Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kayahan32

mavi deniz bana bi atarmisin tekrar e-mailin konusunu bakalim nasilmis atarsan tekrar sevinirim...

ordulu

herkese merhaba..
epeydir forum'u takip ediyor ve yararlanıyorum..forumda emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler..
ben de 16 ocak start deutsch 1 sınavına girmiştim ve bugün elime sonuç geldi..
79 puan ile geçmişim..bu foruma ilk mesajım..
sınava girecek olan arkadaşlara bol şans diliyorum..

mavi_deniz

Alıntı yapılan: ordulu - Ocak 19, 2008, 02:42:12 ÖS
herkese merhaba..
epeydir forum'u takip ediyor ve yararlanıyorum..forumda emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler..

arkideş bende bekliyorum hala gelmedi çok heyecanlıyım ya bende 16 sında girdim sınava......

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: ordulu - Ocak 19, 2008, 02:42:12 ÖS
herkese merhaba..

tebrik ederim Allah yolunu açık etsin.

ordulu

teşekkürler khoLpaşalı
Mevlam cümlemizin yolunu açık eylesin...

mavi_deniz

Alıntı yapılan: ordulu - Ocak 19, 2008, 03:20:14 ÖS
teşekkürler khoLpaşalı
Mevlam cümlemizin yolunu açık eylesin...

bende tebrik ederim...
sertifikayı gönderiyolar mı peki söyleyebilirmizin...???

ordulu

ya evet sertifika elimde mavi_deniz..
inşAllah sizlerinki de kısa zamanda elinize ulaşır

mavi_deniz

Allah yolunu açık etsin.....

Guven

Arkadaslar ben on (10) cesit sinav var A1 sinavina cok benzeyen, yani bunlarla pratik yapabilirsiniz. Bunlari almak icin a1_test@live.nl ye mail attin. Bu benim mail adressim bende size bu testleri yollarim. Bu testler PDF formatinda. Icinde schreiben ve lesen var. Hóren sprechen tabiki yok. Yani cok az sprechen var. Bu testlerin icinde cevaplarida var tabiki. Herkeze bol sans! a1_test@live.nl a sadece test isteginizi yazin ve yollayin ayni gun size yollarim testleri. Isinize cok yarayabilir. Ayrica goethede ki ornek sinavin farkli cesidide var, ama bunu cevaplari yok. Ve ayrica karisik olan 7 tane test daha var. YANI 17 cesit TEST VAR ve BIR BASKA ORNEK SINAV!!! a1_test@live.nl

mavi_deniz

arkadaşlar çok mutluyum sertifikam geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim.. Allaha şükürler olsun ki başardım..
darısı sizlerin başına

:) :) :) :) :) ;) :) :) :) :)

khoLpa$aLı

tebrikler arkadaşım Allah daha çok mutlu etsin.

ibrahimm

slm arkadaslar bende sınava hazırlanıyorum ama cok endıselıyım daha once sınava gıren varsa bana yol gosterebılırmı acaba sımdıden tesekkur ederım

mavi_deniz

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 19, 2008, 06:22:39 ÖS
tebrikler arkadaşım Allah daha çok mutlu etsin.

amin arkadaşım hepimizi inşAllah teşekkürler:):):):)

kayahan32

sınav hikaye  :) sınavdan sonra basliyor hayat kardes

mbarmeno

slm kardeşim ordulum asker arkadasım kader ortagım:)   cokkkk sevindimmm tebrikler kurtuldun ya bu sınav stresinden valla senin kadar mutluyum..Allah bizim yüzümüzede baksın..opüyorum kocaman.Allaha emanet ol.byy.bis dann...

webmusa_22

SLmmm arkadaşlarr bende forumu bayakıdır takıp edıyorum ama yenı yazıyorumm yarın ankareaya gıdıyorum..21 ocakta yanı p.tesı gunu sabah saat 9 da sınava gıreceğim.insaalah gecerım Allah hepımızın yardımcısı olsun..İnsAllah alnımızın akıyla çıkarız su sınavdan Dua edın arkadaşlar sevgılerleee...ınsalah hayırlı haberlerle gelırım buraya..p.tesı akşamı gelecem ben burayaa..sınavdan bahsedeım sıze gorusmek üzere hoşçakalınnnn.....

nisanur

mavi deniz tebrik ediyorumm canımm