akadaşlaben alrleşim için vize başvurusunda bulundum vize için başvuran arkadaşlar bilirler bir kağıt veriyolar en sonunda başvuru nosu yazıyor o kağıttan arayıpta vizenin ne aşamada oldugunu öğreniyosun kağadın üstünde mutlaka saklayın yazıyo ve ben o kağıdı kaybettim başvuru nosunu biliyorum fakat tel nosunu bilmiyorum o kağat elinde olan arkadaşlardan yardım bekliyorum o kağıttaki tel nosunu verebilirmisiniz kağadın en alt kısmında....

nujin

Alıntı yapılan: eebru - Ocak 18, 2008, 12:28:40 ÖS
slm. suzan 6 ocakta girdim yazmıştın sanırım..kaç günde geldi cevap benim bugun 8 gün oldu cevap yok..

4 gün sonra sonuçlar sana kargo yoluyla geliyor ...

nujin

Alıntı yapılan: nisanur - Ocak 18, 2008, 01:10:40 ÖÖ
nujin,usandık,  suzan hepinizi tebrik ediyorum :) tabi hocanızıda :) çokk güselll yaa valla kazanan arkadasları okudukça havalara uçuyorum inanın sizin kadar bende seviniyorum ;) bende 30 ocakta gircem az bi zaman kaldı inş. bende kazanır sınav sonucumu yazarım ???ALLAHIM lütfen hayırlısı ile sınava girecek bütün arkadaşlarım sınavı geçsin aminnn

eğer heyecan olmadıktan sonra çok rahat geçrsin bu sınavı .gözünde büyütülecek kadar zor bir sınav değil ...

kayahan32

carşamba gün kü sınavda cok degisik bir email yazdirmislar Allahtan bize denk gelmedi bu :) bu maili yakin bi zamanda atarim buraya ama baya bir karisik birsey oldugunu söyleyebilir tam öğrendigimde paylaşırım sizinle arkadaşlar

suzan

Alıntı yapılan: eebru - Ocak 18, 2008, 12:28:40 ÖS

nisanur nujının de yazdıgı gıbı 4,5 gun sonra gelıyor o 4 gun de exra bı heyecan .... ;)

mavi_deniz

selam
kayahan arkadaşım ben girdim eğer 16sındaki sınavdan bahsediyosan. ben yazdım bana çıkan e-mail i foruma bendeki karışık diildi aksine kolaydı...

nisanur nujının de yazdıgı gıbı 4,5 gun sonra gelıyor o 4 gun de exra bı heyecan .... ;)
[/quote]

mavi_deniz

ya arkadaşlar sınav sonucunun 3 ünde gelmesi normalmi.
hani daha elime ulaşmadı bugün bende olacak amaa..
hayırlısı bakalım...

nisanur

hören ve mektuptan korkuyorum ALLAHIM yardımcımız ol